LaVieFacile Úspora Priestoru Nohavice Ramienka Non-Slip Oblečenie Organizátor 5 Vrstvený Nohavice Stojan pre Šatku Jeans Nohavice

Novinka

€2.12

/ €4.07

Skladom

1. Každý nohavice stojan na vešiaky môže byť zavesený na 5 jeans/nohavice v rovnakom čase. Uložiť aspoň 80% priestoru a udržať váš šatník čisté a riadne.

2. Naše džínsy ramienka sú vyrobené z odolného nehrdzavejúcej teel a ABS plast, bez ostrých hrán, elegantný a ľahký. Medzitým ramienka sú pevné dosť, aj keď si nohavice sú nadrozmerné.

3. Naše nohavice ramienka priestor displeja sú ideálny pre zavesenie vašich džínsy, nohavice, nohavice, kravaty, šátek, atď, ktoré bude ich kompaktný a organizované.

4. Udržať nohavice elegantné a organizované na poliakov a upratané. Budete radi, že mohli zavesiť viac nohavice a ušetriť miesto.

5. Naše ramienka sú desinged s unqiue otvorená otázka, vzhľad, to vám pomôže zavesiť na džínsy ľahko a urobiť z nich nie je silp nadol.

Multi-Funkčné Skladacie Nohavice Ramienka Úsporu Viac Ako 80% Priestoru!

Magic nohavice rack je možné využiť aj na zavesenie rôznych veľkostí, nohavice, sukne, ležérne nohavice, džínsy, šaty, alebo uteráky, atď.

Materiál: ABS Plast + Odolné Nerezovej Ocele

1. Rozšírenie medzery

Rozšírenie medzery robí rack ľahšie zavesiť oblečenie

Pevné plastové diely otvoril a spevňovacích

2. Nastaviteľná Tyč

Tyč môže byť vytiahol ľahko, ktorý robí zmenu nohavice pohodlnejšie ako kedykoľvek

3. Anti-Sklzu Spp

S spp na konci každej tyči, na vešiak bude brániť svoje nohavice z skĺzla

4. Silná Konštrukcia

Vynikajúci dizajn robí nohavice rack silnejšie, žiadne deformácie a padajúce

Spoločník Na Cesty

Skladací vešiak, jednoduché, aby sa, dobrý pomocník pre vaše cestovanie.

Na našich najhodnotnejších zákazníkov,

Vitajte na LaVieFacile Obchodu. Ak sa vám páči tento produkt, prosím, pridajte ho do svojho "zoznamu želaní", ak sa vám páči náš obchod, prosím, pridajte ho do svojho "uložiť zoznam".

1. Ak potrebujete naliehavo položky, vyberte si prosím ePacket, Čína Príspevok Letecky, Hanke.sk Štandardné Expresné alebo iných vyjadriť ako DHL, EMS, UPS, atď.

2. Ak súhlasíte s našimi čas doručenia, prosím, nie zvýšiť Spor zľahka. Ďakujeme za pochopenie.

3. Sme zodpovední, aby vám pomohol vyriešiť akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte nás pred odchodom nás negatívnu spätnú väzbu.

4. Vaše uznanie je našou motiváciou.

Ponúkame dropshipping a veľkoobchodné služby

Ak vaša objednávka presahuje 100 alebo celková výška prevyšuje 500 USD, môžete tiež objednať prostredníctvom CSV/súbor programu excel.

Sľubujeme, že balíček neobsahuje žiadne reklamy, cenníky, faktúry alebo v našom obchode informácie a na mieru podľa vašich požiadaviek.

Naša spoločnosť má skúsený tím, ktorý zaberá tejto činnosti, každý deň a vyzerá pre rôzne druhy produktov na trhu.

Ak máte akékoľvek dopyt po produktoch, ktoré nemáme v súčasnosti majú, alebo ak zistíte, že naše ceny sú vyššie ako naši konkurenti, prosím, dajte nám vedieť by ste vašej zacielenej výsledok.

Kontaktovať nás môžete kedykoľvek budete chcieť, garantujeme vám s konkurenčné ceny a spoľahlivá kvalita.

Ak máte akékoľvek pochybnosti, neváhajte a komunikovať s nami.

Win-Win spoluprácu je základom nášho dlhodobého vývoja!

Cordialement,

LaVieFacile Tím

Štítky: cherry ovocie odstrániť, led neon prihlásiť, stylista tyči, skryté umývadlo, handričkou rack, muži úložný stojan, ika skladovanie, ratanový košík, 0 g ramienka, vonkajší priestor

Názov Značky LaVieFacile
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

LaVieFacile Úspora Priestoru Nohavice Ramienka Non-Slip Oblečenie Organizátor 5 Vrstvený Nohavice Stojan pre Šatku Jeans Nohavice

LaVieFacile Úspora Priestoru Nohavice Ramienka Non-Slip Oblečenie Organizátor 5 Vrstvený Nohavice Stojan pre Šatku Jeans Nohavice

1. Každý nohavice stojan na vešiaky môže byť zavesený na 5 jeans/nohavice v rovnakom čase. Uložiť aspoň 80% priestoru a udržať váš šatník čisté a riadne. 2. Naše džínsy ramienka sú vyrobené z odolného nehrdzavejúcej teel a ABS plast,

Súvisiace produkty