Yonntech Swing Strane Stepper LCD Displej Expander Aerobic Fitness Krok Výkon Stroja Zariadenia

Novinka

€27.25

/ €29.95

Skladom

Kompaktný stepper, ideálny pre školenia nohy, bedrá, zadok a hornej časti tela svaly. Latex pásma pre cielené ramien a hornej časti tela školenia Funkcie: Non-slip pedále zabezpečiť dostatočnú bezpečnosť počas tréningu. Tréningový počítač s LCD displejom pre školenia, čas, spálené kalórie, celkové tempo počas cvičenia a priemerné tempo za minútu Dva hydraulické tlmiče zabezpečiť aj odolnosť voči šliapal Mini Stepper, malé rozmery pre úsporu miesta - pohodlne cvičenie doma kedykoľvek Kompaktné a odolné, oceľové konštrukcie - poskytuje silnú podporu a dlhý život Počas naboso školenia, nohy môžu byť masírovať cez granule v pedále Humanized dizajn, vo fitness času, ak chcete nastaviť svoje vlastné bežecké moc, vybrať svoje najlepšie úsilie. Moderné materiály, vhodné pre indoor športy, znížiť vplyv hluku Špecifikácie: Materiál: kov Celkové rozmery: 33 cm x 29 cm x 16 cm cca Max. Zaťaženie: 100 kg Netto hmotnosť: 6 kg Farba: čierna / strieborná Latex pásky odpor: 25-35lbs Balík v cene: 1 x stepper 2 x drawstrings 1 x návod na montáž Poznámka: musíte nainštalovať tlačidlo batérie, nie sme dodať batérie

Zabezpečíme prepravu akonáhle sa vaša platba odovzdať kontrolu Hanke.sk počas pracovných dní.

Neakceptujeme Post Office BOX.

Pre parcely dispečingu. Ak položiek máme skladom v našom zodpovedajúce sklade,budeme vyberať miestne vhodné dodanie spôsob, ako zvládnuť váš balík.

Takmer všetky zásielky budú doručené priamo z našej niekoľkých skladov váš list/dverí, To bude oveľa ocenili, ak necháte nás platné kontaktné číslo.

Všetky naše položiek (s Výnimkou uvedené inak) sú zaistené, aby sa úplne nové a vykonáva s najmenej 12 mesiacov záruka.

Pre poškodené, keď prišiel,prosím, družstvo fotografovať na poškodené časti a pošlite nám ich na overenie a riešenie dostať.

Kupujúci znáša poštovné za vrátenie, budeme platiť za preposielanie.

Nič, bude dokonalý.Ak ste nemali uspokojiť naše služby, alebo Ak položka prišiel poškodený.alebo jeho časť chýba, alebo položku nie, ako je popísané, prosím oznámte to na nás,poskytneme vám spokojný riešenie a zostať s tebou, kým sa problém vyriešil. Ďalšie viac,Prosím, nenechávajte nízke hodnotenia, spätnú väzbu na náš účet ešte pred získaním riešenie, pretože to bude bolestivý úder na usa. Naopak,vaše veľkoryso 5stars pekné spätná väzba bude obrovská motivácia pre nás lepšie predávajúceho. Dúfam, že si yourcomprehension.

Vrátenie a Náhrada je prijatá do 7 dní, Sme nie vrátenie prepravné poplatky, o výnosy, ktoré nie sú chybné.Prosím, kontaktujte nás pre spiatočnú adresu. Prosím, aby sa položky zostať v pôvodnom balení s kompletným príslušenstvom a dokumentáciou, ktoré boli dodané spolu s výrobkom. Vracia, musí byť vhodne zabalený, aby nedošlo k poškodeniu počas prepravy. Produkt(y) poškodenie počas prepravy strácate nárok na záruku.

Štítky: zdvihnúť naviják, cvičenie pedál, cvičenie krok, make-up prípade, profesionálny box márnosť, telocvičňa hrudníka lavičke, nastaviteľné činky činka, muži nastaviteľné činka, bench telocvični, iphone lcd stroje, duálne z stepper splitter

Pôvod CN(Pôvodu)
Použitie Domov urob si sám
Druh Iné
Materiál Legovanej Ocele
Názov Značky Yonntech
Číslo Modelu MR08-0006-DE

Napísať recenziu

Yonntech Swing Strane Stepper LCD Displej Expander Aerobic Fitness Krok Výkon Stroja Zariadenia

Yonntech Swing Strane Stepper LCD Displej Expander Aerobic Fitness Krok Výkon Stroja Zariadenia

Kompaktný stepper, ideálny pre školenia nohy, bedrá, zadok a hornej časti tela svaly. Latex pásma pre cielené ramien a hornej časti tela školenia Funkcie: Non-slip pedále zabezpečiť dostatočnú bezpečnosť počas tréningu. Tréningový počítač

Súvisiace produkty