Elektródy Podložky Pulz Pad Impulz Tablet EMS Masáž Detox Nohy Masér Škvrny Terapia Stroj Akupunktúra EMS Pad 2pairs E03

Novinka

€4.27

/ €4.64

Skladom

Detox Stroj Elektródy Podložky Pulz Pad Impulz Tablet EMS Masáž Detox Nohy Masér Škvrny Terapia Stroj Akupunktúra EMS Pad 2pairs Poštou E03

* 100% Original z odbornej továreň * Hot export iónové nohy detox stroj * Professinal detox nohy kúpeľné zariadenia * Vysoká kvalita

A. udržať si zdravie zariadenia

B. efektívna cesta na odstránenie toxínov

C. dobré body detox

D. real factory

Položka Druh Masáže & Relax

Žiadosti Tela

Číslo Modelu E03

Model E03

Názov Detox Stroj Pulz Pad Čistá Hmotnosť 0.06 kg/kus

Miesto Pôvodu Guangdong, Čína (pevninská časť)

Materiál ABS

Táto jednotka prichádza s nasledovným:

2pairs xDetox Stroj Pulz Pad

balenie s vzduchová Bublina,dať do čierneho igelitového vrecka

Sme vystavení najväčšej toxické zaťaženie v histórii našej planéty, a prebieha pravidelná detoxikácia je nevyhnutné na udržanie zdravia a aby sa zabránilo ochorenia. Na IonCleanse, v kombinácii so zdravou, nízke stres, životný štýl, poskytuje dôkladné a efektívny spôsob, ako udržiavať vysokú hladinu energie a dlhodobé wellness.Je možné znížiť bolesť a iné symptómy spôsobené životnosť toxické usadeniny v tele (za predpokladu, že tieto príznaky sú spôsobené toxické usadeniny). Väčšina ľudí bude lepšie pre používanie IonCleanse relácie. O Ion Cleanse je odporúčaná pre ľudí, ktorí patria do jednej alebo viacerých kategórií uvedených nižšie: .Nositeľ kardiostimulátor alebo akýkoľvek iný batériové alebo elektrické implantáty. .Ľudia na tep reguláciu liekov. .Transplantáciu orgánu prijímateľa. .Orgán odstránenie, najmä hrubého čreva. .Tehotná alebo dojčíte.

Farba Tlačidla na Proces Detoxikácie:

Pôvodné Obrázky

Čo Je EMS?

E. M. S. stojí za Elektrickej Stimulácie Svalov. EMS je prevažne používaný lekárov a fyzioterapeutov na zabránenie alebo zníženie svalovej atrofii, alebo zlepšiť svalu, čo je veľmi dôležité pre športovcov (profesionálne a inak!).

Lekári tiež vidieť EMS ako prostriedok:

· zvýšenie prietoku krvi do svalov

· zvýšenie rozsahu pohybu

· zvýšenie svalovej sily

· zvýšenie svalovej vytrvalosti

EMS podložky sú unikátnu funkciu Ion Detox Nohy Spa a môže pracovať súčasne s detox nohy spa, alebo ako sám, individuálne terapie.

Jednoducho miesto, EMS podložky na oblasti, svalové bolesti, bolesti alebo únavy a pomocou tlačidla na hornom paneli Ion Detox Nohy Spa ak chcete aktivovať pad. Existujú štyri silu módy pre EMS podložky - veľmi ľahký, ľahká, stredná, silná.

· Odporúča sa použiť VEĽMI NÍZKE alebo málo viac citlivých oblastiach, ako je krk a ramená oblasti.

· Vyššia nastavenia môžu byť použité na viac výdatný, husté oblastiach ako quadriceps a hamstrings.

Drahý Priateľ,

Ďakujem vám veľmi pekne za návštevu nášho obchodu.

Prajeme vám všetko najlepšie a veľa šťastia vo všetkom, čo~

Prosím, láskavo si to pozorne pred nákupom~

1.Cena je zadarmo doprava a odoslané prostredníctvom DHL/EMS. A niektoré produkty sú zasielané Čína Príspevok Air Mail alebo Hongkong Post Vzduchu Mair, ak je to menej ako 2 kilogramy.

Čas pre príjem produkty:

DHL: 3-5 pracovných dní

Fedex: 4-6 pracovných dní

EMS: 5-7 pracovných dní

Čína Príspevok Air Mail: vo veku 15-25 pracovných dní

Čína Príspevok Vzduchu Parcely: 15-20 pracovných dní

Hongkong Post Air Mail: 15-22 pracovných dní

UPS: 4-6 pracovných dní

Hongkong Post Vzduchu Parcely: 15-20 pracovných dní

Švédsko Post Air Mail:15-22 pracovných dní

2. Cena je, aby sa všetky Európske krajiny,krajiny Ázie,Severnej Ameriky krajín,s výnimkou Afriky,Južnej Ameriky, Krajiny vzhľadom k vysokej nákladnej do týchto krajín.

3 .Ak kupujúci z týchto krajín,pls, prosím informujte nás po prvé.Potom môžeme skontrolovať lastest nákladnej a dá vám lastest a najlepšiu cenu.

4. Budeme pack každý produkt sa dobre.

5. Všeobecne povedané,budeme odoslať tovar do 3 dní,potom dal Sledovacie číslo do webovej stránky.Tak môžete sledovať na čas.Okrem toho,budeme vás informovať, keď tovar príde vo vašej krajine.

6. To, čo sme dúfam, že sa na dlhé a priateľské obchodného vzťahu.Budeme sa snažiť, aby vás podporili.

7. Ak kupujúci mesta patrí na vzdialené miesto pre DHL doprava,potom musíme pridať vzdialenej poplatky, o USD 48. Vďaka za vaše milé čítanie!

* Prijímame Alipay, Západ Únie, TT, atď. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

* Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

* Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Štítky: slučky nastaviť, 3 1 detox stroj, nohy detox stroj, nohy detox stroj obchodné, ems nohy mat, ems foot masáž, electroestimulador, detox kovové stroj, MINI4, Elektrické EMS Foot Masáž

Názov Značky Saweyona
Aplikácia Telo
Položka Druh Masáže & Relax
miesto pôvodu guangdong, Čína (pevninská časť))
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu e03
Napätie 110V/220V according to the buyer's country
Materiál Bavlna, ABS

Napísať recenziu

Elektródy Podložky Pulz Pad Impulz Tablet EMS Masáž Detox Nohy Masér Škvrny Terapia Stroj Akupunktúra EMS Pad 2pairs E03

Elektródy Podložky Pulz Pad Impulz Tablet EMS Masáž Detox Nohy Masér Škvrny Terapia Stroj Akupunktúra EMS Pad 2pairs E03

Detox Stroj Elektródy Podložky Pulz Pad Impulz Tablet EMS Masáž Detox Nohy Masér Škvrny Terapia Stroj Akupunktúra EMS Pad 2pairs Poštou E03 * 100% Original z odbornej továreň * Hot export iónové nohy detox stroj * Professinal detox nohy kúpeľné

Súvisiace produkty