80 cm Studio Posúvač Kamery Sledovať Dolly Video Stabilizátor Železničnej Uhlíkových Vlákien 120 Stupeň Panoramatické Natáčanie Auto-cycle Time-lapse

Novinka

€270.99

/ €677.46

Skladom

80 cm Studio Posúvač Kamery Sledovať Dolly Video Stabilizátor Železničnej Uhlíkových Vlákien 120 Stupeň Panoramatické Natáčanie Auto-cycle Time-lapse

Funkcie:

Vyrobené z vysoko kvalitných uhlíkových vlákien a hliníka, zliatiny, s veľkou zaťaženie ložiska, stabilný a odolný, aby sa zabránilo vibrácie motora a poskytuje plynulé tiché list pre neustále úprava pri prevzatí video.

Prichádza s mnohými funkciami, ako je time-lapse snímania, video snímania, automatické round trip, široký uhol snímania, so zameraním horizontálne radenie, a sú vhodné pre produkt, fotografie, videa, pričom a tak ďalej.

Nie je jednoduché prepínanie medzi 3 režimy snímania, vrátane horizontálnych / tracking /120º panoramatické natáčanie úpravou rod pozícia na uspokojí vaše uhol potreby.

S 1/4 " skrutky na hornej a 1/4 & 3/8 palca otvory pre skrutky na spodnej strane, pripojiť s použitím statívu hlavu, statív, rôzne fotoaparáty, telefón, držiaky, atď., poskytuje viac kombinácií pre možnosť.

Vrátane 6 uzávierky vydania káble, 1 predlžovací kábel a diaľkové ovládanie, vhodný pre väčšinu druhov kamier, aby spĺňali vaše potreby fotografovanie a aby streľba pohodlnejšie.

Pokyny:

(1) Motorové Video Výstrel

Ísť do "Nastavenia", cez Hlavné Menu, nastavte počiatočný bod A koncový bod B, rýchlosť (1% -100%)

Potom prejdite späť do Hlavného Menu a prejdite na Video Výstrel a Auto slučky začať slučky streľba.

Automatické spiatočný (alebo stop) (šetrí 80% času)

(podporuje sledovanie zábery a 120-stupňové panoramatické zábery)

(2) Time-Lapse Streľba

Ísť do "Nastavenia", cez Hlavné Menu, nastavte počiatočný bod A koncový bod B

rýchlosť (1% -100%) , Automatická spiatočný (alebo stop)

Potom prejdite späť do Hlavného Menu a ísť do Časový Odstup nastavenia na domovskú obrazovku:

(3) Sklzu Rýchlosť: 1% - 100%

(4) Sklzu Interval: 0.1 - 999.9

(5) Zastaviť Čas: 0.1 - 999.99

(6) Foto Počet: 1 - 9999

(7) Auto Slučky: áno alebo nie (podporuje sledovanie zábery a 120-stupňové panoramatické zábery)

Špecifikácie:

Farba: Čierna

Materiál: Hliníková Zliatina

Napájací Prúd: 4W / 400MA

Posuvné Času: Najrýchlejšia 11.4 sekúnd a Najpomalší 123 sekúnd (režim video)

Najrýchlejší 114 sekúnd a Najpomalší 22 minút 30 sekúnd (time lapse)

Jazdec Pohybe Rýchlosť: Najrýchlejší 1.6 S/Min a Najpomalší 0.77 S/Min (režim videa rýchla)

Jazdec Dĺžka: 80 cm / 31.5 v

Nosné: 20kg / 44lbs(Horizontálne) 2,5 kg / 5.5 libier(Šikmé)

Veľkosť balenia: 94 * predstavovala 29,5 * 15 cm / 37 * 11.6 * 5.9 v

Package Hmotnosť: 4,6 kg / 10.1 kg

Zoznam Balíkov:

1 * Posúvač Kamery

1 * Regulátor

1 * L-Series Batérie

1 * Nabíjačka

1 * Regulátor Spojenie Line

1 * Ovládanie Kamery Predlžovací Kábel

6 * Ovládanie Kamery Kábel

1 * Skladovanie Taška

1 * Statív Hlavu

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: qr25de, micro 2 jazdca, posúvač kamery, makro so zameraním železničnej jazdca, fotoaparát timelapse, mini dslr jazdca, dolli, 360 intervalové, fotoaparát železničnej, telefón posúvač kamery

Názov Značky Arealer
Certifikácia ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)
Hmotnosť 4711g
Veľkosť (Šxvxh) 94 cm*29,5 cm*15 cm
Kompatibilné Fotografické Osvetlenie
Package Áno

Napísať recenziu

80 cm Studio Posúvač Kamery Sledovať Dolly Video Stabilizátor Železničnej Uhlíkových Vlákien 120 Stupeň Panoramatické Natáčanie Auto-cycle Time-lapse

80 cm Studio Posúvač Kamery Sledovať Dolly Video Stabilizátor Železničnej Uhlíkových Vlákien 120 Stupeň Panoramatické Natáčanie Auto-cycle Time-lapse

80 cm Studio Posúvač Kamery Sledovať Dolly Video Stabilizátor Železničnej Uhlíkových Vlákien 120 Stupeň Panoramatické Natáčanie Auto-cycle Time-lapse Funkcie: Vyrobené z vysoko kvalitných uhlíkových vlákien a hliníka, zliatiny,

Súvisiace produkty