Trávne Trsy Vegetácia, Trvalé Wargame Umelé DIY Miniatúrne Krajinná Scenéria Model Piesku Tabuľka Záhrada Dekor Kvet Klastra

Novinka

€3.18

/ €3.74

Skladom

Funkcie:

Materiál: Vyrobený z plastu, odolná, šetrné k životnému prostrediu a netoxické.

Realistický Štýl: Realistické štylizovaný kvet trávy, ktoré sú vhodné pre viaceré scény výroby. Zvyšuje efekt scény vegetačnej vrstvy.

Dekorácie Príležitostiach: Zdobenie pre DIY scenérie krajiny, model vlaku scenérie, budovanie modelu, pieskový stôl, doll house, víla, záhrada, vojenskej scéne, atď.

Jednoduché Vložiť: Naneste trochu silné lacné lepidlo na vaše scenérie model base, a dať ich na miesto kde chcete.

Farby: k Dispozícii v rozsahu farieb, vrátane bielej, žltej, červenej, fialovej, ružovej a môžete si vybrať, ktoré máte radi.

Špecifikácie:

Typ položky: scenérie model

Materiál: plast

Farba: biela, žltá, červená, fialová, ružová

Úložný box veľkosť: cca 115 x 60 mm(L x W)

Vhodné pre: vojenské rozloženie alebo vlak krajiny

Balenie obsahuje:

1pc x scenérie model

1pc x úložný box

Poznámky:

Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

Poznámka:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch,ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.

2.Porovnať detail veľkosti s na vás,nechajte 2-4cm sa líši vzhľadom na ručné meranie na oblečenie, vďaka Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 palec

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

DHL UPS, TNT, FEDEX trvá 3-7 dní ,EMS trvá 8-12 dní. Post air mail je potrebné 2-8 týždňov.Ale všetky z nich sú závislé od krajiny doručené.

2) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: statické trsy trávy, battletech 3d modely, trs trávy, model miniatúrne tráva, cthulhu socha, svadobné kytice, terén wargame, trs, cast wargames, piesok zen

Materiál Plastové
Pôvod CN(Pôvodu)
Tému Iné
Pohlavie Unisex
Rozsahu Iné
Vekové Rozpätie > 14 rokov
Druh Scenérie Model
Certifikácia CE
Názov Značky TONQUU

Napísať recenziu

Trávne Trsy Vegetácia, Trvalé Wargame Umelé DIY Miniatúrne Krajinná Scenéria Model Piesku Tabuľka Záhrada Dekor Kvet Klastra

Trávne Trsy Vegetácia, Trvalé Wargame Umelé DIY Miniatúrne Krajinná Scenéria Model Piesku Tabuľka Záhrada Dekor Kvet Klastra

Funkcie: Materiál: Vyrobený z plastu, odolná, šetrné k životnému prostrediu a netoxické. Realistický Štýl: Realistické štylizovaný kvet trávy, ktoré sú vhodné pre viaceré scény výroby. Zvyšuje efekt scény vegetačnej vrstvy. Dekorácie

Súvisiace produkty