185 cm Vianoce Nafukovacie na Koni Polar Bear Santa Claus Nafukovacie Nastaviť LED Santa Claus Snehuliak Vianočné Bábika Deti Darček Najnovšie

Novinka

€9.99

/ €14.70

Skladom

Odrážky:

1、Vysokej Kvality: Vyrobené z hustej nepremokavé polyesterové tkaniny, nafukovací je silné, odolné proti oderu, ľahko defláciu a zložiť a je opakovane použiteľný.

2、Vstavané Svetlo: svetlo funkcie zabudované v super jasné LED svetlá, svetlo v noci, poskytovať najlepšie lákadlom pre susedov a hostí.

3、Ľahko Nafúknuť: nafukovací má zabudovaný vo vzduchu dúchadlo, ktoré môžu byť plne nafúknuté len pár sekúnd, a potom je stanovená na zem a ľahko deflovaných pre skladovanie.

4、Malý Tip: nafukovací funkcie vstavané pevné vodné taška, fixné laná a zem vkladu, stačí len vyplniť vodný vak s vodou a umiestnite ju na dne, aby sa zabezpečilo, že nafukovacie medveď môže stáť stably.

5、Široké Použitie: Vhodné na Vianoce vnútorné alebo vonkajšie nádvorie, záhrada, Vianoce, štedrý deň podujatia, party, Vianočné rekvizity, v triede, výzdoba, atď.

Funkcie:

Vysoká Kvalita: Vyrobené z hustej nepremokavé polyesterové tkaniny, nafukovací je silné, odolné proti oderu, ľahko defláciu a zložiť a je opakovane použiteľný.

Vstavané Svetlo: svetlo funkcie zabudované v super jasné LED svetlá, svetlo v noci, poskytovať najlepšie lákadlom pre susedov a hostí.

Ľahko Nafúknuť: nafukovací má zabudovaný vo vzduchu dúchadlo, ktoré môžu byť plne nafúknuté len pár sekúnd, a potom je stanovená na zem a ľahko deflovaných pre skladovanie.

Malý Tip: nafukovací funkcie vstavané pevné vodné taška, fixné laná a zem vkladu, stačí len vyplniť vodný vak s vodou a umiestnite ju na dne, aby sa zabezpečilo, že nafukovacie medveď môže stáť stably.

Široké Použitie: Vhodné na Vianoce vnútorné alebo vonkajšie nádvorie, záhrada, Vianoce, štedrý deň podujatia, party, Vianočné rekvizity, v triede, výzdoba, atď.

Špecifikácie:

Názov: Nafukovacie Na Koni Polar Bear Santa Claus

Materiál: 190T nepremokavé polyesterové tkaniny

Veľkosť: cca 185 cm/72.83 v - výška, o 160cm/62.99 v - šírka

Veľkosť balenia: o 25*20*10cm/9.84*7.87*3.94 v

Balenie Zoznam:

Balenie Box*1

Oblečenie*1

Príručka*1

LED Reťazec Svetlo*1

Vzduchu Ventilátor*1

Adaptér*1

Lano*2

Zem Vklad*2

Voda Taška*3

Štítky: bolso medveďov, ľadový medveď taška ľad, jumper medveďov, ľadový medveď plnená led, obliečky medveďov, medveďov medveďov, výskum medveďov, ľadový medveď ľadový, ľadový medveď pet, ikona ľadový medveď

Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

185 cm Vianoce Nafukovacie na Koni Polar Bear Santa Claus Nafukovacie Nastaviť LED Santa Claus Snehuliak Vianočné Bábika Deti Darček Najnovšie

185 cm Vianoce Nafukovacie na Koni Polar Bear Santa Claus Nafukovacie Nastaviť LED Santa Claus Snehuliak Vianočné Bábika Deti Darček Najnovšie

Odrážky: 1、Vysokej Kvality: Vyrobené z hustej nepremokavé polyesterové tkaniny, nafukovací je silné, odolné proti oderu, ľahko defláciu a zložiť a je opakovane použiteľný. 2、Vstavané Svetlo: svetlo funkcie zabudované v super

Súvisiace produkty