6 mm 500PCS Polypropylén ( PP ) Guľa Pevná Plastová Guľa pre guľové Kohúty a Nízke Zaťaženie Ložísk

Novinka

€12.16

Skladom

Stav 100% Zbrusu Nový

Skladom Áno

Lopta s Priemerom 6 mm

Lopta Materiál Polypropylén (PP)

Množstvo 500pcs

Tolerancia +/- 0.00039"

Spracovanie Vstrekovanie & Brúsenie Dokončiť

Polypropylén gule sú najlepšie podľa:

Nízka hmotnosť, Dobré mechanické vlastnosti a korózii, f atigue a odolnosť voči kolíziám. Odolávanie na teplo a oni sú vynikajúce elektrické izolátory Plávajúce na vode

Používa sa v širokej škále aplikácií, vrátane nízke zaťaženie ložísk, špeciálne ventily, spätných ventilov, flotage ventily, tekutiny indikátory úrovne, karburátory, prietokomery, chemické, zdravotníckych a laboratórnych prístrojov, transfúziu krvi súpravy.

Gule sú šetrné k životnému prostrediu non-jedovaté. Prosím, byť istí, ak chcete použiť.

Doprava po celom svete. Váš tovar vám bude dodaný do 24 Hodín, platby prijímajú. Položky sú bežne dodáva, že deň, ak je platba prijatá pred 17:00, pondelok thru piatok. Prijaté platby po 17:00, v piatok bude odoslaný nasledujúci pondelok. Máme loď položky denne, aby sa zabezpečilo rýchle dodanie.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba znamená pre nás všetkým. Nechajte nám spätnú väzbu a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, prosím voľne pred odchodom spätnú väzbu. Budeme robiť všetko úsilie na vyriešenie problémov a poskytnúť vám skvelé riešenie.

Väčšie objednávky viac ako 10 000 KS, alebo potrebujete iné ocele kritériá, iné priemery ako v rozpätí od 0,3 mm ~ 60 mm, prosím, kliknite na tlačidlo teraz! Radi by sme prijať všetky otázky a uspokojiť každého zákazníka s vysoká kvalita, dobrá cena a rýchle dodanie!

Štítky: lopty polypropylén, oblasti stojan, 7mm loptu, kryštálová guľa, 10 mm munície, guľový kohút rukoväť, 1 4 guľový kohút, plastové oblasti, mosadzný ventil, loptu quartz

Názov Značky elephrun
Materiál Polypropylén ( PP )
Aplikácia Nízke zaťaženie ložísk, špeciálne ventily, spätných ventilov, ventily flotage
Číslo Modelu Pevné loptu 6 mm

Napísať recenziu

6 mm 500PCS Polypropylén ( PP ) Guľa Pevná Plastová Guľa pre guľové Kohúty a Nízke Zaťaženie Ložísk

6 mm 500PCS Polypropylén ( PP ) Guľa Pevná Plastová Guľa pre guľové Kohúty a Nízke Zaťaženie Ložísk

Stav 100% Zbrusu Nový Skladom Áno Lopta s Priemerom 6 mm Lopta Materiál Polypropylén (PP) Množstvo 500pcs Tolerancia +/- 0.00039 Spracovanie Vstrekovanie & Brúsenie Dokončiť Polypropylén gule sú