FC11 Nabíjateľná 18650 LED Baterka LH351D 1300lm s USB-C nabíjateľná Magnetický Chvost Indikátor Napájania

Novinka

€21.24

/ €26.55

Skladom

Wurkkos je novej značky s dobrými nápadmi a sofirn factory je na tom ODM pre nich. Teraz je oprávnený na predaj na Hanke.sk. Wurkkos FC11 je silný, univerzálny výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu / vonkajšie svietidlo je napájané z jedného 18650 Li-ion nabíjateľná batéria je nabíjateľná cez USB-C a prichádza s magnetickým tailcap pre flexibilné a pohodlné použitie. Baterka ponúka dve režim skupín: Skupina 1 so 6 stupňami módy a Skupiny 2 s rampy režime. FC11 dodáva maximálny výstup 1.300 lúmenov s maximálnym rozsahom 144 metrov (157 metrov). Jeho strana spínač ovláda všetky funkcie: zapnutie/vypnutie, indikátor batérie, výstup úroveň a zmeny režimu skupiny.

Popis

Vysielač: 1x Samsung LH351D Reflektor: Orange Peel reflektor Vodič: FET circuit Prevádzkové napätie: 2.7 V – 4.2 V Batéria možností: 1x 18650 Li-Ion batéria Rozmer: 116.23 mm (dĺžka) x 27 mm (priemer hlavy) Hmotnosť: 65 ±1 g (bez batérie) Baterka orgán: Letecký platovej triedy 6061 hliníka, zliatiny, CNC vyrobené hard-eloxovaný vojenský stupeň špecifikácia typ III, anti-abrazívny povrch získať pevné postavený tela, anti-crash geometrie a lepšie výmena tepla. Tvrdené minerálne sklo objektívu Odolnosť proti vode som.a.w. IPX-7 Režim Pamäť: zapamätá si poslednú úroveň jasu vo všeobecnej režimov (okrem Strobo) Zmeňte polaritu ochranu na ochranu proti nesprávna inštalácia batérie. Automatické stepdown: Turbo režim kroky smerom nadol po 90 sekundách prevádzky, aby sa zabránilo prehriatiu. Ak chcete znova aktivovať Turbo režim, doubleclick strane spínač znova.

Pokyny Na Prevádzku

Skupina 1: Zvýšiť režimy (predvolené) Kráčali režimy vám pevné úrovne jasu na výber: Eko – Low – Mid – High – Turbo. Z jednej kliknite na tlačidlo zapnúť. Stlačte a podržte tlačidlo na prepínanie medzi stupňami režimov (Eco – Nízka – Stredná – Vysoká). Jediným kliknutím VYPNÚŤ. Dvakrát kliknite na aktivovať Turbo režim. Zatiaľ čo v Turbo režime, jedným kliknutím sa vrátite na naposledy použitý režim. Z VYPNÚŤ, stlačte na 1 sekundu až Eco,potom udržať stlačte a podržte tlačidlo na prepínanie medzi stupňami režimy. Skupina 2: Rampy režim Rampy režim vám dáva úplnú flexibilitu ak chcete upraviť jas plynulo z Eco na Turbo úrovni. Z jednej kliknite na tlačidlo zapnúť. Stlačte a podržte tlačidlo, ak chcete zmeniť jas plynulo ("rampa"). Rampy zmeny jeho smeru, keď tlačidlo je stlačené znova do 1,5 sekundy. Kontrolka bliká raz, keď dosiahne dolnom alebo hornom konci rampy. Z jednej kliknite na položku VYPNÚŤ znova. Dvakrát kliknite na aktivovať Turbo úrovni, triple kliknite, ak chcete aktivovať režim Strobe. Ďalší singel kliknutím na tlačidlo sa vrátite na naposledy použitý úroveň jasu. Z VYPNÚŤ, stlačte na 1 sekundu až Eco, potom udržať stlačte vám upraviť jas plynulo Prepínanie medzi Skupina 1 a Skupina 2 Z VYPNUTIE stlačte a podržte bočné prepnúť na 3 sekundy na prepínanie medzi oboma režim skupiny. Dva blesky potvrdí režime skupiny zmeniť.

Štítky: veľa vonkajšie svetlo, 100w horák, Nabíjačka pre 18650, blikajúce svetlo nabíjateľná, 18650 batérie baterky, ipx8 horák, nitecore bat, sp35, led, UniqueFire

Podpora Stmievač Plynulou stmievanie
Nepremokavé Áno
Zoom No
Nabíjačka Nabíjateľná
Položka Druh Blesky
Prepnutie Režimu Vysoká/Stredná/Nízka
Certifikácia ROHS
Baterka Typ Vnútorné vonkajšie osvetlenie
Pôvod CN(Pôvodu)
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Číslo Modelu FC11
Poplatok Port USB-C
Materiál Telesa Hliníkové Zliatiny
farba čierna
Príkon N
Lumen 1300
Funkcia Pevný Svetlo
Osvetlenie Vzdialenosť 100-200 m
Model LED Korálky LH351D
Názov Značky Sofirn

Napísať recenziu

FC11 Nabíjateľná 18650 LED Baterka LH351D 1300lm s USB-C nabíjateľná Magnetický Chvost Indikátor Napájania

FC11 Nabíjateľná 18650 LED Baterka LH351D 1300lm s USB-C nabíjateľná Magnetický Chvost Indikátor Napájania

Wurkkos je novej značky s dobrými nápadmi a sofirn factory je na tom ODM pre nich. Teraz je oprávnený na predaj na Hanke.sk. Wurkkos FC11 je silný, univerzálny výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu / vonkajšie svietidlo je napájané z jedného 18650 Li-ion

Súvisiace produkty