Zhenwei 3D Crystal Puzzle Rose Budovy Model DIY Zmontované Vzdelávacie Tvorivé Malé Zariadenie Diamond Puzzle pre Deti

Novinka

€4.08

Skladom

Názov produktu: 3D stereoskopické kryštál ruže obrazová skladačka

Farba: červená, modrá, žltá, ružová

Počet ks vo veľkom: 44 kusov

Hmotnosť výrobku: 185 G

Špecifikácia výrobku: 7.5*7,5 CM

prosím, vyberte si farbu ako obrázok zobraziť,modrá farba píšeme fialová, prosím, uistite sa, že obraz farba je právo farbu, ktorú potrebujete

Crystal puzzle je nový druh duševného hračka. To je tvorené zo crystal clear a k životnému prostrediu, crystal filmov. Každý trojrozmerný výrobok je zložená z rôznych filmov. Z scatter obrázok na krásne umelecké dielo, uvedomil som si, že šťastie bol vytvorený z ničoho. Je to fascinujúce miesto tejto puzzle!

3D crystal puzzle môže nielen inšpirovať hráčov inteligenčného potenciálu, kultivovať hráčov myslenie a praktické schopnosti, ale aj pomôcť im vytvoriť zvyk riešenie veci nezávisle. To nie je len cool darček pre príbuzných a priateľov, ale aj pokutu darček pre bytové zariadenie.

Prehľad produktu: trojrozmerný crystal mozaika je nezávislý produkt na svete. Obnova inovatívny dizajn môže vykonávať ľudí myslenie a organizačné schopnosti. Jeho román tvar a dizajn myslenie režime sa stal módny hračka v Európe, Amerike, Hong Kong, Japonsko a Kórea. Troch-dimenzionální crystal mozaika sa skladá z krištáľovo priehľadné a šetrné k životnému prostrediu crystal film. Každý rôznych trojrozmerný výrobok je zložený z rôzne množstvo film. To vyžaduje, aby sme sa využiť naše mozgy ju kombinovať do hotového výrobku model. Po pravopis, budete sa cítiť veľmi dokonalý. Po uspokojovaním pocit úspechu, môžete ho vo vašej rodine, kancelárii alebo kdekoľvek inde. To môže odrážať farebné svetlo pod svetlom a pridať rôzne chuť do života! Je to aj dar pre príbuzných, priateľov, kolegov alebo svojich blízkych.

Charakteristické vlastnosti produktu:

Používať obe ruky a mozog, a my sa môžeme tešiť montáž sami.

Nádherné simulácie, ochotní displej a zostaviť, môže byť umiestnená na domáci ako nádherné ručne vyrábané umelecké diela, a budete mať skvelý pocit úspechu!

Utility je silný, zostavený diel možno použiť ako bytové zariadenie, a model po "osvetlenie" je ešte viac oslňujúci.

Teplé Tip: V procese montáže, ak nie sú bodliaky v jednotlivých zostáv, prosím, opravte to s umeleckého nôž. Tento produkt má menšie časti a nie je používaný deti do 3 rokov.

Pozornosť počas montáže: 1. Nadbytočné plastov na náhradné diely, môže viesť k nedostatočnej tesný zhromaždenia; 2. Prosím, použite kliešte na hladké hrany; 3. Dávajte pozor, aby sa zmenšil o ostré hrany kliešte a náhradných dielov; 4. Zbaviť nežiaducich plastov.

Štítky: effector pedál, diamond výšivky nuda, las puzzle, mat puzzl, diamant farby, 3d glass laser, 5d diamond, 3d crystal laser, diamond puzzl, nikitin

Plastové Typ ABS
Puzzle Štýl 3D PUZZLE
Štýl RASTLINA
Materiál Plastové
Upozornenie Nie lastovička
Číslo Modelu LT-9001
Pôvod CN(Pôvodu)
Pohlavie Unisex
Názov Značky zhenwei

Napísať recenziu

Zhenwei 3D Crystal Puzzle Rose Budovy Model DIY Zmontované Vzdelávacie Tvorivé Malé Zariadenie Diamond Puzzle pre Deti

Zhenwei 3D Crystal Puzzle Rose Budovy Model DIY Zmontované Vzdelávacie Tvorivé Malé Zariadenie Diamond Puzzle pre Deti

Názov produktu: 3D stereoskopické kryštál ruže obrazová skladačka Farba: červená, modrá, žltá, ružová Počet ks vo veľkom: 44 kusov Hmotnosť výrobku: 185 G Špecifikácia výrobku: 7.5*7,5 CM prosím, vyberte

Súvisiace produkty