40*40 CM Wing Chun Punč taška kung fu Bojových umení stenu taška kick boxing šidlo vrece Box Cieľ Plátno

Novinka

€5.07

/ €7.04

Skladom

>>>>Položku Detaily

Odrážky: 1、Prenosné Použitie: na Stenu s pieskom sú odlišné od bežného visí s pieskom. Steny ciele sú viac prenosné ako vrecia s pieskom. Môžu byť zavesené na stenu alebo umiestnené na stoličky pre box a Kung Fu.

2、Zvýšená nosnosť: reakčná sila steny cieľ je celá stena. V porovnaní s hmotnosť vrecia, prienik sily môžu byť silnejšie, pretože steny nebude dotkol ako vrecia a celková únosnosť je značne zvýšil.

3、Praktické na Použitie: vysoko kvalitná 100% bavlna plátno dizajn, je to praktické a trvanlivé airbag, ktorá môže zlepšiť vašu vytrvalosť, rýchlosť a presnosť. To je perfektný fitness nástroj na doma alebo v telocvični.

4、Pevnej Ocele Dierky Inštalácia: Táto taška je používaná pre bojové umenia nadšencov precvičiť zručnosti, boxu a všeobecné fitness. Na stenu vrecia je cvičenie-strengthing zariadenie. Môžete vykonávať rôzne dierovanie metódy, pomocou stenu vrecia.

5、Teplé Tip: vyplňte, Prosím, 80% z vrecka kapacita. Kompletné vyplnenie môže spôsobiť praskanie problémy.

Popis:

Wing Chun Kung Fu má veľký počet stenu cieľ, obsah vzdelania, steny s pieskom sú prostriedky na výkon power boxu, použite stenu vrecia vykonávať rôzne box a Wing Chun sériového box tajomstvo je praktizujúci, prvá tvár vrecia s pieskom, aby cca. 17 cm alebo 45 cm alebo tak a potom použite koleno sily, aby úder, keď je nutné uvoľniť svaly paží nemôže utiahnuť prvých 50 údery dosť, ak máte pocit, že bolesť je okamžite zastavené, kope s pieskom je pomerne vysoká Zručnosť výkon môže vykonávať nohy v vrecia s pieskom, najmä troch nôh z Wing Chun. Musíte použiť rovnaký nohy hrať rovnakú nohy a snažte sa udržať rovnováhu tela. Nenechajte sa jednou nohou na jeseň.

Špecifikácia:

Veľkosť (cca.):

Dĺžka: 40 cm/15.75 v

Šírka: 40 cm/15.75 v

Váha: cca 160 gramov

Materiál: bavlna plátno

Balenie Zoznam:

1*multi-účel, cieľ stenu

Poznámka:

Tento vrecia je dutá a potrebné vyplniť sám. Odporúča sa, naplňte ju správne tak, ako nie je dotknuté použitie čase stenu cieľ.

Štítky: chun, boxovacie vrece box stojan ťažkých mma, boj kolónka, komprimovať vrece, cagiva elefant, kick pad, pokrývky hlavy muay thai, thule, muay thai zábal, strieľať cieľ

Hmotnosť Other
Platné Ľudí Muž
Box Na Stenu Taška boxovacie vrece
Piesok Taška Kung Fu Školenia Vrecia
Číslo Modelu Vrecia
Materiál Vrecia

Napísať recenziu

40*40 CM Wing Chun Punč taška kung fu Bojových umení stenu taška kick boxing šidlo vrece Box Cieľ Plátno

40*40 CM Wing Chun Punč taška kung fu Bojových umení stenu taška kick boxing šidlo vrece Box Cieľ Plátno

>>>>Položku Detaily Odrážky: 1、Prenosné Použitie: na Stenu s pieskom sú odlišné od bežného visí s pieskom. Steny ciele sú viac prenosné ako vrecia s pieskom. Môžu byť zavesené na stenu alebo umiestnené na stoličky pre box a Kung Fu. 2、Zvýšená

Súvisiace produkty