1.5"Tri-Clamp RÁFIKY Trubice Auta s Cam Zámky & 1.5"TC Vykurovacie Teleso s integrovaným L6-30P Plug 120V/1650W

Novinka

€68.39

/ €75.99

Skladom

1.5" Tri-Clamp RÁFIKY Trubice Auta w/ Cam Zámky

RÁFIKY skratka pre Recirkulačné Infúzie Mash Systému. RÁFIKY trubice je ohrievača časť systému, to je len jedna časť kompletný RÁFIKY systému. V skratke, RÁFIKY typ sustem vytiahnuť s vodou od svojho mash cez RÁFIKY trubice ewater zohrieva vaše RÁFIKY trubice na správnu teplotu a ohrievaná voda sa vracia do svojho kaše.

Tento RÁFIKY Trubice je navrhnutý tak, aby bola zachovaná konštantná mash teplota, tiež môže byť použitý na krok mixovanie a tiež mash-out.

To obsahuje všetky tri svorky príslušenstvo pre jednoduchú demontáž a čistenie. Keď demontáž, môžete prejsť štetcom čisté cez celú trubice tela. Vstup a výstup funkcia 1.5"Tri-Clamp kovanie.

Telo priemer je 1,5" OD hadica s 1.375" ID, poskytuje pre lepší prietok cez prvkom na zníženie všetky možné wort spaľujúce. 16" celková dĺžka RÁFIKY trubice sám umožňuje takmer všetky ohrievač prvok, ktorý chcete nainštalovať a unikátny 2-dielna konštrukcia umožňuje vstup a výstup byť otočené v akomkoľvek uhle od seba, že chcete.

Teleso je zhotovené z lesklého 304 nerezovej ocele a bude vyzerať ako nové rokov. Je vybavený integrovaným 1.5" Tri-Clamp ferrule, ako aj integrovaný L6-30P twist lock konektor! Už musíte zistiť, ako priložiť váš ohrievač prvok, aby bolo v bezpečí. Všetky L6-30R twist lock nádoby sa pripojiť na tento prvok pre perfektné fit. To je ULWD (Ultra Low Watt Hustota), prvok, takže bez starostí o horúceho svoj bodkovaný.

Tento RÁFIKY trubice Súprava obsahuje :

1 x 1,5" Tri-Clover 2-dielna RÁFIKY rúry

5 x 1,5" Tri-Clover Svorky

5 x 1,5", Silikónové Tesnenia

1 x 1,5"Tri-clover Vykurovacie Teleso 120v/160w s integrovaným L6-30P Plug

1 x 1,5"Tri-Clamp Konci s 1/2 Žena NPT Adaptér

2 x 1.5" Tri-Clamp x 1/2" Cam & Groove Samec Konektor

Pre kompletný RÁFIKY systém, budete musieť plán pre obehu prostredníctvom svojho RÁFIKY trubice a prostredníctvom svojho mash tun. A budete musieť poskytnúť accurated ovládanie teploty. Okrem RÁFIKY trubice, ktoré budete potrebovať:

1. Circulaion Čerpadla

Odporúčame našim Nehrdzavejúcej Hlavy Magnetické Čerpadlo MP-15RM.

2. RÁFIKY Trubice Radič

Odporúčame Ranco Digitálny Regulátor Teploty alebo Inkbird ITC-308 Digitálny Regulátor Teploty. Dobrý temperaure snímač namontovaný na výstupe strane vášho RÁFIKY trubice. Odporúčame a používať PT-100 typ snímača becuse a PT-100 je najviac presné a stabilné senzor na mash teploty.

3. Falošné Dno.

To môže byť žalovaný za váš mash tun, že toky dobre. Akceptujeme vlastné falošné dno. Bazuka obrazovke je ekonomické riešenie.

6" L Bazooka Obrazovke

12 "L Bazooka Obrazovke

4. Ťuknutím na spodnej strane vášho mash tun.

Ponúkame varity guľového ventilu. Môžete si vybrať jednu z nich na našich guľový kohút stránku

5. 1/2" Hadice ID

Odporúčame našim 1/2"ID silikónové hadice a posilnené silikónové hadice.

1/2"ID Silikónové Hadice

1/2" ID Posilnené Silikónové Hadice

6. 1/2" Príslušenstvo

Ponúkame varity kovaní pre tento RÁFIKY trubice systému, ako je napríklad Rýchle Odpojenie, Hadice Barb, weldless predelom. Môžete získať všetky časti, ktoré potrebujete v našom obchode.

7. Mash Tun

Môžete použiť plastové chladnejšie, plastové vedierko alebo stainelss kanvica ako Kaša Tun. Naše RÁFIKY trubica môže fungovať aj všetky Masn Tun.

Štítky: zliatiny rim, meď tri upínacie príruby, infračervené teplo cam, bar muž príslušenstvo, BAR, nerezová trubica, nerezová triclamp, sanitárne guľový kohút tri-clamp, DERNORD, veľké varenia piva

Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Druh Bar Príslušenstvo
Názov Značky Variť Žralok
Certifikácia CIQ
Bar Príslušenstvo Typ Bar Montáž

Napísať recenziu

1.5

1.5"Tri-Clamp RÁFIKY Trubice Auta s Cam Zámky & 1.5"TC Vykurovacie Teleso s integrovaným L6-30P Plug 120V/1650W

1.5 Tri-Clamp RÁFIKY Trubice Auta w/ Cam Zámky RÁFIKY skratka pre Recirkulačné Infúzie Mash Systému. RÁFIKY trubice je ohrievača časť systému, to je len jedna časť kompletný RÁFIKY systému. V skratke, RÁFIKY typ sustem vytiahnuť s vodou

Súvisiace produkty