Motocyklové Prilby Čiapka Unisex Rýchle Suché Priedušná Klobúk Vlhkosti Wicking Motocyklové Prilby Vnútorné Spp Racing Čiapka Pod Prilbu

Novinka

€4.18

/ €4.54

Skladom

Motocyklové Prilby Čiapka Unisex Rýchle Suché Priedušná Klobúk Vlhkosti Wicking Motocyklové Prilby Vnútorné Spp Racing Čiapka Pod Prilbu

Odrážky: 1、Materiál: Vyrobené vynikajúcu kvalitu hygroskopické, rýchle sušenie vlákniny a vysoko elastická lycra,sa vyznačuje silnými tvárny, odvod vlhkosti, rýchlo suché a trvanlivé.

2、Ľahké a Mäkké: 40 gramov hmotnosť nemá žiadne bremeno, koži-priateľský, tkaniny, ktorá je pre vás pohodlné na nosenie.

3、Skvelé pre Všetky Sezóny: Hygroskopické, rýchle sušenie fiber - oddeliť hlavu od vnútri prilby, udržať prilba suché a čisté.Vysoko elastická lycra - studená hodváb, plný pružný, chladenie a priedušná.

4、prilby podšívka sa hodí pre všetky vonkajšie aktivity vrátane cyklistiky,motocyklového,beh, lezenie, turistika,lyžovanie, snowboarding.Stop pot od vašej hlavy a očí v lete, a držať vás v teple v zime si môžete vychutnať zábavné cvičenia.

5、Balenie :1x lebka spp,odolné a opakovane môže byť znovu použitý znovu a znovu,ručné umývanie s vodou pod 40 stupňov Celzia.Nemám suché čistenie.

Športové Fitness Lebka Spp Vlhkosti Wicking Cyklistické Prilby & Pokrývky Hlavy Líniové Klobúk Čiapky

Funkcie:

PREMIUM VÝKON: Vyrobené z super BLCOOL(polyester mikrovlákno) textílie, viac mäkký, priedušný a rýchlo schne. Tento unikátny klobúk pomáha absorbovať a udržať teplo tela, zatiaľ čo odvod vlhkosti a znižuje potu build-up. Vaša prilba líniové budú čistejšie ako kedykoľvek predtým!

Je PRIPRAVENÝ PRE výkon: Funguje úžasne ako prilba líniové ak ste horské bicykle, cestné závodné, motocyklového, lyžovanie, snowboarding, zasahujúcu svahoch a pracujú mimo a bude mať potu na uzde, ak ste streľbu obruče.

POHODLNÉ: Drží vaše vlasy v mieste, liek na chaotický vlasy a udržuje vlasy vyzerá dobre aj po niekoľkých hodinách v helme. Navyše, materiál prestane potu z kvapkanie do očí, v horúcich dňoch.

HODÍ HLAVOU DOKONALÝ: ľahký, elastický materiál robí túto čiapočku pohodlný, ale nie príliš tesné!

Špecifikácia:

Názov: Motocyklové Prilby Spp

Stav: Úplne nové

Pohlavie: Unisex

Materiál: BLCOOL(polyester mikrovlákno)

Farba: Ako na obrázku

Sezóne: celoročne

Veľkosť: M(53-56 cm)

L(57-60cm)

XL(61-65 cm)

Funkcia: Priedušná, rýchle sušenie, vlhkosti wicking

Balenie obsahuje:

1 x Motocyklové Prilby Spp

• Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po úhrade sa vymaže.• Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail, ktorý zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.• Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.• Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.Krajina Čas Doručenia(Cez Post Letecky)

Platby :

• Prijímame Alipay, Západ Únie, TT, Bankový Prevod , QIWI Peňaženky, WebMoney , Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.• Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky• Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

• Spätná väzba od zákazníkov je pre nás veľmi dôležité.• Prosím, nechajte 1 minútu na kontakt s nami PRED odchodom zlé spätnú väzbu, budeme riešiť problém pozitívne a urobiť všetko, čo môžeme, aby sme, aby ste spokojný• ak nie je žiadny problém s nákupom. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Naše úradné hodiny sú :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) pondelok až piatok - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína), ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas holidaysOur Misiách:1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás.2. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod .3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

Štítky: agv k1, Modulárna, prípade arai, ženskú prilbu na motocykel, prilba, moto bike prilba, muži modulárna prilba, bluetooth helmy, prilbu na motocykel otvorené, bluetooth headset prilba

Dropshipping Podpora
Certifikát Kvality BODKA
Veľkosť XL
Pohlavie Unisex
Prilba Štýl Modulárna
Názov Motocyklové Prilby Spp
Hmotnosť 60g
Prilba Materiál Iné
Funkcia Priedušná, rýchle sušenie, vlhkosti wicking

Napísať recenziu

Motocyklové Prilby Čiapka Unisex Rýchle Suché Priedušná Klobúk Vlhkosti Wicking Motocyklové Prilby Vnútorné Spp Racing Čiapka Pod Prilbu

Motocyklové Prilby Čiapka Unisex Rýchle Suché Priedušná Klobúk Vlhkosti Wicking Motocyklové Prilby Vnútorné Spp Racing Čiapka Pod Prilbu

Motocyklové Prilby Čiapka Unisex Rýchle Suché Priedušná Klobúk Vlhkosti Wicking Motocyklové Prilby Vnútorné Spp Racing Čiapka Pod Prilbu Odrážky: 1、Materiál: Vyrobené vynikajúcu kvalitu hygroskopické, rýchle sušenie vlákniny a vysoko

Súvisiace produkty