XM-18SW Automatické Vajcia Inkubátor Radič Termostat Hygrostat App Systém Kontroly Teploty Snímače Vlhkosti

Novinka

€49.60

/ €64.41

Skladom

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Funkcie:

WIFI remote intelligent inkubačná radič je nová generácia micro-počítač riadiaci systém pre diaľkové ovládanie a monitorovanie v reálnom čase z mobilného telefónu APLIKÁCIA je navrhnutá a vyvinutá. Na humanized plne farebný displej dizajn je krásny a elegantný, s živé obrazy. Zároveň existuje päť typov inkubačná režimy: vlastné, kura, kačica, hus, holub, a užívateľ si môže slobodne vybrať, s využitím najnovších mikroelektronické technológie a nové komponenty. V mikropočítačových čip je prijaté, ktorý má silné anti-interferencie schopnosti a vysoké pracovné stabilitu. Snímač teploty používa vysoko presné senzory pre vysoko presné teploty zbierky. High-výkon vlhkosť senzor sa používa pre vysokú presnosť, ktorý účinne zabezpečí stabilitu a spoľahlivosť výrobku výkon.

Používateľ nastaví parametre, ako je referenčná teplota, odkaz vlhkosť, vajec, sústruženie, a vetranie cez mobilné klient. Parametre sú nahrané na cloud server a cloud server posiela kontrolu parametrov na jadro radič. Jadro regulátor reguluje rôznych parametrov inkubátora, potom vráti výsledky kontroly na cloud server a cloud server posiela výsledky kontroly na mobilný klient, a tak dokončuje diaľkové ovládanie.

Vajcia Inkubátor Radič, Vlhkosť Senzor, Snímač Teploty a intenzite Prijímač len, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky!

Špecifikácie:

1. Zobrazenie teploty rozsah: 0 ~ 40.5 ℃

2. Teploty presnosť merania: ± 0.1 ℃

3. Vlhkosť zobrazenie rozsah: 0 až 99% RH

4. Uvoľňovaním presnosť: ± 3% RH

5. Počet výstupných kanálov: 6 (hlavné vykurovanie, pomocný ohrev, výfukové (vetranie), odbočiť doľava, právo obrátiť, zvlhčovanie)

6. Výstupný výkon: 1000W pre hlavné vykurovanie, 800W pre sub kúrenie, 800W na zvlhčovanie a 500W pre iných výstupov.

7. Počet vajec obrátil: maximálna môžu byť zaznamenané 999 krát

8. Vajcia sústruženie cyklus: 0 ~ 360 minút (z výroby nastavený na 90 minút)

9. Vajcia sústruženie čas: 0 ~ 600 sekúnd (z výroby nastavený na 180 sekúnd)

10. Vetranie cyklus: 0 ~ 720 minút (z výroby nastavený na 120 minút)

11. Vetranie čas: 0 ~ 600 sekúnd (z výroby nastavený na 15 sekúnd)

12. Meranie line dĺžka: približne 1,5 m

3.2 Pracovné podmienky:

1. Pracovné napätie: 220V, 50Hz

2. Relatívna vlhkosť: menej ako 85%

3. Teplota okolitého prostredia: 0 ℃ ~ 40 ℃

Existujú dva typy miestnych násadové nastavenie: automatické násadové a vlastných násadových.

Veľkosť balenia: app.32.5x14.5x14.1 cm/12.80x5.71x5.55in

Množstvo: 1 Ks

3.3.1 Hlavný Displej Oblasti Funkciu Úvod

1: Beh na pokyn oblasti. Pri privádzaní k stroj, beh indikátor svieti, čo znamená, že stroj je už v prevádzke.

2: Obrat interval označenie oblasti. Desať bary svetla uveďte časovač sústruženie-cez vajcia v podobe percentuálneho podielu, ktorý sa vypočíta každú minútu. Napríklad, ak vajíčko sústruženie interval je 90 minút, jeden svetelný lúč bude zničená každých 9 minút od zhora nadol.

3: Skriňa zobrazenie teploty okno, real-time zobrazenie vnútornej teploty skrine.

4: Vlhkosť zobrazenie okna vo vnútri skrine, real-time zobrazenie vlhkosti vo vnútri skrine.

5: nastavenie Teploty hodnota zobrazenia. Ak nie je v nastavení štátu, keď ℃ je na, nastavenie teploty hodnota sa zobrazí na displeji. Inak, počet vajec obrátil sa zobrazí. Táto funkcia môže byť realizovaná kliknutím na tlačidlo "Mode / Strana" na kľúč. Podrobnosti zobrazovaného obsahu a priebehu nastavenie štátu, pozrite špecifické nastavenie pokyny na prevádzku.

6: Vlhkosť nastavená hodnota zobrazenia. Ak nie je v nastavení štátu, keď RH% sa používa na nastavenie vlhkosti hodnota sa zobrazí na displeji, inak inkubácie dni sú zobrazené. Táto funkcia sa dá dosiahnuť tým, že kliknete na položku "Režim / Strana" na kľúč. Podrobnosti zobrazovaného obsahu a priebehu nastavenie štátu, pozrite špecifické nastavenie pokyny na prevádzku.

7: Inkubácia dní zobrazenie okna.

8: Chladenie ikonu. Keď je nameraná teplota prekročí nastavenú hodnotu 0,2 ° C, ikona svieti, čo znamená, že stroj je v chladiacej štátu (vzduchom chladený).

9: vykurovacieho ikonu. Keď táto ikona je vždy na to znamená, že stroj je kúrenie v plnej rýchlosti. Keď ikona bliká, znamená to, že stroj je v impulzu vykurovania, a ak je ikona, je mimo, to prestane kúrenie.

10: Sub-vykurovanie ikonu. Keď táto ikona je na to znamená, že sub-kúrenie je začal. Keď je vypnuté, znamená to, že sub-vykurovanie sa zastaví.

Štítky: incub, 18 xm, počítač pre inkubátor, automatické vajcia inkubátor doprava zadarmo, inkubátor automatické 10, merač teploty, hygrostat termostat, senzor pre vajcia teplota, postavenie vajec inkubátor, inkubator radič

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky OOTDTY
Druh Hospodárske Zvieratá
Číslo Modelu Termostat Hygrostat Controlle
Materiál Plastové

Napísať recenziu

XM-18SW Automatické Vajcia Inkubátor Radič Termostat Hygrostat App Systém Kontroly Teploty Snímače Vlhkosti

XM-18SW Automatické Vajcia Inkubátor Radič Termostat Hygrostat App Systém Kontroly Teploty Snímače Vlhkosti

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Funkcie: WIFI remote intelligent inkubačná radič je nová generácia micro-počítač riadiaci systém pre diaľkové ovládanie a monitorovanie v reálnom čase z mobilného telefónu APLIKÁCIA je navrhnutá

Súvisiace produkty