Náušnice Visieť A Pokles 24k Zlatom Maľované Sklo Korálkami Ručne Žena Módne Šperky Vyrobené V Turecku

Novinka

€41.92

Skladom

Vlastnosti: 100% ručne tkaná 24K skutočné zlato maľované, pozlátené, pozlátené sklenených perličiek náušnice. Kovové časti sú 22K pozlátené. Použitie: Pretože naše výrobky sú vyrábané ručne, všetky sú rôzne a jedinečné v ich podrobnosti. To je perfektný darček pre deti, priateľov a milovníkov pri špeciálnych príležitostiach ako sú deň matiek, vianoce, narodeniny. Výroba: Sme uplatňuje úľavu reliéfne vzory na ručné výrobky zo skla prvý. Potom, uplatnením 24K skutočné zlato farby a streľby na 600C, sme zabezpečili, že zlato minerálne je stanovená na sklo a zisky jeho jas. Všetky fázy výroby sa vykonáva ručne. Keďže nechceme, aby vymyslel výroby, každý výrobok je iný a jedinečný v sebe. Naše produkty sú 100% vyrobené v Turecku. ZER-RIN značka: Ako ZNIČIŤ-RIN, ponúkame 100% handmade výrobky vysokej kvality so zameraním na spokojnosť zákazníka. Kurz je 5 hviezd: Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, napíšte 5 hviezdičkové hodnotenie. Prosím, dajte nám príležitosť napraviť svoje sťažnosti týkajúce sa našich produktov a služieb zákazníkom zaslaním prvý.

Štítky: zelené šortky zara, zelená strane vankúš, šaty grece karin, zelená skirfs čipky, fenix cl25r cenu, zelená mäkké vlákno, zelené tričko kórea, zelená slirt ženy, zelená shell conch

Tvar\vzor KOLO
Názov Značky ZER-RIN
Štýl Trendy
farba 24K Zlatom Maľované
Jemné alebo Módne Móda
Číslo Modelu E1298
Materiál Sklo
Pohlavie ŽENY
Náušnice Typ Drop Náušnice
Pôvod TR(Pôvodu)
Položka Druh Náušnice

Napísať recenziu

Náušnice Visieť A Pokles 24k Zlatom Maľované Sklo Korálkami Ručne Žena Módne Šperky Vyrobené V Turecku

Náušnice Visieť A Pokles 24k Zlatom Maľované Sklo Korálkami Ručne Žena Módne Šperky Vyrobené V Turecku

Vlastnosti: 100% ručne tkaná 24K skutočné zlato maľované, pozlátené, pozlátené sklenených perličiek náušnice. Kovové časti sú 22K pozlátené. Použitie: Pretože naše výrobky sú vyrábané ručne, všetky sú rôzne a jedinečné v ich podrobnosti.

Súvisiace produkty