RGB LED RF ovládač Pre Led Pásy Svetla, Diaľkové Ovládanie DC5-24V RGB Bezdrôtová Hudby Radič Pre LED Svetlo 5-12V

Novinka

€6.07

/ €7.14

Skladom

RGB LED RF ovládač Pre Led Pásy Svetla, Diaľkové Ovládanie DC5-24V RGB Bezdrôtová Hudby Radič Pre LED Svetlo 5-12V

Brazília Zákazník vezmite prosím na vedomie:

Ako Brazília vlastné vyžadujú,jeden post pozemok je potrebné zaplatiť 3.5 usd do Brazílie príspevok.

Tento poplatok sa musíte ju zaplatiť na Brazílie Post on-line systém,pleae poznámka,ak nie je možné prijať tento poplatok,prosím, miesto aby,vďaka.

Popis produktu: Tento ovládač podporuje verzia IOS 6.0 (alebo vyšší ) a Android verzia 4.3 (alebo vyššie ) systému. Zapnúť vzdialené ovládanie zapnutie/vypnutie svetiel, nastavenie lampy, jas, farba, teplota, hudbu a budenie režimy. Pre 160,000 farby, desiatky svetlo variácie. Regulátor je určený pre LED svetelné pásy, modulov, a pod. Po inštalácii a robiť príslušné nastavenia, môžete používať mobilný telefón na ovládanie led svetlá. Diaľkové ovládanie na dosah krytý 8-10 metrov. Technické Parametre: 1.Metódy kontroly: Bluetooth 4.0 alebo vyššej 2.Platné mobilný operačný systém: IOS verzia 6.0 alebo vyššia, Android, verzia 4.3 alebo novší 3.Počet ovládanie svetiel: 10 lampy. (Môže byť rozdelená na žiadne pole). 4.Podpora jazykov: angličtina, Čínština (ostatné jazyky je možné nastaviť podľa funkcie mobilného telefónu systém), 5.Pracovná teplota: -20°C-60°C 6.Prevádzkové napätie: DC5V-24V 7.Výstupné kanály: 3CH/RGB, 4CH/RGBW 8.Veľkosť:48*26*16 9.Diaľkové ovládanie vzdialenosť: krytý 8-15 metrov 10.Net hmotnosť: 35 11.Brutto hmotnosť: 50G 12.Názov APLIKÁCIE je: LedBle

Inštalácia Softvéru

Prvý telefón APP inštalácia: názov APLIKÁCIE: LED ŽIAROVKA

Zadajte APLIKÁCIU a kliknite na tlačidlo "+" prihláste sa, ak chcete pridať novú službu. Názov zariadenia je: LED BLE Po pridaní dokončená, kliknite na tlačidlo LED BLE zadajte Bluetooth kontrolka string rozhranie. Návod na pripojenie: 1. Mobilný telefón skenovanie QR kód, ak chcete APLIKÁCIU nainštalovať, v APP Store a Google Play, konto je potrebné na prevzatie; Tencent Aplikácií Po môžete stiahnuť priamo; 2. Po stiahnutí APLIKÁCIE; pripojenie mobilného telefónu s Bluetooth svietidlo. Po prvé, telefón sa zapne Bluetooth, a potom lampu je zapnutý. Potom otvorte APLIKÁCIU, v tento čas, aplikácia sa automaticky pripojí k Bluetooth svietidlo; nie manuálne spoj ect na Bluetooth v telefóne nastavenia. Mobilný telefón nastavenia Bluetooth vyhľadávanie zariadení Bluetooth v Niektorých mobilných telefónoch môže byť prehľadávaný von, niektoré vyhľadávacie nevyšlo, hľadanie nevyšlo nie je podporované mobilný telefón systému, neznamená to, že APLIKÁCIA nie je možné používať. Po tretie, otvorte APLIKÁCIU, nie je možné zariadenie pripojené. 1. Skontrolujte, či žiarovka je napájaná normálne. 2. Je telefón s technológiou Bluetooth. 3. Existuje nejaký iný mobilný telefón pripojený, ak je pripojený, prosím, odpojiť, Bluetooth 4.0 podporuje iba jedno-to-many, nepodporuje many-to-many kontroly; 4. Či je pripojené zariadenie Bluetooth v telefóne nastavenie, ak je pripojený, prosím, odpojte Otvorené, v pozadí APLIKÁCIE ukončite a znovu otvorte, APLIKÁCIA automaticky pripojiť; 5. Normálnu prevádzku alebo sa nemôže pripojiť, prosím ukončite aplikáciu a otvorte ho; 6. Ukončiť v pozadí APLIKÁCIE, reštartujte telefón, re-power svetlo; znovu otvoriť APP softvér spojenie. Pokyny: 1.Color rozhranie: Color rozhranie je rozdelené do farebný krúžok, scénický režim a vlastné troch častí. Farba ring môžete nastaviť farbu, jas alebo pridať vlastnú farbu ; Režim Scén môžete vybrať režim chcú; Vlastné môže pridať farbu, ktorú chcete pridať. Prevádzkový režim môže byť rozdelená na skok, dych, strobo, gradient,tiež môžete upravovať rýchlosť a jas.

