Deerma DEM-NU30 300 ml Prenosný Elektrický Odšťavovač Mixér USB Nabíjateľné Mini Bezdrôtovej Ovocia, Zeleniny, domáce Šťavy, Vody Mixer Cup

Novinka

€20.73

/ €34.55

Skladom

Typ: Odšťavovačov

Materiál: PC

Výkon (W): maximálne 45 w

Prevádzka Napätie: 3,7 V

Nabíjacie Napätie: 5V

Kapacita(ml): 300 ml

Hmotnosť výrobku: 0.4400 kg

Hmotnosť balenia: 0.5300 kg

Rozmer výrobku (L x W x H): 8.40 x 8.40 x 19.50 cm / 3.31 x 3.31 x 7.68 palcov

Veľkosť balenia (L x W x H): 10.70 x 10.50 x 22.30 cm / 4.21 x 4.13 x 8.78 palcov

Obsah balenia: 1 x Odšťavovač, 1 x USB Kábel

Popis:

Nie je to divné vziať objemné odšťavovač von na piknik, v práci alebo športe? To je ešte viac trápne, ak nie je zásuvky. Tu, nie je potrebné sa obávať, tieto problémy. Deerma DEM - NU30 prenosné ovocia odšťavovače , bezdrôtové použitie pre vonkajšie, ľahký za žiadne bremeno, a veľkosť ako pohár vody, ale vyzerá lepšie. Takže pohár čerstvej šťavy je jednoduché a zábavné. Nech je vaše osobné zdravie partnera a chutné asistent kedykoľvek a kdekoľvek!

Hlavné Funkcie:

Jednoduché urob si sám, si chutné:

Nielen, že môžete urobiť čerstvé šťavy, mliečne koktaily, a mäkké potravinové doplnky, ale stroj môže tiež zamiešať rovnomerne do uvarenej nápojov na zlepšenie deliciousness a chuť potravín, a robiť to viac výživné a zdravé. Je čas povedať zbohom high-cukor, mlieko, čaj a nápoje s neznámych zložiek!

Bezdrôtové použitie pre vonkajšie:

Nemusíte sa starať o vonkajšie zásuvky a vodiče, ho možno bezdrôtovo vonku, takže pohár čerstvej šťavy je to veľmi jednoduché. Môžete rýchlo vytvoriť pohár čerstvej šťavy v 45 sekúnd, čo je kratšia ako frontu času a nebude trvať svoj voľný čas.

Prenosné a dobre vyzerajúci:

Užite si prvý pohľad, potom chuť, to bude viac chutné. Biely priehľadný pohár je určený pre toto. Veľkosť je ako normálne, ako pohár vody, a to môže byť ľahko dať do tašky. To je vynikajúcou alternatívou pre pohár vody.

USB rýchlo nabíjateľné:

Je kompatibilný s akýmkoľvek napájanie zariadení s USB portom, ako auto adaptér, počítač alebo mobilný napájací zdroj, atď. Môžete cestovať po celom svete bez obáv akékoľvek plnenie otázky. Životnosť batérie 1500mAh podporuje 6 - 8 šálok šťavy. Úplne nabije za 3 hodiny.

Potravinársky materiálov:

Vybavené potravín-triedy 304 nerez nôž, to môže opakovane nakrájame a pridáme ovocie a zelenina. Pohár tela, BPA free, je vyrobený materiálu PC, ktoré môžu byť kontaktovaní potravín a môže byť bezpečne použitý na podržte šťavy alebo detská výživa. Celý odšťavovač je možné prať priamo. Pre bezpečnosť, vnútorný nerezový nôž je skrytý dizajn, ktorý vám môže pomôcť vyhnúť sa rez počas čistenia.

Rýchlosť otáčania až 16000rpm:

16000rpm high-rýchlosť otáčania vytvára vírivky vplyv priestor, multi-smerový opakované rezanie a miešanie, malé kocky ľadu môže byť aj nefunkčná. Každý čerstvého ovocia je zem dôkladne s ostrý nôž získať hladké hodvábna textúra.

Bezpečnostné nastavenia, aby od nehody:

Prestať pracovať pri otváraní veka, 45s automatické vypnutie, preplatok, viac-výtok, dvakrát kliknite na položku otvoriť bezpečne, všetky z nich boli dosiahli, technicky riešiť problém zabezpečenia. Celý stroj je uzavretá, môžete dať do vrecka bez akéhokoľvek úniku vody.

Štítky: odšťavovač, moje elektrický odšťavovač ovocia, deerma xiao, cappucino maker, tmel nástroj, mini metla, ručný odšťavovač, prenosný mixér xiao, food procesor s oceľové misky, mixéry mini

Nastavenie Rýchlosti Jeden Výstroj
Hodnotenie (Ot / Min) 15001-18000Rpm
Číslo Modelu Deerma DEM - NU30
Tvar Nabíjací Port KOLO
Funkcia jam
Názov Značky Deerma
Ktorým Metóda Mini
Bývanie Materiál Potravinársky ABS
Pôvod CN(Pôvodu)
Rozmery (L x W x H (Cm) 8.40 x 8.40 x 19.50 cm / 3.31 x 3.31 x 7.68 palcov
Druh Jednotný Výstroj (Masticating) Odšťavovač
Dužina Objem Kontajnera < 500 ml
Výkon (W) <200W
Kapacita 300 ML
Nabíjací Port Tvar KOLO
Pohár Materiál Telesa Plastové
Certifikácia 3C
Čepeľ Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele

Napísať recenziu

Deerma DEM-NU30 300 ml Prenosný Elektrický Odšťavovač Mixér USB Nabíjateľné Mini Bezdrôtovej Ovocia, Zeleniny, domáce Šťavy, Vody Mixer Cup

Deerma DEM-NU30 300 ml Prenosný Elektrický Odšťavovač Mixér USB Nabíjateľné Mini Bezdrôtovej Ovocia, Zeleniny, domáce Šťavy, Vody Mixer Cup

Typ: Odšťavovačov Materiál: PC Výkon (W): maximálne 45 w Prevádzka Napätie: 3,7 V Nabíjacie Napätie: 5V Kapacita(ml): 300 ml Hmotnosť výrobku: 0.4400 kg Hmotnosť balenia: 0.5300 kg Rozmer

Súvisiace produkty