Schudnúť Masážneho Stroja Tvár Navi Brušné Cvičenia Anti-Celulitída Elektrické Celého Tela A Chudnutie Fat Burner K Uvoľneniu Svalového

Novinka

€15.45

/ €25.33

Skladom

Elektrické Telo Masážneho Nastaviteľné celého Tela Štíhlejší 3D chudnutie Navi Nástroj Brušné Cvičenia Anti-Celulitída Ovládacie Zariadenie Rukoväť-konať Profesionálne Kozmetické Stroj Pokožky, Masáž Nástroje

Funkcie

1. Vysoká rýchlosť motora silne zaručujú silný masáže skúsenosti na efektívne znížiť nadbytočné tuku a celulitídy, utiahnite bruchu a trim pása na viditeľné telo obrázok tvarovanie, môžete tiež používať s masážnymi esenciálny olej relaxovať a zbaviť sa únavy a únava.

2. Nastaviteľná rýchlosť spínač a 2 rôzne vymeniteľné masáž hlavy môže poskytnúť vlastné masáže pohodlie, môžu byť použité na krku, chrbta, pása, nohy, ruky, stehná, zadok s celého tela a chudnutie účinok.

3. Prenosné a vreckové dizajn pre palm veľkosť fit a účtovná vánok, môžete ho používať doma, v kancelárii alebo hotel a ochranné oka môže zabrániť vniknutiu vlasov pre lepšiu hygienu a dlhšiu životnosť.

Špecifikácie

Materiál: ABS

Farba: Biela

Pripojte Typ: EU Plug/US Konektor(Voliteľné)

Napätie: DC12V/0,5 A

Príkon: 15W

Rýchlosť Úrovni: Nízka-Vysoká(Nastaviteľné)

Dĺžka kábla: cca 150 cm/4.92 ft

Poznámka :

Prosím, aby niektoré odchýlky vzhľadom na ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred nákupom.

Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od obrázkov v dôsledku rôznych obrazovkách počítačov a nastavenia displeja.

Vďaka za pochopenie!

Upozornenie:

- Nie, odporúča sa do 1 hodiny po jedle.

- Nie masáž na istej oblasti na viac ako 15 minút.

- Prosím, dajte stroj čas na odpočinok, aby sa zabránilo motorových vyhorenia spôsobené preťažením prevádzky.

Package Zahrnuté:

1* Telo Štíhlejší Masér s Napájacieho Kábla

1* Lopta Masáž Hlavy

1* Hnetacie Navi Masáž Hlavy

1* Ochranné Pokrytie Oka

1* Užívateľská Príručka

Poznámka:

Po-predajný servis:

Ak to nie je v práci/nedostanete/to je poškodený počas prepravy/ alebo iných alebo iné otázky, prosím, kontaktujte nás pre free. Po tom, čo sme potvrdiť, môžeme odoslať alebo vrátenie peňazí.

FAQ:

1.Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky?

Prosím sledujte svoje zásielky na : www.17track.net/en

Vezmite prosím na vedomie: (napríklad : Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus ) na sledovanie informácií je k dispozícii len v Číne. Vo väčšine prípadov, medzinárodná doprava trvá asi 35 do 60 pracovných dní

2. Veľkoobchod a Drop Shipping

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu a poštovné, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Ak hľadáte akýkoľvek iný produkt, prosím kontaktujte nás, radi by sme vám pomohli nájsť to.

Pre dropshipping:

Môžeme ponúknuť väčšinu dropshipping objednávky cez CSV súboru.

Prijímame Paypal platby

Pošleme na to, aby svojim zákazníkom priamo bez faktúry ,podpora informačných a bez akýchkoľvek informácií o našej spoločnosti.

3.Farbu a veľkosť rozdiel

vzhľadom na rozlíšenie obrazovky, svetelný efekt a chyba merania, tovar môže byť trochu iné fotografie, dúfam, že vaše pochopenie. Ďakujeme!

4.24 hodín zákaznícky servis

5.Vracia:

"Bez Návratu" service

Návrat do 15 dní

(Služby Pôsobnosti• Nie všetky krajiny majú Voľný Návrat servis. V súčasnosti podporované krajiny patrí pevniny území Spojených Štátov amerických, Kanada, Austrália, Spojené Kráľovstvo, Francúzsko, Španielsko, Nemecko, Rusko, Južná Kórea, Saudská Arábia, spojené arabské emiráty, Taliansko, Holandsko, Poľsko, Brazília)

Kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti.kupujúci bude zodpovedný za poškodenie alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

6 . O Spätnej Väzby:

Ak tam je nejaký problém s tovarom . Prosím, dajte nám šancu vyriešiť váš problém .Sľubujem vám najlepšie riešenie.

Štítky: bedrovej masér elektrické, jade valčekov, doma cvičenia, tvár massag, roller stick, spaľovať tuk, veľké masážny valček, tváre ľadové valček, čistiaci prípravok na tvár, automatické celulitídy masér

Názov Fat Burner Správa Zariadenia
Názov Značky MOFAJIANG
Materiál Plastové
Výrobný proces Stroj Vyrobený
Zdroj Napájania elektrické
Príslušné Oblasti Nohy, boky, krk, pás, chrbát, nohy.tvár

Napísať recenziu

Schudnúť Masážneho Stroja Tvár Navi Brušné Cvičenia Anti-Celulitída Elektrické Celého Tela A Chudnutie Fat Burner K Uvoľneniu Svalového

Schudnúť Masážneho Stroja Tvár Navi Brušné Cvičenia Anti-Celulitída Elektrické Celého Tela A Chudnutie Fat Burner K Uvoľneniu Svalového

Elektrické Telo Masážneho Nastaviteľné celého Tela Štíhlejší 3D chudnutie Navi Nástroj Brušné Cvičenia Anti-Celulitída Ovládacie Zariadenie Rukoväť-konať Profesionálne Kozmetické Stroj Pokožky, Masáž Nástroje Funkcie 1.

Súvisiace produkty