10 ml*2 ks Argireline Originálne Kvapaliny Kvapaliny

Novinka

€5.31

/ €8.17

Skladom

About Product (O Výrobku

Popis

Argireline originálne kvapaliny s podobnými látkami môže brániť nervové vedenie, neuromuskulárne blokátory vedenie medzi vyhnúť sa nadmernému svalovej kontrakcie, ktoré môžu zabrániť vzniku jemných liniek. Argireline originálne kvapaliny môže byť znížená môže pomalé svalové kontrakcie silu, tak, že svaly sa uvoľnia, znižuje výskyt dynamické vzory a odstránenie jemných liniek; efektívne re-organizácia kolagén, elastín, môže zvýšiť aktivitu elastínu, takže sa môžete uvoľniť tváre linky, vrásky vyhladené zlepšiť relax . To môže byť používané v kozmetike, ako proti vráskam a vynikajúce výsledky.

Inštrukcie

Argireline originálne kvapaliny je typ botulotoxínu, komponent, s plnou funkčnosťou, ale neobsahuje žiadne toxické, toxické látky. Hlavnou zložkou je zmes šiestich aminokyseliny, ktoré sú zoradené biochemické produkty. Chvíľu a často porovnávajú, ich mechanizmus je úplne odlišný. Argireline môže zachytiť signály svalovej kontrakcie, zníženie sily svalovej kontrakcie, čím sa zlepší hĺbku a dĺžku jemné linky. To má byť miestom zarážajúce, krása obľúbené

Pre ľudí

1, výsledkom je únava, nedostatok spánku tvorby kože nudné, žltá, negatívne príznaky starnutia kože a slabá pružnosť pokožky.

2. Ako koža starne, ultrafialové žiarenie spôsobené faktormi, voľné, ovisnuté, vrásky, suchá pokožka a iné starnutie pokožky.

3, v dôsledku abnormálneho vylučovanie melanínu in vivo, bujný, nadmerné usadzovanie povrchu kože, pokožka nemôže byť abnormálne metabolizmus melanínu, tvoria rôzne škvrny: ako škvrny, melasma, pehy, starecké škvrny a tak skoro.

4, vzhľadom k dlhej outdoorové aktivity a nesprávnej starostlivosti o pleť a pokožku poškodiť, predčasné vrásky, suchá koža, peeling, začervenanie, veľké póry a iné nepriaznivé symptómy.

5, čierne oko, pretože žijú bez zákona, počítačového žiarenia, fajčenia a iných faktorov, spôsobené tašky a iné problémy.

6, pretože výber low-kvalitná kozmetika a iné výrobky alebo hormóny spôsobiť kožné náchylné na alergie, čierne bodky intenzívne, veľké plochy kože smrti naliehavo potrebné zásadne riešiť a tak ďalej.

Značka: Závod Darček Pôvodu: ČÍNA Funkcie:

Argireline originálne kvapaliny

Pridajte vodu živín

Zlepšiť vysušenie

Zvyšujú pružnosť pokožky

Utiahnite pleť Ingrediencie:

Voda, glycerol, propylénglykol, acetyl hexapeptide-8, jazda na zub extrahovať, hydroxyethyl celulózy, xanthan gum, metyl isothiazolinone / iodoproparin butyl carbamate, Ester, CI19140 \ CI15985 skladovateľnosť:

3 roky, (Vyrobené v Číne, dátum výroby budú jasne označené na etikete. ) Odporúčame použiť:

Pre Starostlivosť O Pokožku Balenie:

Zapečatené balenie Množstvo:

2 KS Hmotnosť:

20ML Ako na použitie: Po vyčistení pleti, otvoriť pôvodný sterilné fľaše spp, vybavené transparentné životného prostredia drip, jemne bazálnej riešenie môžu byť použité. Nástroje Import lepšie výsledky typ Pokožky: Všetky Typ Pleti Veľkoobchodná Cena: Viac ako 3 ks, zľava 5%

Poznámka Olej pôvodu Čína, výrobcu, je Guangdong v Číne sú kozmetické výrobky triedy, iba pre vonkajšie použitie, nemôže jesť.

Viac Informácií O Produkte Informatio

Čínsky Popis Obrázky na odkaz, na Akékoľvek otázky, Prosím neváhajte a kontaktujte nás

Prečo Si Vybrať ? Rastlina Dar Prírody A Kvalitné Tajomstvo. Rastlina Dar je prírodné rastlinné silice výrobných podnikov,GMP výroby workshop,dovezené, zariadenia,technológie ťažby,a mnoho národnej bezpečnosti inšpekčný certifikát,dodržiavať prirodzené & vysoko kvalitné esenciálne oleje spätnú väzbu zákazníkov.

Rastlina Darčekové výrobky, bezpečnosť detekcie.

Rastlina Dar je profesionálny zdravie a krása predávajúci v číne, predáva obrovský výber vysoko kvalitných produktov, ktoré sú vyrobené v Číne za prijateľnú cenu.

Sme veľmi radi, aby sa mohli spojiť sa so zákazníkmi z celého sveta, a aby naše rady neuveriteľné zdravie a krásu výrobkov, ktoré majú k dispozícii všade tam, kde žijú.

Dostupné produkty starostlivosti o Pleť výrobky, éterické oleje, masážne oleje, základné oleje, Originálne Kvapaliny, Hydrolat; Ako bonus navyše, tam je denne riešenie, ktoré ponúka vyberte produktov za zvýhodnenú cenu. Okrem toho, kupujúcich, ktorí chcú nákup položiek vo veľkom môžu prijímať aj ďalšie zľavy.

Ponúkame veľký zákaznícky servis a láska hovoriť nových zákazníkov a pomôcť im nájsť tie najlepšie produkty na uspokojenie ich potrieb.

Štítky: kyseliny, matrixyl, peptid, nestarnúci krém, sérum živej glamour, nestarnúci sérum, peptid na tvár, argireline kolagénové peptidy, sérum, peptid sérum, Sérum

Kozmetika účinnosti vyvolávajúce jazva / do indie, pretrhla
Príprava Mlieko
Funkcia zubov
kozmetika účinnosti vyvolávajúce kože, poškodenie opraviť, after sun repair, ísť capillarie, exfoliačný
špecifikácia pehaveniu normálna veľkosť
Položka Druh sérum na tvár
Číslo Modelu Argireline originálne kvapaliny
Zložka Argireline originálne kvapaliny
vhodné pre všetky typy pleti pleť
kozmetika funkcie používať dobrý efekt, žiadne
Názov Značky Rastlina Darček
Denný Krém poisťovne liečba
Pohlavie Unisex
účinnosti vyvolávajúce zmenšenie pórov

Napísať recenziu

10 ml*2 ks Argireline Originálne Kvapaliny Kvapaliny

10 ml*2 ks Argireline Originálne Kvapaliny Kvapaliny

About Product (O Výrobku Popis Argireline originálne kvapaliny s podobnými látkami môže brániť nervové vedenie, neuromuskulárne blokátory vedenie medzi vyhnúť sa nadmernému svalovej kontrakcie, ktoré môžu zabrániť vzniku jemných

Súvisiace produkty