1pc Plaz Ohrev Teplej Pad Terárium Vykurovacia Rohož Vodotesný Regulátor Teploty Inkubátor Mat Nástroj Pre Korytnačky Had Lizard

Novinka

€8.08

/ €10.50

Skladom

Odrážky:

1、Plaz vykurovacia rohož: Pomoc plazov vykonávať každodenné činnosti, chuť do jedla a metabolizmus. To môže udržať plazov v teple bez toho, aby spôsobili škodu pre domáce zvieratá.

2、djustable teploty: vykurovacia rohož môže byť manuálne nastavená, rozsah nastavenia: 20-50 ℃, vrátane reflexné izolácie film, účinne vyhnúť odvod tepla.

3、Rýchleho ohrevu: Presné riadenie teploty; automatická ochrana proti skratu a bezpečné.

4、Vysoko kvalitné materiály: vykurovacia podložka je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov, a pad je vodotesný a neboja sa triešti.

5、Široké použitie: Vhodné pre korytnačky, hady, jaštery, obrany budovy, malé cicavce, pavúky, plazy a pod. Ľahko čistiteľné a praktické.

Funkcie:

1. Plaz vykurovacia rohož: Pomoc plazov vykonávať každodenné činnosti, chuť do jedla a metabolizmus. To môže udržať plazov v teple bez toho, aby spôsobili škodu pre domáce zvieratá.

2. Nastaviteľné teploty: vykurovacia rohož môže byť manuálne nastavená, rozsah nastavenia: 20-50 ℃, vrátane reflexné izolácie film, účinne vyhnúť odvod tepla.

3. Rýchle kúrenie: Presné riadenie teploty; automatická ochrana proti skratu a bezpečné.

4. Vysoko kvalitné materiály: vykurovacia podložka je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov, a pad je vodotesný a neboja sa triešti.

5. Široké použitie: Vhodné pre korytnačky, hady, jaštery, obrany budovy, malé cicavce, pavúky, plazy a pod. Ľahko čistiteľné a praktické.

Špecifikácia:

Štýl: Plaz Regulácia Teploty Vykurovacej Rohože

Veľkosť(cca): S - 28*15 cm/11.02*5.91 palec, M-28*28 cm/11.02*11.02 palec. L-40*28 cm/15.7*11.02 palec

Materiál: ochrana životného prostredia triedy PV kúrenie film

Vodotesný: iPX5

Napätie: 220V

Výkon:23W/46W/86W/130W/163W

Teplota rozsah nastavenia: 20-50℃

Vhodné pre: jašterice, hady, pavúky a iné plazy a škrečky a ostatné domáce zvieratá

Funkcie:

1. Vysoko presné ladenie prepínač, chyba ±0.1 ° C

2. Bezpečnosť ochrana mechanizmus: Keď teplotného odporu zlyhá, moc sa odrezať a teplota nebude naďalej stúpať.

Balenie Zoznam:

Kúrenie Pad *1

Izolácia Reflexné Fólie*1

Poznámky:

1. Vzhľadom na životné prostredie a prevádzkové problémy, teplota displeji môžu byť odchýlil, prosím, pochopiť!

2. Použite ho na dno terária, nie priamo s mat alebo miesto s vodou.

Štítky: sty plaz, stolička vykurovacie rohože, dekor terária, reptil, príslušenstvo plazov, teplo mat, inkubátor automatické 10, teplo pad, terária, inkubator radič

Moc S-12W, M-24W, L-38W
Napätie Other
Je To Inteligentné Zariadenie No
Pre pet korytnačka had lizard škrečkov, atď.
Dropshpping Podpora
Číslo Modelu Pet Plaz Kúrenie Pad
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

1pc Plaz Ohrev Teplej Pad Terárium Vykurovacia Rohož Vodotesný Regulátor Teploty Inkubátor Mat Nástroj Pre Korytnačky Had Lizard

1pc Plaz Ohrev Teplej Pad Terárium Vykurovacia Rohož Vodotesný Regulátor Teploty Inkubátor Mat Nástroj Pre Korytnačky Had Lizard

Odrážky: 1、Plaz vykurovacia rohož: Pomoc plazov vykonávať každodenné činnosti, chuť do jedla a metabolizmus. To môže udržať plazov v teple bez toho, aby spôsobili škodu pre domáce zvieratá. 2、djustable teploty: vykurovacia rohož

Súvisiace produkty