Youpin ClearGrass Bluetooth, Digitálny Teplomer Teplota A Vlhkosť Monitorovanie Budík Nočné Svetlo 3 V 1

Novinka

€13.38

/ €16.72

Skladom

Technické Deteails Značka: Youpin Qingping Popis :

ClearGrass CGD1 Bluetooth Žiadne Tlačidlo Budík Mihome APP Riadenie Teplota Vlhkosť Displej LCD Displej Nastaviteľný Nočného

- Jednoduché Buttonless Dizajn

Výrobok môže byť stlačené ako celku, ktorý si uvedomuje, č tlačidlo funkciu a prevádzku je veľmi zaujímavé. Vnútorný dizajn silikónový základ má pohodlné stlačením pocit a jednoduchý dizajn, vzhľad, ktorý môže byť dobre integrované v rôznych miestach v domácnosti.

- Vlastné Osobné Budík

Pri každom pripojení telefónu cez pripojenie Bluetooth, čas sa automaticky synchronizuje a môžete ľahko nastaviť čas. Môžete nastaviť 16 skupín budíky, a každá skupina budíky môže byť nastavený na spánok funkciu, ktorá je veľmi jednoduché. 8 zvonení voliteľné.

- Teplota A Vlhkosť Zobrazenie

Pomocou Švajčiarskej Sensirion snímač, teploty presnosť merania je ± 0.2 ℃, vlhkosť presnosť merania je ± 2% relatívnej vlhkosti a teploty a vlhkosti zmeny sú citlivo vnímané.

- Ťuknite Na Svetlo Nočné Svetlo Stlačte budík, podsvietenie sa zapne, môžete zistiť čas jasne aj v noci.

- Nastavenie Podsvietenia kedykoľvek intenzita podsvietenia môže byť upravená v rôznych obdobiach, a trvanie podsvietenia môže byť tiež upravené, od úplne vypnúť na 30 sekúnd.

- Pohodlné, Smart Malá Gazdiná Spolupracovať s ostatnými zariadeniami realizovať automatické nastavenie vnútornej teploty a vlhkosti. Napríklad: v prípade, ak je teplota nižšia ako 20 ℃, sa ohrievač zapne sa automaticky.

Štítky: cabl 2v1, hodiny xiao, nextool, bluetooth termometer, seeed, cleargrass, bbq bluetooth, qingping, Youpin, skmei bluetooth teplomer

Max Rýchlosť Youpin ClearGrass Bluetooth Budík
Číslo Modelu Youpin ClearGrass Bluetooth Budík
Názov Značky NoEnName_Null
Certifikácia ŽIADNE
Štát Montáž Ready-to-Go
Rozsahu 1
Gyro Youpin ClearGrass Bluetooth Budík
Pôvod CN(Pôvodu)
Ovládanie Kanálov 2 Kanálov

Napísať recenziu

Youpin ClearGrass Bluetooth, Digitálny Teplomer Teplota A Vlhkosť Monitorovanie Budík Nočné Svetlo 3 V 1

Youpin ClearGrass Bluetooth, Digitálny Teplomer Teplota A Vlhkosť Monitorovanie Budík Nočné Svetlo 3 V 1

Technické Deteails Značka: Youpin Qingping Popis : ClearGrass CGD1 Bluetooth Žiadne Tlačidlo Budík Mihome APP Riadenie Teplota Vlhkosť Displej LCD Displej Nastaviteľný Nočného - Jednoduché Buttonless Dizajn Výrobok môže byť

Súvisiace produkty