12pcs LM8SUU Lineárne Priechodky, 8 mm 8 mm x 15 mm x 17 mm Lineárne Guľkové Ložisko pre 3d tlačiarne diely LM8 cnc časti

Novinka

€6.44

Skladom

Položky sa vám mohol páčiť

Položka podrobnosti

Typ: Lineárne guľkové ložisko

Model: LM8SUU

Materiál: Chróm ocele

Vnútorný priemer: 8 mm

Vonkajší priemer: 15 mm

Dĺžka: 17 mm

Položka vrátane

12pcs LM8SUU Lineárne guľkové ložiská

Položka Obrázok

Platby

1.Akceptujeme platby cez všetky Hanke.sk je povolené.( Ak chcete zaplatiť cez PayPal, prosím, kontaktujte nás )

2.Platba by mala byť vykonaná do 3 dní aukcie uzávierky.

3.Nezahŕňa clo alebo iné poplatky.

Služby zákazníkom

1.Predpredaj:Ak máte nejaké otázky o transation,prosím, neváhajte nás kontaktovať.

2.V tranzite :Ak ste nemali dostal zásielku, prosím prečítajte si naše prepravné politiky starostlivo alebo kontaktu s nami pred použijete spor, alebo vec.

3.Po deliveryIf nie je žiadny problém, o objednávke, prosím, kontaktujte nás skôr, než použijete spor, alebo vec.

Doprava

1. Objednávka bude spracovaná do 48-72 hodín overenie platby.

2. My len loď do vašej potvrdil Hanke.sk adresu.

3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkend a dovolenku. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak sa rozhodnete "Čína príspevok riadny balík plus" a nedostali vašu zásielku nad 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.

Ak sa rozhodnete "Čína Príspevok Registrované Air Mail / Hanke.sk štandardná doprava / Hanke.sk šetrič / Epacket" a nedostali vašu zásielku nad 35 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr. Vaša spokojnosť je naša motivácia!

5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

6. Pre cieľovej krajine vlastné dane,nemôžeme zvládnuť, že potrebujeme cstomer pomôcť vlastné clearence,že je kupujúceho zodpovednosti.

Vráti A Vrátenie Platby

1. Môžete nás kontaktovať do 3 dní a vrátiť balík do 7 dní od dátumu jej prijatia.

2. Prosím, špecifikujte dôvod, prečo sa chcete vrátiť, je lepšie, môžete poskytnúť fotografie alebo videá.

3.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍ priložiť návratový kód z nás.(ak sa potrebujete vrátiť balík ,budeme ponúkame vám návratový kód).

Spätná väzba

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Ak ste spokojný s našim produktom a servisu, prosím, zanechajte nám 5 ★★★★★ hviezdy spätnú väzbu. Vaša pozitívna spätná väzba je pre nás dôležitá.

Kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby. Budeme sa snažiť vyriešiť problém, vďaka!

Štítky: 8 mm acme matica blok, ttr230, creality podporu, cnc mechanické časti, teflón cnc strojov časti, cnc gravírovanie časti strojov, cnc stroj rámček dielov, 2 mm remeňa, guľkové ložiská pre 3d tlačiarne, cnc v koliesko

Položka Druh Hardvérové Časti/Časti Strojov
Názov Značky IdeaFormer
Druh Lineárne guľkové ložisko
Číslo Modelu lm8suu

Napísať recenziu

12pcs LM8SUU Lineárne Priechodky, 8 mm 8 mm x 15 mm x 17 mm Lineárne Guľkové Ložisko pre 3d tlačiarne diely LM8 cnc časti

12pcs LM8SUU Lineárne Priechodky, 8 mm 8 mm x 15 mm x 17 mm Lineárne Guľkové Ložisko pre 3d tlačiarne diely LM8 cnc časti

Položky sa vám mohol páčiť Položka podrobnosti Typ: Lineárne guľkové ložisko Model: LM8SUU Materiál: Chróm ocele Vnútorný priemer: 8 mm Vonkajší priemer: 15 mm Dĺžka: 17 mm Položka

Súvisiace produkty