Dropshipping Záhrada Vrecká Vertikálne Záhradný Kvetináč na Stenu Záhradníctvo Kvet Visí Cítil Výsadbu Tašky Indoor Pestovanie Črepníkových

Novinka

€3.59

/ €5.20

Skladom

Ak ste priamy predaj zákazníkom, prosím, kontaktujte nás pred uvedenie objednávku, dáme vám ďalšie zľavy. Ak potrebujete objednať aj iné veľkosti, kontaktujte nás.

Poznámka : ploché dno vaku môžu byť umiestnené priamo do pôdy, a guľatým dnom môže byť vysadené v blate alebo v kvetináčoch. Okrúhle dno taška má väčšiu kapacitu.

Popis Produktu

Materiál: non-tkané

Veľkosť: ako je to znázornené nižšie

Balenie obsahuje: 1 * rast taška

Aplikácia scenáre: bytové zariadenie, zelene projekty, hotely, kvet škôlky, výrobu, kancelárie, záhradkárstvo, balkón záhrady, nákupné centrá.

Funkcia:

Naše rastliny rastú tašky sú ideálne pre pestovanie jahôd, zeleniny a listy rastliny vo vašej domácnosti, balkón alebo záhrada. Je veľmi ľahko zavesiť na stenu alebo zábradlie, a to by mohlo pomôcť vám ušetriť veľa miesta. Je vyrobené z plsti materiál, eco-priateľský a odolné na použitie. Môže byť používané ako stenové zelene, veľké kusy zelené rastliny, ktoré viseli na stene mohol, aby ľudia cítili dobre. Tak na čo ešte čakáte? Prísť a vybrať si naše rastliny rastú tašky pre vašu rodinu!

Náš závod taška je vyrobená z plsti materiál, ekologická, anti-korózne, žiaruvzdorné, chladom odolné, trvanlivé používať.

Visí to na stene alebo zábradlia, ušetrí veľa miesta, ideálne na pestovanie kvetín, jahody, zelenina, listy rastlín a tak ďalej.

Prebytočná voda bude automaticky mozgov prostredníctvom cítil materiálu. Mäkké cítil, ľahký dizajn pre jednoduché premiestňovanie a visí.

Naše rastliny rastú taška tiež by sa mohli použiť vnútorné a vonkajšie steny zelene, zdobenie stien a čo je krajšie, veľký kus zelené rastliny, ktoré viseli na stene môžu ľudia cítiť pohodlne.

Opakovane použiteľné, ľahký, ekonomické a praktické použitie. Ideálne pre použitie vo vašej domácnosti, balkón, výhľad do záhrady alebo na iných miestach.

Poznámka 1:1 palec = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 palcov

Poznámka 2: Farby sa môžu mierne líšiť vzhľadom na monitore počítača nastavenia.

Poznámka 3: v Dôsledku rôznych oceňovacích metód, prosím, aby rozmerová odchýlka byť 1-3 cm.

Poznámka 4: dodávka výrobku cena je menej ako USD 5, a sledovanie informácie nemôžu byť reklamované, ale nebude mať vplyv na príchod svojho tovaru.

emisie skleníkových jardineria vrecko ryže husk záhrade rastú súpravy textílie rásť hrniec jardineria

Štítky: dekor kvet stenu, kované visí kvety, hrniec, rastliny hrnce, lm301h, 1000w led stmievač, ta rásť taška, kvetináč, ratanový zásobník, rast rastlín

Aplikácia scenár Vybavenie domácnosti,
Použitie formátu Nástenné závesné typ, zmes typ
[ Pigment] pigment zelená, čierna
Štýl Pastoračné
Druh Výsadbu taška / tree planting taška / krásna výsadba taška
použitie 1 domov graden dekor
Číslo Modelu Indoor Pestovanie Črepníkových
Vlastnosti Odolný proti korózii, self-absorbent,
Typ 1 vertikálne záhrady kvetináč vertikálne záhrade rastú tašky
Názov Značky XKUGMD
Materiál Rastlinné Vlákniny

Napísať recenziu

Dropshipping Záhrada Vrecká Vertikálne Záhradný Kvetináč na Stenu Záhradníctvo Kvet Visí Cítil Výsadbu Tašky Indoor Pestovanie Črepníkových

Dropshipping Záhrada Vrecká Vertikálne Záhradný Kvetináč na Stenu Záhradníctvo Kvet Visí Cítil Výsadbu Tašky Indoor Pestovanie Črepníkových

Ak ste priamy predaj zákazníkom, prosím, kontaktujte nás pred uvedenie objednávku, dáme vám ďalšie zľavy. Ak potrebujete objednať aj iné veľkosti, kontaktujte nás. Poznámka : ploché dno vaku môžu byť umiestnené priamo do pôdy, a guľatým

Súvisiace produkty