2500W Indukčný Ohrievač vysokofrekvenčné Indukčné Kúrenie Stroj Kovov Taviace Pece + Nádoby+zdroj napájania

Novinka

€211.17

/ €277.85

Skladom

2500W Indukčný Ohrievač vysokofrekvenčné Indukčné Kúrenie Stroj Kovov Taviace Pece + ohrievač+Nádoby

Parametre Výrobku:

Veľkosť: 268*170*110 (mm) Pracovné napätie: DC48V Maximálne pracovné napätie: 48V Maximálny pracovný výkon: 2500W Maximálny pracovný prúd: 50A Vnútorný priemer kúrenie krúžok: 60 mm Hmotnosť: 3 kg

Balenie zoznam:

Integrované indukčný ohrev stroj*1pc Medené trubky*1pc Nádoby*1pc Napájanie*1pc

Popis výrobku:

1. Integrovaný montáž dizajn, integrovať odvod tepla, vody, chladenie, ochrana proti preťaženiu, nedostatok vody, ochrany a výkonu zisťovanie do jedného, jednoduché použitie, žiadne ďalšie zapojenie sa požaduje, a musia byť pripojené na napájanie; 2. Real-time digitálne napájanie merač zobrazí parametre, ako je napätie, prúd a výkon, aby sa zabránilo preťaženiu; 3. 120*120 chladiaci ventilátor na hornej fúka tepla rozptýliť teplo a odvod tepla efekt je vynikajúci; 4. Tam je rukoväť na hornej strane, ktorá je vhodná na prepravu a pohyb, 5. Odnímateľný kúrenie krúžkom je jednoduché nahradiť; 6. Základná doska kapacita zobrazenie teploty.

Pomocou krokov uvedených:

1. Uistite sa, že hlavný vypínač je vypnutý! Upevnite kúrenie krúžok na vykurovanie krúžok rozhranie s 17 mm kľúča; 2. Pripojte externý vodné potrubie na vopred pripravené studenej vody. Ak sa vám pomocou cirkulujúcej vody, musíte použiť viac ako 20L vody; 3. Vložte DC12V napájanie do DC12V vstupného portu, zapnite 12V napájanie, a vidieť, že ventilátor a vodné čerpadlo pracuje, power meter má elektrinu, a alarm indikátor sa rozsvieti; 4. Pripojte DC48V napájania podľa schémy zapojenia, zapojte AC 220V napájania a počkajte asi desať sekúnd pre napájanie výstup stably; 5. Push hlavný vypínač a zistíte, že moc displej napätie je o 48V; 6. Stlačte prostredné "M" tlačidlo na pravej strane napájania na obnovenie napájania 7. Stlačte tlačidlo reset a vidieť, že červená alarm kontrolka zhasne. Ak červený budík svetlo pokračuje na svetlo, skontrolujte, či vodné chladenie je normálne alebo či DC48V napájanie je výstup normálne. Ak vyššie uvedené dva normálne pracovať, znova stlačte tlačidlo rýchlo, až kým červené alarm, Kým kontrolka zhasne 8. Po stlačení kúrenie tlačidlo, zariadenie začne tepla, a ekologické vykurovanie indikátor svieti, a elektromeru zobrazuje aktuálny vykurovacieho výkonu v reálnom čase 9. Po použití stlačte tlačidlo reset vypne vykurovanie, zelená tepla kontrolka zhasne, vypnite vypínač, aby sa vykurovaný objekt vo vykurovacom okruhu (nádoby musí byť vyradená prvý), čakať na vodné čerpadlo ventilátor pokračovať v práci pre viac ako 30 sekúnd pred vypnutím 12V napájanie.

Bezpečnostné opatrenia na používanie:

1. Bez zaťaženia (power-on nie je dovolené za žiadnych okolností (bez zaťaženia znamená, že výstupný port nie je pripojený k žiadnej záťaž), a ohrievač musí byť pripojený na napájanie. Keď je napájanie zapnuté, doska bude vydávať vysoké frekvencie Hluku, ktorý spôsobuje, že MOS trubice je úplne poškodená a nie je možné opraviť; 2. Musí použiť DC48V 50A napájanie zakázať používanie striedavý prúd; 3. Red power input terminálu je kladným pólom a čierny je záporný pól. Nie zvrátiť pripojenie! 4 nie blok vzduchu prívod chladiaceho ventilátora počas práce na zabezpečenie bežnej chladenie vzduchu; 5. Vodné chladenie sa musí použiť pri práci. Odporúča sa použitie studenej vody na vstup a teplej vody priamo do kanalizácie. 6. Vonkajšej teploty zobrazuje na power meter je teplota doske kondenzátora. Raz ho presahuje 65 stupňov Celzia, musíte nechať stroj zvyšok. 7. Buď chladené vzduchom alebo vodou chladený nefunguje, musíte prestať používať a obráťte sa na predajcu, aby to riešili.

Štítky: mini ductor, teplo indukčný stroj, zvs driver hv, cievka zvs, ih indukčný ohrievač, zvs mini, predaj vysokofrekvenčné indukčné kúrenie stroj, mini electric taviace pece, dvere pece, dlaždice

Veľkosť 268*170*110 mm
Názov produktu 2.5 KW, indukčný ohrev stroj
Certifikácia ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)
Napätie DC48V 50A
Vnútorný priemer kúrenie krúžok 60 mm
Moc 2500W
Číslo Modelu DT-ZVS 2500W

Napísať recenziu

2500W Indukčný Ohrievač vysokofrekvenčné Indukčné Kúrenie Stroj Kovov Taviace Pece + Nádoby+zdroj napájania

2500W Indukčný Ohrievač vysokofrekvenčné Indukčné Kúrenie Stroj Kovov Taviace Pece + Nádoby+zdroj napájania

2500W Indukčný Ohrievač vysokofrekvenčné Indukčné Kúrenie Stroj Kovov Taviace Pece + ohrievač+Nádoby Parametre Výrobku: Veľkosť: 268*170*110 (mm) Pracovné napätie: DC48V Maximálne pracovné napätie: 48V Maximálny pracovný výkon:

Súvisiace produkty