30pcs Chudnutie Patch Pupok Nálepky chudnutie Celulitída Fat Burner Brucho Slim Náplasť na chudnutie Omietky, Brušný Pás Tela

Novinka

€2.44

/ €3.49

Skladom

10pcs/1bag Slim Patch:

Package:

1Lot=1 Krabica=10pcs

1 ,zložka: Čínskej medicíne pupok chudnutie samolepky sú vyrobené z Čínskych rastlinných liekov, ako cassia osiva, Atractylodes, Poria, Božská Komédia, Hloh, Poria a Angelica. Čínskej medicíne pupok chudnutie nálepky môžete nielen schudnúť, ale aj obnovenie normálneho metabolizmu ľudského tela. 2 ,O chudnutie zásady: 1. Čínska medicína magnet chudnutie vložiť môžete aktivovať lipase činnosti a urýchľuje rozklad nahromadeného tuku odpadu v tele. Rastlina-aktivácia telo môže stimulovať telo produkovať viac lipase živých buniek aktivovať činnosť lipolytický enzýmov v tele, ďalej štiepením a konzumácii príliš veľa nahromadeného tuku tak, že sa vylučuje s metabolizmus.

2. Podstatou tradičnej Čínskej medicíny a vysokoúčinnej magnetického kameňa stimulovať spoločné acupoints, účinne odstrániť stolici, účinne regulujú črevnú flóru a zbavuje toxínov z krvi, žalúdka a kože. Všetky gastrointestinálne problémy v ľudskom tele možno riešiť tým, pupka. Keď sme sa v matkinom bruchu, všetky vývoj a výživa sú prepravované cez pupočníkovej spojené pupka. To je veľmi dôležité miesto pre ľudský metabolizmus. Pupok je tiež miesto, kde sme sa neodporúča. Ak dáte nálepku na to, že môžete držať sa studenú. Pre ústavy zápcha, môže pomôcť urýchliť motilitu gastrointestinálneho traktu.

*Použitie:

1. jeden kus každodenné;

2. Používajte len keď spí v noci. Nepoužívajte na deň, pretože pot sa budete cítiť svrbenie.

*Pred použitie:

1. Čistí pleť okolo naval (Shen-que bod) alebo Guan-juanov bod s teplým uterákom.

2. Otvorte jednotlivý balík a vyberte papier krytiny slim patch

3. Uplatňovať slim Patch priamo na váš pupok alebo Guan-juanov bod.

4. Nosenie slim patch cez noc a udržať v mieste pre 8-12 hodín, odstrániť náplasť po používať a vymeňte ju za novú náplasť.

*Po Použitie:

5. Používanie teplej vody na čistenie uplatňovaní priestor po demontáži slim Patch .

6. Pokračovať v používaní slim Patch na 28 dní alebo, kým sa nezobrazí požadovaný výsledok je realizovaná & s nadváhou jednotlivcov, prosím, aby pomocou tri mesiace pre najlepší výsledok.

*Upozornenie:

1: Každé jedno použitie za 8 hodín je lepšie.

2: Vkladanie miesto poškodenej pokožky, tehotenstvo, a cesarean popôrodná do 3 mesiacov sú všetky zakázať používať.

3: Citlivá pleť je vypnutá. Ak máte kožné alergie, prosím, použite pokožky telovým mliekom alebo smotanou pred vložením, aby sa zabránilo citlivé.

4: Obdobie nie je odporúčané používať.

5: tento produkt je určený pre vonkajšie použitie. nie jesť;Ak sa necítim dobre v procese vkladania, opatrne odlúpnite, prosím, prestaňte dočasne ;Tento výrobok môže byť len použitie jeden krát.

Pre všetkých zákazníkov:

Test skúsenosti, odporúčame vám mať desať dní užívania, efekt je veľmi dobrý. Účinok pomocou cyklu, prekvapiť sami seba.!!Prostredníctvom FDA osvedčenie.Box 40 škvrny, 1 patch 8 až 12 hodín. žiadne vedľajšie účinky! Širšie úlohu, účinok je lepší!!! Chuť je ľahká, keď používate, pocit, že nie sú veľmi horúce, ale je pocit tepla, a to môže trvať veľmi dlho!

3 box je priebeh liečby(30 dní)

Štítky: brušný pás fat burner, brušný tuk horák žena, extrémne tuk horáky pilulky, cha detox, rýchle fat burner pilulky, patch slim, tuk, slim stick, spaľovať tuk, slim patch chudnutie nálepky

Package 10pcs=1box ,1 krabica=1lot
Druh Chudnutie Patch
Zložka 100% prírodné bylina patch
Položka Detox Lepidlo slim patch
Názov produktu Slim patch pupok nálepky na chudnutie
NET WT Lekárske Cesta
Názov Značky KWD
Funkcia Chudnutie a schudnúť
Funkcie 01 Pupok Stick
Funkcia 2 Brucho Magnetické Náplasti
Pre Chudnutie
Funkcia 1 Celulitída Spaľovanie Tukov
Položka Druh Spaľovanie Tukov Patch
Použitie Len na vonkajšie použitie
Číslo Modelu 324
Funkcia 02 Udržať Sa Fit Patch

Napísať recenziu

30pcs Chudnutie Patch Pupok Nálepky chudnutie Celulitída Fat Burner Brucho Slim Náplasť na chudnutie Omietky, Brušný Pás Tela

30pcs Chudnutie Patch Pupok Nálepky chudnutie Celulitída Fat Burner Brucho Slim Náplasť na chudnutie Omietky, Brušný Pás Tela

10pcs/1bag Slim Patch: Package: 1Lot=1 Krabica=10pcs 1 ,zložka: Čínskej medicíne pupok chudnutie samolepky sú vyrobené z Čínskych rastlinných liekov, ako cassia osiva, Atractylodes, Poria, Božská Komédia, Hloh, Poria a Angelica.

Súvisiace produkty