Požičovňa Držiteľ Pohára Horských Bicyklov, Fľaša Klietky Na Koni Zariadenia S Nástrojom

Novinka

€5.29

/ €7.35

Skladom

Odrážky:

1、Teplo-odolný a Trvanlivý: Vyrobené z high-quality engineering plastového materiálu, držiak je tepelne odolný a moldable, nie je jednoduché deformovať a trvanlivé.

2、Práce-ukladanie Držiak: S zabudovaný odnímateľný pneumatiky zariadenia, držiak sa ľahko používa a práce-ukladanie. Tak dlho, ako je lisovaný z vrstva fľaše klietky, pneumatiky zariadenie vyskočí von. Na obdĺžnikový tvar pneumatiky lyžice môže byť použitý ako súbor pri vypĺňaní duše.

3、Kanvica Ochrana: dno fľaše klietka má držiak na fľašu klip, ktorý sa ľahko uchopí fľaša na vodu v ústach. Na bokoch a spodnej časti fľaše klietky môže zabrániť kanvica z toho, že je poškriabaný, a varná kanvica sú chránené keď bicykel je otrasená.

4、Jednoduchý Tvar: V hornej časti fľaše klietky bude mať sklopnej polohy, ktorá pôsobí proti kanvica a zabraňuje kanvica z vyskakovanie počas jazdy.

5、Vysokou tuhosťou plastové nastaviteľné, vhodný pre väčšinu rôzne veľkosti kotlíky, s úložné priestory pre malé predmety

Teplo-odolný a Trvanlivý: Vyrobené z high-quality engineering plastového materiálu, držiak je tepelne odolný a moldable, nie je jednoduché deformovať a trvanlivé.

Práce-ukladanie Držiak: S zabudovaný odnímateľný pneumatiky zariadenia, držiak sa ľahko používa a práce-ukladanie. Tak dlho, ako je lisovaný z vrstva fľaše klietky, pneumatiky zariadenie vyskočí von. Na obdĺžnikový tvar pneumatiky lyžice môže byť použitý ako súbor pri vypĺňaní duše.

Rýchlovarná kanvica Ochrana: dno fľaše klietka má držiak na fľašu klip, ktorý sa ľahko uchopí fľaša na vodu v ústach. Na bokoch a spodnej časti fľaše klietky môže zabrániť kanvica z toho, že je poškriabaný, a varná kanvica sú chránené keď bicykel je otrasená.

Jednoduchý Tvar: V hornej časti fľaše klietky bude mať sklopnej polohy, ktorá pôsobí proti kanvica a zabraňuje kanvica z vyskakovanie počas jazdy.

Vysoká húževnatosť plastové nastaviteľné, vhodný pre väčšinu rôzne veľkosti kotlíky, s úložné priestory pre malé predmety

Špecifikácia:

Materiál: inžinierske plastové

Veľkosť(cca): 14*78*89mm/5.51*3.07*3.5 v, veľkosť s tool box: 17*78*89mm/6.69*3.07*3.5 v, pevná kanvica priemer: 73mm/2.87 v

Vlastnosti: S pneu páku a tool box, je vhodné na uloženie menších predmetov.

Balenie Zoznam:

1 * Fľaša Klietky

2 * Pneumatiky Stick

1 * Tool Box

Štítky: botle držiak na bicykel vintage, šálku kávy, sapim hovoril, banky držiteľ, držiak na fľašu nástroj, tesla charg, požičovňa klietky fľašu, bicykel kávy držiak, bottl držiteľ, bicykel klietky fľašu

Veľkosť s tool box 17x78x89mm/6.69x3.07x3.5in
farba čierna
Názov Požičovňa Držiak
Hmotnosť (g) 4U (80-84g)
Veľkosť(cca) 14x78x89mm/5.51x3.07x3.5in
Pevné Kanvica Priemer 73mm/2.87 v
Materiál Inžinierske Plastové
Číslo Modelu fľaša na bicykli

Napísať recenziu

Požičovňa Držiteľ Pohára Horských Bicyklov, Fľaša Klietky Na Koni Zariadenia S Nástrojom

Požičovňa Držiteľ Pohára Horských Bicyklov, Fľaša Klietky Na Koni Zariadenia S Nástrojom

Odrážky: 1、Teplo-odolný a Trvanlivý: Vyrobené z high-quality engineering plastového materiálu, držiak je tepelne odolný a moldable, nie je jednoduché deformovať a trvanlivé. 2、Práce-ukladanie Držiak: S zabudovaný odnímateľný

Súvisiace produkty