Futbal Koberec Priemer 60 cm/80 cm, Akryl Kolo Koberce A Koberčeky Pre Deti Izba Skidproof Oblasti Koberec Izba Mat Tapete

Novinka

€13.92

/ €19.33

Skladom

Typ položky:Dvere Mat,Kolo Koberce,Yuga Koberce ,Stoličky, Koberec,Obývacia Izba Koberec,Deti Koberec Vzor Typ:Moderné Miesto Pôvodu:Čína(Kontinentálne) Výzdoba Štýl:Karikatúra Štýl:Moderný Koberec Technics: Stroj Textilné Umývanie Štýl: Ručné Umývanie&práčke Použitie:Dvere,Dekoratívne,Izba,Obývacia Izba,Spálňa Miesto: Podlahy,Vonkajšie Funkcie:Gauč ,Teplé,Anti-Slip,Absorbovať Vodu A Suché Rýchlo a Spôsoby Predaj: 1pcs Tvar:Okrúhle Materiál:Akryl Farba:Napríklad Fotografie Veľkosť(priemer):60 cm/24" 80 cm/32"

Upozornenie:

Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním

Vezmite prosím na vedomie, že farby sa môžu existovať chromatické aberration ako rôzne umiestnenie obrázkov

Pacakge:

1X Kolo Koberec

1) akceptujeme Alipay. Západ Únie. TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť. najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia. prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely. budeme si vybrať loď položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní. je považovaný za používaný a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky. konkrétny dôvod na návrat. a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA. po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene. PO Kupujúcemu a Predávajúcemu zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO. môžete sa rozhodnúť, že sa náhrada.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Hanke.sk!

Štítky: vaňa mat kolo, mat v hale, mat kolo, spálňa koberec, koberec, kúpeľňa kolo, a koberce pre domáce chodbe miestnosť, koberec kolo, koberec dieťa izba, kreslo na chodbe, moderné kolo koberec

Funkcia Anti-Sklzu a absorbuje vodu
Štýl Moderné
Dekorácie Štýl Moderné
Číslo Modelu A-230
Veková Skupina Pre dospelých a deti
Umývanie Štýl Mechanické Umývanie
Tvar KOLO
Názov Značky HYPOOLL
Režimy predaj 1pc
Miesto Chodba
Veľkosť Diameter 60cm/80cm
Technics Stroj Vyrobený
Vzor Typ Karikatúra
Použitie Komerčné
Dizajn wilton
Materiál 100% Akryl

Napísať recenziu

Futbal Koberec Priemer 60 cm/80 cm, Akryl Kolo Koberce A Koberčeky Pre Deti Izba Skidproof Oblasti Koberec Izba Mat Tapete

Futbal Koberec Priemer 60 cm/80 cm, Akryl Kolo Koberce A Koberčeky Pre Deti Izba Skidproof Oblasti Koberec Izba Mat Tapete

Typ položky:Dvere Mat,Kolo Koberce,Yuga Koberce ,Stoličky, Koberec,Obývacia Izba Koberec,Deti Koberec Vzor Typ:Moderné Miesto Pôvodu:Čína(Kontinentálne) Výzdoba Štýl:Karikatúra Štýl:Moderný Koberec Technics: Stroj Textilné Umývanie Štýl: Ručné

Súvisiace produkty