Seibertron Hydratácia Mechúra Vodná Nádrž 2.5 L 85 oz Pre jazda na bicykli, Turistika Kempovanie Batoh

Novinka

€23.53

/ €39.21

Skladom

Seibertron Hydratácia Mechúra Vodná Nádrž 2.5 L 85 oz Pre jazda na bicykli, Turistika Kempovanie Batoh TPU močového Mechúra a TPU Trubice: TPU materiálu vody močového mechúra je hygienickejšie, flexibilné a odolné voči chladu ako iné materiály. TPU trubica má vynikajúcu elasticitu, viac ohýbanie odolný, jednoduchšie nastavenie pozície pri pitie. Nepresakuje, bez zápachu a FDA. Rýchle Uvoľnenie Izolované Rúrky: močového Mechúra nie úniku zatiaľ čo trubice je odpojená, vhodné na plnenie, čistenie a skladovanie. Trubica je pokrytá zateplené nepremokavé Neoprénové puzdro, zabraňuje vode v tube pred mrazom v zime alebo prehriatia, v priamom slnku v lete, udržuje vodu, čerstvé a chladné. 360 Otočná Mäkké Bite Ventil: nemáte luk, alebo ohýbať rúry, len piť jednoducho prirodzené držanie tela. On-off ventil riadi otváranie a zatváranie prietok vody, nie je voda odkvapkáva keď je ventil zatvorený. Trubice hlavy môže byť demontované pre jednoduché čistenie trubiek. Čistý silikónový náustok umožňuje prietok vody rýchlo, môžete nasávať vodu jednoducho tým, že hryzenie. Prach viečko chráni náustok pred znečistením. Veľký Otvor pre Ľahké Plnenie: Jednoduché čisté, suché a pridajte ľad, s viac krásny vzhľad. Centrum ozvučnice na mechúra pomáha obmedziť sloshing vody, udržuje mechúra byt tak, aby sa ľahko zabaliť do batohu. Všestrannosť: Kompatibilný s väčšinou hydratácie pack. Uvoľní ruky pri pití, udržuje ste hydratovaný, keď backpacking, jazda na kajaku, poľovníctvo, motocyklového, kemping, lyžovanie a snowboarding.

Štítky: 3 l hydratačný mechúra, batoh taktika, taška vody, camelbak, camelbak hydrobak hydratácie batoh, nádrž na vodu, ťava vody, vodotesný batoh bicysle, modrá voda močového mechúra, 3 liter

Veľkosť 2.5L-3L
Materiál TPU
Kapacita 2.5 L
Pôvod CN(Pôvodu)
Rozsah Teplôt -10-50
Hmotnosť 0.2

Napísať recenziu

Seibertron Hydratácia Mechúra Vodná Nádrž 2.5 L 85 oz Pre jazda na bicykli, Turistika Kempovanie Batoh

Seibertron Hydratácia Mechúra Vodná Nádrž 2.5 L 85 oz Pre jazda na bicykli, Turistika Kempovanie Batoh

Seibertron Hydratácia Mechúra Vodná Nádrž 2.5 L 85 oz Pre jazda na bicykli, Turistika Kempovanie Batoh TPU močového Mechúra a TPU Trubice: TPU materiálu vody močového mechúra je hygienickejšie, flexibilné a odolné voči chladu ako iné materiály.

Súvisiace produkty