Horúce plachta 5 ks z R0.5*4*50 loptu nos HRC55 volfrámu karbidových konci mlyny frézy CNC obrábacích strojov

Novinka

€7.28

Skladom

Špecifikácia: Materiál :Karbid Typ:Koniec Mlyn rezanie flauty :2 flauty Žacie hlavy :lopta nos Náter :povlak TIALN špici Priemer( D1 ):1MM Priemer Drieku( D2 ):4 mm Rezná Dĺžka( L1 ):3 mm Nad Dĺžka( L ):50 mm HRC:55 Značka:HPC obrobku, materiál :hliníková zliatina spracovanie 1. Funkcia : Jemných zŕn z legovanej bary,vysoká odolnosť proti opotrebovaniu. 2. Používa sa v steel pod HRC60 spracovanie 3. môže tiež použiť pre nerezovej ocele ,liatiny a iné spracovanie materiálov . Špecifikácia návrhu :

V záujme ochrany položky počas diaľkovej dopravy,

my vám tovar uviesť do jedného transparentné okno pred odoslaním

Balenie: Každý počítač zabalený do jedného HPC plastové okno ,mohli by ste si prečítať špecifikácia na nálepka box . A fter-predaj služieb:

budeme kontrola kvality tovaru pred odoslaním ,ak sa vyskytnú nejaké nečakané problémy stať,dúfame, že sa vyriešiť problémy s kupujúcim prostrediu v nasledujúcich spôsobov : Ak je kvalita problém, môže kupujúci podať argumentovať v 14days po prevzatí tovaru, je kupujúci povinný poskytnúť fotografie alebo videa a iné dôkazy, aby predávajúci pre identifikáciu. Man-made poškodený, kupujúci prevziať plnú zodpovednosť za kvalitu Výrobkov spracovanie program: 1).Kupujúci vrátiť tovar nám a zodpovedný za návrat poštovné náklady; po obdržaní tovaru, zašleme nový produkt na kupujúceho a zaplatiť za odoslať lodné náklady. 2).Ak tovar (celková cena vrátane poštovného je menej ako 10USD)má problémy s kvalitou, budeme odoslať nový produkt kupujúci v ďalšej objednávke, ak kupujúci nie je v pláne vytvorenie novej objednávky v krátkom čase, môže kupujúci zaplatiť odoslať prepravné náklady, a požiadať, aby odoslať nový produkt. Dane: Platenia dane je povinnosťou každého občana, kupujúci je potrebné, aby zodpovedný za všetky dane. Vzhľadom na daňový problém, kupujúci môže odmietnuť prevzatie tovaru, kupujúci je potrebné, aby zodpovedný za prepravné a domov. Hľadiska Dopravy: Ak si objednáte ,prosím, zvoľte svoj vhodný spôsob dopravy ,ponúkame dopravu zdarma výnimkou niektorých krajín len v číne post air mail , kupujúci môže tiež použiť expresné spoločnosti ,ako "EMS" "UPS","DHL",Fedx,TNT"a tak ďalej ,ale kupujúci musieť zaplatiť za prepravné a potvrďte s nami pri zadaní objednávky .Položky sú dodávané len po platby, a expedičný poplatok je potvrdená . Spätná väzba: spokojnosť Zákazníkov je pre nás veľmi dôležité, Ak ste spokojní s položkami ste si objednali, nechajte nám spätnú väzbu, ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť. Návrat politiky:

Môžete produkt vrátiť do 14 dní od doručenia, Položka musí byť vrátení v novom stave, ako získal všetky pripojené príslušenstvo a literatúry, vrátane pôvodných obal, Doprava, manipulácia a poistenie nie je vratná a kupujúci je zodpovedný za vrátenie náklady na dopravu a logistiku, musíte nás kontaktovať nás kontaktovať do 14 dní od doručenia.

Štítky: hrc55 twist, hrc55 ploché, ťuknite na cnc hrc55, hrc55 pevné, hrc55 2 flauta, hrc55 karbid, beable hrc55, vrták 6 hrc55, 6 flauty hrc55, fréza 5mm hrc55

Druh Loptu Nos Konci Mlyny
Povlak TiAIN
Materiál Karbid
Číslo Modelu R0.5 L50 2F HRC55
Názov Značky HPC

Napísať recenziu

Horúce plachta 5 ks z R0.5*4*50 loptu nos HRC55 volfrámu karbidových konci mlyny frézy CNC obrábacích strojov

Horúce plachta 5 ks z R0.5*4*50 loptu nos HRC55 volfrámu karbidových konci mlyny frézy CNC obrábacích strojov

Špecifikácia: Materiál :Karbid Typ:Koniec Mlyn rezanie flauty :2 flauty Žacie hlavy :lopta nos Náter :povlak TIALN špici Priemer( D1 ):1MM Priemer Drieku( D2 ):4 mm Rezná Dĺžka( L1 ):3 mm Nad Dĺžka( L ):50 mm HRC:55 Značka:HPC obrobku, materiál :hliníková

Súvisiace produkty