BlessLiving Páva Pierko Deka Aqua Modrá Tyrkysová Sherpa Flanelové Fleece Deka Iskrivý Vták Fantasy Rozkladací Gauč manta

Novinka

€21.00

/ €28.01

Skladom

BLESSLIVING Štýlový Tlač Deka

Balenie Obsahuje: 1x Deka

Textílie: Sherpa Fleece

Veľkosť: 130cmx150cm ( ideálne pre gauči, pohovka, výkres,loveseat, kreslo alebo posteľ);

150cmx200cm( ideálne prízvuk na gauči, pohovka,a obývacej spa)

Hmotnosť : 800 g

VEĽKOSŤ - 2 veľkostí si môžete vybrať. 50"x60", dostatočne veľký pre jednu osobu za hodiť, vzťahuje sa na nohy hore na ramene úrovni. 60"x80" twin veľkosť, pokrýva celé telo, a je dostatočne veľká pre viac ako jedna osoba, aby sa pohodlne zmestila pod.

MATERIÁL - Jeho reverzibilné funkcia umožňuje použiť z oboch strán-jeden ultra jemný biely mikrovlákna sherpa obloženie a iné tlačené flanelové fleece.

VZOR - modrá aqua modrom pozadí určite prináša blue eye of the peacock pierko. Ak potrebujete páva darček, to je krásne.

POHODLNÉ, TEPLÉ - Sherpa strane je tak nadýchané a okamžite teplé na dotyk, a farebné strane je super hladký a chladný na dotyk. Držal až dokonale v práčke.

MULTIFUNKČNÉ - Vhodné na gauči, daybeds, škôlky, alebo verandu posedenie, batoľa miest alebo ako detská deka.

Skvelý doplnok k akejkoľvek dekor, veľký výber farieb a držať vás v teple v prípade, že miestnosť je trochu chladný.

Ideálne pre použitie v interiéri, ale tiež skvelé pre vonkajšie použitie; Dostatok priestoru na zábal okolo väčšina dospelých mužov, ženy a deti.

Umývanie Pokyn - pranie v práčke na studenú, bubnové suché na nízke a malo by byť umyté sám alebo s predmetmi, s, ako textúry a ako sú farby, toavoid akékoľvek odstrániť škvrny. Bubnové suché fleece deka na jemné cyklus s nízkou teplo.

MÁME VÁS VZŤAHUJE - "Zákazníkov prvý" bude naša nemenné sľub spotrebiteľov. Ak sa z nejakého dôvodu rozhodnete, že táto deka nie je pre vás, ste na ktoré sa vzťahujú naše 90 dní, bez otázok, peniaze späť záruka.

ZÁRUKA: myslíme si, že budete spokojní deku, ako sme my! Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, bezpodmienečné vrátenie isacceptable do 90 dní.

Štítky: americký deka, aqua philips prípade, polar fleece tkaniny, textílie fleec, deka sherpa, horúce matrac, gvigu vankúš, Victgoal, čínsky štýl vankúš, 3d pearl tapety

Farebnú Stálosť (Stupeň) 4
Vzor Typ Karikatúra
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh deka
Textílie Sherpa Fleece
Použitie piknik
Súbor Typ No
Materiál Mikrovláknovú Textílie
vzor TLAČENÉ
Veľkosť 130cmx150cm, 150cmx200cm
Trieda Kvalita
Sezóna Jarné/Jesenné
Štýl Moderné
Umývanie Štýl Mechanické Umývanie
Umývanie Tipy Ručné Umývanie & Mechanické Umývanie
Funkcia Prenosné
Názov Značky Blessliving
Hmotnosť 800g
Číslo Modelu vytlačené deka
Výrobca Blessliving
Tvar Obdĺžnik
Technics Tkané
Veková Skupina Dospelí & Kids

Napísať recenziu

BlessLiving Páva Pierko Deka Aqua Modrá Tyrkysová Sherpa Flanelové Fleece Deka Iskrivý Vták Fantasy Rozkladací Gauč manta

BlessLiving Páva Pierko Deka Aqua Modrá Tyrkysová Sherpa Flanelové Fleece Deka Iskrivý Vták Fantasy Rozkladací Gauč manta

BLESSLIVING Štýlový Tlač Deka Balenie Obsahuje: 1x Deka Textílie: Sherpa Fleece Veľkosť: 130cmx150cm ( ideálne pre gauči, pohovka, výkres,loveseat, kreslo alebo posteľ); 150cmx200cm( ideálne prízvuk na gauči, pohovka,a

Súvisiace produkty