EZVIZ C6N 1080p Pan/Tilt Bezpečnostná Kamera Interiérová Dome Inteligentný IR Nočné Videnie Detekcia Pohybu Auto Tracking 2-Way Audio

Novinka

€62.10

/ €77.63

Skladom

C6N

Smart nočné videnie s Inteligentný IR.

S Inteligentný IR, intenzita infračervené Led diódy automaticky upraví tak, aby sa zabránilo cez expozície v noci videnie režime, takže dostanete viac informácií o objekte alebo osoby zachytené na noc.

Nula slepej škvrny.

Dozerajú na každom rohu len s jedným C6N.Jej expanzívna 360 stupňov zorné pole ensuresfull pokrytie, tak si nenechajte ujsť vec.

Smart Wi-Fi Pan & Tilt Fotoaparátu.

Na C6N z EZVIZ vybavený Smart IČ funkciu, ktorá využíva pokročilé infračervené (IR) osvetlenie zachytiť viac detailov v šere. S jeho 360-stupeň zorné pole a inteligentné sledovanie funkcie, nebudete musieť starať o chýbajúce veci.

Inteligentné sledovanie.

Keď zistí, pohybujúci sa objekt, C6N je dosť chytrý, aby automaticky sledovať jeho pohyb, zatiaľ čo s upozornením, s snímky v reálnom čase.

Komunikácia kedykoľvek.

Hovoriť na svojich blízkych a odradiť nevítanými cudzincami – všetko pomocou C6N je obojsmerné komunikačné funkcie. Pomocou EZVIZ App na vašom mobilnom zariadení, môžete ľahko a pohodlne vychutnať komunikácie všade, kde by ste mohli byť.

Chráni vaše súkromie.

Chcú trochu viac súkromia? S jedným ťuknite na EZVIZ App na vašom mobilnom zariadení, môžete zapnúť C6N režimom spánku, ktorá vám súkromie, keď ju budete potrebovať.

Viac Úložných Riešení.

Ukladať nahrávky s flexibilné a zabezpečené riešenia. Na C6N prichádza s vstavaný slot pre MicroSD karty, ktoré môžu uchovávať až 256 GB zaznamenané zábery. Môžete tiež ukladať obrázky na EZVIZ Cloud* ďalšie back-up.

Bezpečnosť na dosah ruky.

S EZVIZ App, môžete zachytiť, uloženie, ochranu a zdieľať to, čo je cenné. EZVIZ app rozhranie obrázky sú len pre ilustračné účely.

Funkcie C6N

Štítky: ulanzi video svetlo, ochrana bezpečnostné kamery, pi pan, fotoaparát ezviz, prispôsobiť wifi, audio auto, 360 fotoaparát, wifi, NVR Onvif, ip kamery, ptz dahua

High Definition 1080P(Full-HD)
Objektívu (mm) 4 mm
Názov Značky Ezviz
Inštalácia Normálna
Uhol Pohľadu 360°
Podporované Mobilné Systémy ios
Štýl Dome Kamera
Pripojenie Wifi
Pôvod CN(Pôvodu)
farba Biela
Špeciálne Funkcie Vodotesný / Odolný Proti Poveternostným Vplyvom
Senzor CMOS
Megapixelov 2MP
Sieťové Rozhranie WLAN
Technológia Pan Tilt Zoom
Alarm Akcia Miestne Alarm
Podporované Operačné Systémy Windows 10
Zdroj Napájania Normálna
Druh IP Kamery
Číslo Modelu CS-C6N-A0-1C2WFR

Napísať recenziu

EZVIZ C6N 1080p Pan/Tilt Bezpečnostná Kamera Interiérová Dome Inteligentný IR Nočné Videnie Detekcia Pohybu Auto Tracking 2-Way Audio

EZVIZ C6N 1080p Pan/Tilt Bezpečnostná Kamera Interiérová Dome Inteligentný IR Nočné Videnie Detekcia Pohybu Auto Tracking 2-Way Audio

C6N Smart nočné videnie s Inteligentný IR. S Inteligentný IR, intenzita infračervené Led diódy automaticky upraví tak, aby sa zabránilo cez expozície v noci videnie režime, takže dostanete viac informácií o objekte alebo osoby zachytené

Súvisiace produkty