Prenosné Eva Prenosný Bluetooth Reproduktor Pre Jbl Clip3 Shockproof Ochrana Puzdro

Novinka

€6.15

/ €8.92

Skladom

Podpora dropshipping a wholesaling.

100% Originál a s zadarmo po-predaj záruky. Tento reproduktor puzdro používa hladký vnútorný povrch na ukladanie reproduktory bez poškriabaniu reproduktor povrchu.Reproduktor sa dá umiestniť v tejto tesný kufor, prach vo vzduchu nevstúpi ľahko, a reproduktor zostane čistá.

Tento reproduktor puzdro je flexibilný a má vysokú schopnosť absorpcie nárazov výkon, ktorý znižuje možnosť praskania keď je reproduktor padá zo stola na zem.

Tento Bluetooth reproduktor taška má silný húževnatosť a nešmykľavý povrch, takže môžete uchopenie a zabrániť reproduktor z pádu.

Kompatibilné reproduktory dokonale zapadajú do tejto skladovanie vrecko pre JBL clip3

Elegantné tkaniny sa používa, aby sa tento kufor pre JBL, takže je priateľské k pokožke a non-jedovaté, a to nespôsobuje žiadne podráždenie kože na súpera vtedy, keď držíte rukavice.

Prach nelepí sa a ľahko na povrch rečníka kufríka, a na povrch sa ľahko čistí, takže môžete ľahko odstrániť kryt z prípad pre hĺbkové čistenie.

Tento bluetooth reproduktor pack má kábel na strane, ktoré môžete ľahko pripojiť na vašu tote popruh, takže si môžete nosiť so sebou, keď ste vonku a rýchlo.

Materiály použité na výrobu tejto skladovanie taška sú odolné a preto vydrží dlhšie.

farba:Kamufláž

Materiál:EVA+nylon

veľkosť:15*10*5.5 cm

Obsah Balenia:

1 Reproduktorov*skladovanie taška

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte Hanke.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, Hanke.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex. To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky. Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !

Štítky: extrémne pásu jbl, headphon jbl, jbl, reproduktor drevené, bluetooth reproduktor jbl, reproduktor jbl xtream, reproduktor, go2 reproduktor jbl, prípade jbl xtreme, reproduktor ochranu 10

Zdroj Napájania ŽIADNE
Materiál Hliník
Číslo Modelu reproduktor
Výstupný Výkon Iné
Nepremokavé No
Komunikácia USB
Funkcia Prehrávania Iné
Funkcia ŽIADNE
Diaľkové Ovládanie No
Kabinet Materiál Drevo
Batérie No
Podpora APLIKÁCIÍ No
Počet Reproduktor Krytu 2
Vstavaný Mikrofón Áno
Podpora Apt-x Áno
Displej No
PMPO Iné
Frekvenčný Rozsah Iné
Názov Značky SODIAL
Kanály 2 (2.0)
Ovládanie hlasom No
Podpora Pamäťovej Karty No
Wi-Fi, Hudba ako je opísané
Typ Reproduktora Prenosné
Inteligentný Osobný Asistent ŽIADNE
Audio Crossover V Celom Rozsahu,

Napísať recenziu

Prenosné Eva Prenosný Bluetooth Reproduktor Pre Jbl Clip3 Shockproof Ochrana Puzdro

Prenosné Eva Prenosný Bluetooth Reproduktor Pre Jbl Clip3 Shockproof Ochrana Puzdro

Podpora dropshipping a wholesaling. 100% Originál a s zadarmo po-predaj záruky. Tento reproduktor puzdro používa hladký vnútorný povrch na ukladanie reproduktory bez poškriabaniu reproduktor povrchu.Reproduktor sa dá umiestniť v tejto tesný kufor,

Súvisiace produkty