Pevné linky pre Domáce Starožitné Rotačné Vytáčanie Office Telefón Klasický Old Fashion Telefón

Novinka

€43.32

/ €46.58

Skladom

To je veľmi krásne starožitné štýl pozemné telefón 1930, ktoré by mohli byť použité pre úrad a domova; tiež by to mohlo byť veľmi kvalitné, ale spravodlivú cenu, darček pre priateľov. Povrch plastu, je hladké a nádherné; farby sú jasné a živé. Nižšie sú uvedené hlavné funkcie: Funkcie: 1. FSK / DTMF systém, automatická kontrola 2.Rotačné Vytáčanie funkcia 3.Opakovanie Funkcie 4. Zvonenie funkcia 5. Linka napájanie ( batéria šetrenie )

Vrátenie a vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní na nás a 30 dní na vrátenie odo dňa doručenia, ak sa táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude to považované za použiť a budeme mať žiadne náhrady alebo výmeny problém, nie sú tam žiadne Istions! Medveď kupujúcim.

2. Všetky vrátený tovar bude v pôvodnom obale a my vám najviac prepravné číslo zásielky, pre určitý dôvod, a po #.

3. Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po položka dostal pôvodnom stave, vrátane packagingWith všetky komponenty a príslušenstvo, môžete vybrať, aby sa aj Predajcu a Predávajúci oboch zrušiť transakciu fromHanke.sk buď.

4. Budeme vykonávať všetky náklady na dopravu výrobku (ov) (napr. reklama)

.

Štítky: telefón domov, ježiš telefón, telefón, classic nokia, telefón vintag, rotačné telefón, obal pre sony xperia s 5, senior sos, pozemky riadok bezdrôtový telefón, pozemky riadok telefón

Názov Značky PANFU
Certifikácia ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu JSD-12
Druh Telefóny
Typ Drôtu Šnúrový

Napísať recenziu

Pevné linky pre Domáce Starožitné Rotačné Vytáčanie Office Telefón Klasický Old Fashion Telefón

Pevné linky pre Domáce Starožitné Rotačné Vytáčanie Office Telefón Klasický Old Fashion Telefón

To je veľmi krásne starožitné štýl pozemné telefón 1930, ktoré by mohli byť použité pre úrad a domova; tiež by to mohlo byť veľmi kvalitné, ale spravodlivú cenu, darček pre priateľov. Povrch plastu, je hladké a nádherné; farby sú jasné a

Súvisiace produkty