Tiesňové čistenie vody

Novinka

€35.10

Skladom

Miniwell L610 prenosné vodný filter umožňuje používateľom piť čistú skvelé ochutnávka vody z obnoviteľných prírodných zdrojov pitnej vody. Je účinný proti baktériám (Salmonella, Cholery, E coli, atď.), prvoky cysty, a vírus, tiež odstraňuje zvyškový chlór, nepríjemná chuť, zápach a farbu. Miniwell pitná voda filter je ideálny pre pešiu turistiku & kempovanie, cestovanie, havarijnej pripravenosti a prežitie. Pretože L610 je prenosný a ľahký, je tiež skvelé pre cestovateľov, ktorí sa nechcú spoľahnúť na kvalitu miestnej vody.

Špecifikácia:

Model

L610

Pórov Filtra Veľkosť

0.01 mikrónov

Veľkosť

165*50*85mm

NW

245g

GW

445g

Prietok Vody

0.5 L (0.13 gal)/min

Kapacita

1000L

Materiál

ABS , Uhlíkových Vlákien, UF(lekárske triedy)

Príslušenstvo

Vstup a Výstup Hadice, Tkaniny, Taška, Návod

Funkcie:

Najmenšia Veľkosť Pórov Filtra 0.01 mikrónov

Odstraňuje 99.9% na Vodnú Baktérie a dokonca aj Vírusy.

Odstraňuje 99% Kadmium, Olovo, Ortuť (Ťažké Kovy).

Superior Filtračná Schopnosť: 1000 Litrov.

Zvýšenú Redukciu Chlóru chuť, Nepríjemná Chuť, Zápach a Farbu.

Zachováva Prospešné Minerály vo Vode.

Filtračné vložky vymeniteľná

Certifikovaný FDA CE, SGS

Čas použiteľnosti: 5 rokov(Po Prvotnom Zmáčanie: 3 roky)

Štruktúry:

3 stupne filtrácie proces miniwell L610 mechanicky filtre čerstvej tečúcej vody na skvelé ochutnávka vody. Nevyžaduje chemikálie, elektro napájania alebo UV svetlo, aby mohli fungovať.

Etapa 1: 0.1 Micron UF Pre-Filter blok s piesok, hrdza, bahna, červy, baktérií a iných veľkých častíc, ktoré môžu upchať systému. Pomáha predĺžiť uhlíkovým filtrom (etapa 2) a UF membrány (3. etapa) život kapacity.

Etapa 2: Carbon Fiber Filter silne odstráni nepríjemnú chuť, zápach a zvyškový chlór v surovej vode, dokonca aj ťažké kovy (Olovo, Ortuť a Kadmium) vďaka veľkej ploche z uhlíkových vlákien.

Stupeň 3: 0.01 micron filtračné pórov veľkosť Miniwell L610 UF filtrom má vysokú účinnosť pri odstraňovaní prvoky (napríklad, Cryptosporidium, Giardia) a baktérie (napríklad, Campylobacter, Salmonella, Shigella E. coli) aj účinnosť pri odstraňovaní vírusov muž známe (napríklad, Črevných, Hepatitída, Norovirus, Rotavirus)". Prináša vám 1000 Litrov pitnej vody.

UF funkcie:

Na L610 Ultra-filtrácia filter funkcie state-of-the-art UF Duté Vlákno Technológie membrána na úrovni 0,01 mikrónov. Voda prirodzene prúdi cez póry z vonku-cez membránové steny pod nízkym tlakom. Suspendovaných častíc a materiály s vysokou molekulovou hmotnosťou nie sú schopní prejsť cez 0.01 micron UF membrány, takže si iba čerstvé čistej vody a prospešné minerály. Vzorky technológia sa používa na výrobu čistej vody v zdravotníckych zariadení a veľké obecnej čov.

Tiež, UF membrány môžu byť späť zapísané na predĺženie životnosti. L610 UF filter mimo-v konfiguračnom maximalizuje jednoduché spätné premývanie. UF membránou výkon môže udržiavať oveľa viac ako 1000Liters ak zúčtovania je vhodné.

Informácie O Produkte

Jednoduché použitie:

1. Miesto prívodnej hadice v behu čerstvé zdroj vody (rieky, jazera a dážď, atď.). Pomocou plaváka, aby predfilter mimo dno a od nánosov.

2. Miesto zásuvky hadice do pripevnené prísavkou alebo čistej vody kontajner.

3. Štart čerpanie posunutím páčky nahor a nadol.

Filtračné vložky Vyčistiť & Vymeniteľné Čistenie: L610 filtračné vložky je možné čistiť pomocou čistej vody. Miniwell navrhuje čistenie filtra s čistou vodou po každom použití. 1. Odstrániť predfilter z prívodnej hadice. 2. Miesto vody prívodnej hadice do čistej vody. Čerpadlo voda pretekajúca cez L610 vodný filter, kým voda tečie von zo zásuvky hadice. 3. Pripojte pre-filter na výstupe hadice. Čerpadlo voda, ktorá tečie cez pre-filter, kým prietok vody je čistý od predfilter. Pre dôkladnejšie čistenie, UF filter je možné čistiť vypláchnutie s zdravotníckych ústna voda, a potom sa triasť filter s otvoreným koncom smerom nadol, aby sa uvoľnili všetky tuhých znečisťujúcich látok. ( POZNÁMKA : Uhlíkový filter by mal byť iba opláchnuť čistou tečúcou vodou. )

Výmena:

L610 filtračné vložky môže byť nahradené. Nemusíte zahodiť celý systém.

1. Predfilter výmena: Odstrániť Pred-Filter z vody prívodnej hadice, potom znova nainštalujte nové Predfilter. 2. Uhlíkový filter a filter UF výmena: 2.1 Odskrutkujte UF filter proti smeru hodinových ručičiek a jemne odstráňte Filter UF /Uhlíkovým Filtrom, montáž. 2.2 Jemne otáčať UF filter tak, že Zámok Kolíky sú zarovnané s otvormi v Zámku Sloty. Vytiahnuť filter UF od Uhlíkovým Filtrom, 2.3 Dať uhlíkovým filtrom a UF zastavaných filter do bývanie a skrutky pevne. Nahradiť nový filter.

Štítky: prepper výstroj, bushcraft, turistika nástroje pre deti, vybavenie nástroje turistika, muži turistika nástroje, ganzo multitool, nôž multitool, filtrovanie vody, multitul, súprava surviv

Čistá Hmotnosť 245 g
Veľkosť 165*50*85mm
Znižuje Nepríjemnú Chuť & Zápach Áno
Filtračná Kapacita 1000 Litrov
Materiál ABS , Uhlíkových Vlákien, UF(lekárske triedy)
Prietok Vody 0.5 L (0.13 gal)/min
Filtrácia Veľkosť Pórov 0.01 mikrónov
Príslušenstvo Vstup a Výstup Hadica Textílie Taška Inštrukcie
Druh vodná filtrácia pre čerstvej tečúcej vode
Pôvod CN(Pôvodu)
Stupeň Filtračné vložky 3
Názov Značky miniwell

Napísať recenziu

Tiesňové čistenie vody

Tiesňové čistenie vody

Miniwell L610 prenosné vodný filter umožňuje používateľom piť čistú skvelé ochutnávka vody z obnoviteľných prírodných zdrojov pitnej vody. Je účinný proti baktériám (Salmonella, Cholery, E coli, atď.), prvoky cysty, a vírus, tiež odstraňuje

Súvisiace produkty