BAP400R C25-25-150-2T, Zľava Tvár Mlyn Ramenný Fréza Na Frézovanie, Stroj Nudné Bar,stroj,factory Outlet

Novinka

€7.48

/ €7.87

Skladom

Naša spolupráca s vami

-- od pomôže riešiť praktické problémy...

Chápeme vaše zmätok,

Alternatívne značky tool vás absolútne nie je nedostatok dobrý nástroj!

Ale, to, čo nástroj dokáže splniť vaše potreby?

Sme spolu s vami

Riešenia pre vaše účinnosť!

To je naša úloha

Naša účasť , vašou úlohou jednoduchšie !

Po-predajný servis:

Budeme kontrola kvality tovaru pred expedíciou. Ak tam sú niektoré očakávané problémy stať, dúfame, že sa vyriešiť problémy s kupujúcim prostredníctvom prostrediu v nasledujúcich spôsobov:

Ak je kvalita problém, môže kupujúci podať argumentovať v 14days po prevzatí tovaru, je kupujúci povinný poskytnúť fotografie alebo videa a iné dôkazy, aby predávajúci pre identifikáciu.

Man-made poškodený, kupujúci prevziať plnú zodpovednosť

Produkt kvalitu spracovania programu:

1).Kupujúci vrátiť tovar nám a zodpovedný za návrat poštovné náklady; po obdržaní tovaru, zašleme nový produkt na kupujúceho a zaplatiť za odoslať lodné náklady.

2).Ak tovar (celková cena vrátane poštovného je menej ako 10USD)má problémy s kvalitou, budeme odoslať nový produkt kupujúci v ďalšej objednávke, ak kupujúci nie je v pláne vytvorenie novej objednávky v krátkom čase, môže kupujúci zaplatiť odoslať prepravné náklady, a požiadať, aby odoslať nový produkt.

Dane:

Platiť daň je povinnosťou každého občana, kupujúci je potrebné, aby zodpovedný za všetky dane. Vzhľadom na daňový problém, kupujúci môže odmietnuť prevzatie tovaru, kupujúci je potrebné, aby zodpovedný za prepravné a domov.

Platobné Podmienky:

Prijímame len escrow.

Z bezpečnostných dôvodov, len budeme loď, aby na dodaciu adresu, ktorú potvrdil s escrow.

Doprava:

Podmienky prepravy:

Pred objednaním prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie vášho prednostné zásielky metóda. Položky sú dodávané len po zaplatení je potvrdené Escrow.

Lodné Spoločnosti:

Podporujeme zásielky "EMS","UP","DHL","Fedx","TNT"

Spätná väzba:

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité, f ste spokojní s položkami ste si objednali, nechajte nám spätnú väzbu, ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

Návrat politiky:

Môžete produkt vrátiť do 14 dní od doručenia, Položka musí byť vrátení v novom stave, ako získal všetky pripojené príslušenstvo a literatúry, vrátane pôvodných obal, Doprava, manipulácia a poistenie nie je vratná a kupujúci je zodpovedný za vrátenie náklady na dopravu a logistiku, musíte nás kontaktovať nás kontaktovať do 14 dní od doručenia.

Štítky: nudné fréza 40, prenosné vŕtacie stroje, fréza tvár, malé nudné fréza, BAP400R, bap300, bap400r 40, bap300r, fréza lietať, apmt1604

Skrutka M4*10
Priemer 25 mm
Povlak Biela
ramienka dia 25 mm
Druh Tvár Mlyn
Názov Značky OYYU
Zuby 2 flauty
Celková Dĺžka 150mm
Rezanie Konci Dia 25 mm
farba Elegantné Strieborné
Číslo Modelu BAP400R C25-25-150-2T
Vložiť apmt1604
Package 1pcs/Plastové okno s VHODNÉHO KĽÚČA
Materiál Rýchloreznej Ocele

Napísať recenziu

BAP400R C25-25-150-2T, Zľava Tvár Mlyn Ramenný Fréza Na Frézovanie, Stroj Nudné Bar,stroj,factory Outlet

BAP400R C25-25-150-2T, Zľava Tvár Mlyn Ramenný Fréza Na Frézovanie, Stroj Nudné Bar,stroj,factory Outlet

Naša spolupráca s vami -- od pomôže riešiť praktické problémy... Chápeme vaše zmätok, Alternatívne značky tool vás absolútne nie je nedostatok dobrý nástroj! Ale, to, čo nástroj dokáže splniť vaše potreby? Sme

Súvisiace produkty