Smart Hodinky GT103 Bluetooth Srdcovej frekvencie Smartwatch Krvný Tlak Fitness Hovor Správu Vodotesný Náramok pre Xiao iPhone iOS

Novinka

€19.73

/ €28.59

Skladom

modname=ckeditor Beurself Smart Hodinky GT103 Srdcovej frekvencie Fitness Náramok Spánku Monitor Fitness Tracker Monitorovanie Krvného Tlaku Sledovať Farba Displeja Vodotesný IP67 Multi Športový Režim Náramkové hodinky pre Android IOS VS mi band 2 3

(1.3 palcový Vodotesný IP67 HD IPS Farebný Displej Športový Náramok/Smart Hodinky/Smart Kapela/Fitness Náramok/Fitness Tracker/ Hodinky/Náramok kompatibilné s XIAO HUAWEI IPHONE atd.)

Funkcie

1. 1.3 palcový HD IPS Farebný Displej.

2. Bluetooth 4.0(nízka spotreba energie). Podporu IOS 8.8 verzia vyššie a Android verzia 4.4 nad

3. Pohodlné silica gel.

4. Vstavaný 170mAh batérie, pracovného času je o 4~5 dní. (Skutočný čas, závisí od toho, či obrazovka je vždy zapnuté a ako často sa funkcia detekcie je aplikovaný).

5. IP67 vodotesný a prachotesný (môžete ho nosiť pri umývaní rúk alebo v daždi aj plávanie. Však, to nie je vhodné na kúpanie a teplou vodou je zakázané.)

6. Nabíjanie Metóda: Spona Typ Nabíjanie (USB Rozhranie)

7. Náramok Podporu Jazyk: Čínština, angličtina, japončina, kórejčina, nemčina, španielčina, taliančina, Japončina, francúzsky, ruský, portugalský ect.

Podporu APP Jazyk: Čínština, angličtina, japončina, kórejčina, nemčina, španielčina, taliančina, Japončina, francúzsky, ruský, portugalský ect.

APLIKÁCIE (Meno: Wearfit 2.0 ) pre tieto hodinky je užívateľsky prívetivé, kompatibilné s XIAO HUAWEI, SAMSUNG IPHONE atd., veľmi jednoducho prepojiť a sledovať. Raz je spojený cez bluetooth s telefónom, časom, dátumom atd. by byť synchronizované. Skenovanie do APLIKÁCIE zobrazené na užívateľskej PRÍRUČKY a zistiť viac informácií.

Funkcie

1. Fitness Tracker: Monitorovanie Srdcovej frekvencie, Monitorovanie Krvného Tlaku (údaje sú informácie, nie na lekárske použitie. Nie je porovnať so zdravotníckym prístrojom.).Spánok Monitorovanie (Rekordnom Čase a Kvalite). Podrobnosti mohli čítať v APP.

2. Multi režim šport ako jazda na koni, beh, lezenie ect. Záznam krokov, kalórie spálené a vzdialenosť. Podrobnosti mohli čítať v APP.

3. Hovor pripomienka (ID Volajúceho zobrazí) /Informácie, Pripomienky a Tlačil (SMS, Facebook, Twitter, QQ atd.). Údaje by mohli byť nastavená v APLIKÁCII.

4. Zastaviť Hodinky, Fotoaparát, Diaľkové Ovládanie, atď.

5. Viac funkcií, ako sú poplašné pripomienku, sedavý pripomienku, flip obrazovky, nájsť telefón. Údaje by mohli byť nastavená v APLIKÁCII.

Balenie obsahuje

Jeden (1) x Maloobchode Box

Jeden (1) x GT103 Smart Hodinky

Jeden (1) x Spona Typ Nabíjanie (USB Rozhranie)

Jeden (1) x Používateľská Príručka

Štítky: kapela smart, náramok headset, 2 kapela mi, kapela mi, 3 xaomi, smart strane krúžok príručka, hs6620d smart hodinky, náramok xiao, digitálne hodinky xiomi, mi xiao

Funkcia 3 Inteligentný Náramok s Krvný Tlak
Kapela Materiál SILICA
Typ Obrazovky Farebný LCD
Displej 1.3 palcový iPS farebný displej
Aplikácia Veková Skupina Dospelý
Bluetooth 4.0(nízka spotreba energie)
Model Smart Hodinky/Náramok/Kapela GT103
Prípad Materiál ZLIATINY
Funkcia 5 Bluetooth/Nepremokavé//Šport
Nabíjanie Metóda Spona Typ Nabíjanie(USB Rozhranie)
Názov Značky beurself
Kapela Odnímateľný No
Dotykový Displej Áno
Kapacita batérie 170 mAh
Displej Štýl Obdĺžnik/Square-tvar
Pôvod CN(Pôvodu)
Pracovný čas O 4~5 dní
Štýl Šport
Požiadavky Na Systém ANDROID 4.4 VYŠŠIE A IOS 8.4
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Funkcia 4 Smart Hodinky s Srdcovej frekvencie Tracker
Funkcia 2 Smart Kapela s Fitness Tracker
Vhodnú Platformu Vhodné pre xiao samsung huawei ios android
Jazyk japonský
Nepremokavé Triedy IP67
Funkcia 1 Farebný LCD/Remote Control/ Hovor Správu Pripomenutie/Activity Tracker
Funkcia Činnosť Tracker

Napísať recenziu

Smart Hodinky GT103 Bluetooth Srdcovej frekvencie Smartwatch Krvný Tlak Fitness Hovor Správu Vodotesný Náramok pre Xiao iPhone iOS

Smart Hodinky GT103 Bluetooth Srdcovej frekvencie Smartwatch Krvný Tlak Fitness Hovor Správu Vodotesný Náramok pre Xiao iPhone iOS

modname=ckeditor Beurself Smart Hodinky GT103 Srdcovej frekvencie Fitness Náramok Spánku Monitor Fitness Tracker Monitorovanie Krvného Tlaku Sledovať Farba Displeja Vodotesný IP67 Multi Športový Režim Náramkové hodinky pre Android IOS VS mi band 2 3 (1.3

Súvisiace produkty