Masku proti prachu s filtrom Hannah Montana Dievčatá Pop Star Blue

Novinka

€6.53

Skladom

Materiál: 100% Polyester (Polyester) - Mäkký A Priedušný.

Voľne Nastaviteľné : S Vysoko Elastické, Nastaviteľné Ucho Slučky.Môžete Si Nastaviť Dĺžku To Popruhy Však Túžite. Dospelých Veľkosť Padne Väčšina Ľudí.

Robustné A Odolné: Naše Výrobky Sú Vyrobené Z Polyesterového Materiálu, Plne Vytlačené Na Oboch Stranách, Priedušná A Pohodlné Na Nosenie.

Chrániť : Mohli by Ste Byť Chránené Pred Prachom, Hmla, Opar, Vozidlo Výfuk, Passi ve Fajčenie, Malé Častice Vo Vzduchu Peľ A Oveľa Viac.

Možné Varianty: Vhodné Pre Cyklistiku, Camping, Beh, Cestovanie, Horolezectvo A Každodenné Použitie, Non-Medical Masky

Vlastnosti Výrobku: Je Veľmi Mäkká, Priedušná, Odpudzuje Vodu, Umývateľný, Nastaviteľné Pružnosť S Prackou, Môžete Zmeniť Jeho Dĺžku Podľa Vašej Facial Contour, Aby Sa Zabránilo Zanechania Stopy Na Vašej Tvári Po Odletu. Chráni Vaše Ústa A Tvár Proti Prachu, Chladu, Prachu, Peľu, Alergie, Hmly A Oparu, Emisie Výfukových Plynov, Pasívne Fajčenie, Atď.

Masku na tvár Flexibilný Dizajn: Podľa Každého Človeka Nosovej Typ Upraviť, Aby Masku proti Prachu A Nos Lepšie Uchytenie, Zvýšenie Maska Tesniaci Účinok, Vyvarujte sa Dýchaniu Spôsobené Hmly Okuliare.

Štítky: relogiocurren, hannah montana plagát, funko pop vinyl, al pacino, zlatý had hodinky, hannah montana, rick, funko pop pablo escobar, scarface tričko, hannah martin hodinky

Trieda ochrany ŽIADNE
Pohlavie MUŽI
Pôvod Čína (Pevninská Časť)
Vzor Typ Tlač
Číslo Modelu muži ženy dieťa
Materiál Polyester
Bezpečnostný štandard ŽIADNE

Napísať recenziu

Masku proti prachu s filtrom Hannah Montana Dievčatá Pop Star Blue

Masku proti prachu s filtrom Hannah Montana Dievčatá Pop Star Blue

Materiál: 100% Polyester (Polyester) - Mäkký A Priedušný. Voľne Nastaviteľné : S Vysoko Elastické, Nastaviteľné Ucho Slučky.Môžete Si Nastaviť Dĺžku To Popruhy Však Túžite. Dospelých Veľkosť Padne Väčšina Ľudí. Robustné

Súvisiace produkty