Vlastné víno korku drop box,alternatívne hosť prihláste knihy,Víno Korku Držiak displeja,Víno Tieňový Box,milovníkov darček,svadobný drahocenná pamiatka

Novinka

€7.60

/ €8.74

Skladom

Vitajte na mojom obchode!!!

Unikátna kniha hostí pre vašu svadbu. Hostia sa budú môcť napísať želanie na víno, štuple a hodiť ich do štrbiny. Kniha návštev bude zdobiť váš dom po svadbe. Spomienky, priania rodiny a priateľov. Si môžete zavesiť knihy na stenu pomocou spojovacích materiálov na zadnej strane.

Vaša kniha je vyrobený drevený rám, úplne ručne. Rám je biela, môžete si vybrať farbu pozadia. víno korku vyrobený rezanie laserom.

Svadobné kniha má štyri rozmery rámu, dvanásť veľkosti podľa množstva zátky.

Robíme knihy návštev na najvyššej kvality!

Náš Hosť Knihy sú hotové v variaty farieb & veľkostí. Sú prispôsobené s menami a dátumom vašej svadby dátum alebo špeciálny deň v živote. Najvyššiu kvalitu brezové preglejky štuple sú laserom rezané a skončil v najlepším spôsobom, ako to môže byť.

Predné čelo je vyrobené z vysoko kvalitných plyglass, ktorý je najlepší v doprave a po. Rámy svadobné krabice sú maľované akúkoľvek farbu si prajete, a skončil s najlepšími vzťahuje na drevené predmety.

Hostia podpísať korku a potom padajú cez jeden z po tu otvory na hornej časti rámu. Pokles korku do rámu z hornej potom zavesiť na stenu. Potom to môžu byť zavesené na stenu pre roky spomienky prísť.

PLS POZNAMENAŤ TOTO :

1.veľké cork je lepia na rám a predné plexisklo nie je možné odstrániť.

2.Nezabudnite nechať vlastné info na veľký list , prosím zanechať dve mená a dátum, kedy ste mimo kontrolu.

korok o veľkosti 3,5 cm

Kniha hostí pre 30-50 štuple:

10"х12"(box cca. 25 x 30 cm)

Kniha hostí pre 65-100corks:

10"х14"(box cca. 28 x 35 cm)

Kniha hostí pre 120-150 štuple:

12"х16"(box cca. 30 x 40 cm)

Kniha hostí pre 150-200 štuple:

14"х18"(box cca. 35 x 45 cm)

Veľkosť poľa závisí od počtu osôb, ktoré máte. Každý cork je 1.2-1.4 ' veľkosť(3-3.5 cm), ktorý je najlepší veľkosť prihlásiť, alebo napíšte najlepšie woshes do páru.

Materiál: preglejky a akrylové sklo, na ktoré sa vzťahuje s akrylová farba.

Tiež má vešiak na zadnej stene visí.

PRISPÔSOBENIE, nechajte správu v predávajúcemu poznámka: pri objednávke alebo poslať správu na nás po objednaní

1. Gravírovanie textu a písma, ktoré sa vám páči.Akceptujeme rôzne jazyky okrem angličtiny.Nechaj podrobnejšie informácie na predávajúceho, poznámky alebo správy, aby nás.

2.Rám farbu pozadia a farbu.Ak si nenechávajte žiadne podrobnosti o týchto dvoch informácie po 48hours, budeme poslať obrázok, fotografiu farba na vás.

3.Ak neviete, ako opustiť poznámky v predávajúcemu poznámky môžete odosielať správy, ktoré sa nás priamo po objednaní. Sme prijať aj iné rôzne dizajn ako sa vám páči, ak potrebujete.

Rám farba: čierna alebo biela alebo čerešňa alebo drevené alebo hnedá ďalšie farby

FARBA POZADIA

Štítky: novinka úložný box, víno držiteľ psa, veľké víno korku tieňový box, prispôsobiť svadbu kniha návštev, boxy korku, alternatívne šaty, nevesta auto vankúš, kniha hostí striedavý, mačka oblasti, list korku držiteľ

vzor Zviera
Názov Značky PARARTDIY

Napísať recenziu

Vlastné víno korku drop box,alternatívne hosť prihláste knihy,Víno Korku Držiak displeja,Víno Tieňový Box,milovníkov darček,svadobný drahocenná pamiatka

Vlastné víno korku drop box,alternatívne hosť prihláste knihy,Víno Korku Držiak displeja,Víno Tieňový Box,milovníkov darček,svadobný drahocenná pamiatka

Vitajte na mojom obchode!!! Unikátna kniha hostí pre vašu svadbu. Hostia sa budú môcť napísať želanie na víno, štuple a hodiť ich do štrbiny. Kniha návštev bude zdobiť váš dom po svadbe. Spomienky, priania rodiny a priateľov. Si môžete

Súvisiace produkty