2.Hudba rozhranie je devide do hudby a mikrofón dvoch častiach, jednu z hudby potrebuje prehrávanie skladieb v telefóne, ak chcete nastaviť,a mikrofón je upravené vonkajšie zvuk veľkosť.

3.Nastavenia:môžete nastaviť Rytmus,chvenie,zmeny na koži a vidieť prevádzkových pokynov. Rytmus môžete navrhnúť svoje vlastné farby,rytmus vzory,citlivosť. 4.Časovač:Časovač môžete nastaviť požadovaný čas otvoriť požadovaný režim,vypnúť požadovaný režim.

Platby:

1.Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní od objednávky.

3.Ak nemôžete pokladňa po Objednávke zatvorte, prosím, Znovu objednávky a pokladňa

Štítky: mjjc led controller, 300 mhz rádio, slepý kábel, králik rádio, x9c104, ovládanie led rf, artnet dmx, rf wireless, artnet, milight led controller

Funkcia 13 RGB Controller RF
Funkciu 11 Rádiofrekvenčné Diaľkové Ovládanie Led
Materiál Plastové
Frekvencia oscilácie 433mhz
Pierko 1 rgb led controller
Číslo Modelu RF diaľkový ovládač
Funkcia 10 Led Rgb Pásy Rf Controller
Pierko 5 Led Diaľkové Ovládanie
Režim Pripojenia spoločná anóda
Položka Druh RGB Controler
Diaľkové Vzdialenosť 0-20M
Funkcia 8 RF LED Controller
Pierko 4 led pásy radič
Názov produktu RGB ovládač pre LED pásy
Funkcia 6 bluetooth led controller
Zdroj Napájania DC
Platné Svetlá RGB LED pás svetla
Funkcia 4 RGB diaľkový ovládač
Záruka 2 Rokov
Max. Výkon Záťaže 288W
Funkciu 15 RGB Controller Hudba
Funkcia 12 LED RF Controller
Napätie 5-24v
Pierko 3 LED RGB Controller
Funkcia 9 RGB Led RF Controller
Funkcie Led Pásy Bluetooth Radič
Funkcia 1 Diaľkové Ovládanie Led
funkcia 6 Radič Rgb
funkcie 5 Radič Led Pásy
Funkcia 14 RF, RGB controller
Strážných Metóda Bluetooth Radič 4.0 alebo vyššie
Funkcia 2 Led Svetlo Radič
Funkcia 7 Led Controller RF
Funkcia 5 Bluetooth RGB Controller
Pierko 6 RGB Hudby Radič
Certifikácia EMC
Funkcia 3 Diaľkové Ovládanie LED Svetlo
funkcia 3 Radič pre LED pásy
Pierko 2 Radič Led
Príkon 5V-60W,12V-144W,24V-288W

Napísať recenziu

RGB LED RF ovládač Pre Led Pásy Svetla, Diaľkové Ovládanie DC5-24V RGB Bezdrôtová Hudby Radič Pre LED Svetlo 5-12V

RGB LED RF ovládač Pre Led Pásy Svetla, Diaľkové Ovládanie DC5-24V RGB Bezdrôtová Hudby Radič Pre LED Svetlo 5-12V

RGB LED RF ovládač Pre Led Pásy Svetla, Diaľkové Ovládanie DC5-24V RGB Bezdrôtová Hudby Radič Pre LED Svetlo 5-12V Brazília Zákazník vezmite prosím na vedomie: Ako Brazília vlastné vyžadujú,jeden post pozemok je potrebné zaplatiť

Súvisiace produkty