Inkbird Vákuové Pomaly Sous Vide WI-FI Potravín Sporák 1000W Výkonné Obehové čerpadlo Ponorné - LCD, Digitálny Časovač, Displej, Nerez

Novinka

€63.58

/ €84.77

Skladom

Inkbird Sous Vide WI-FI Kulinárske varná doska 1000 W Presné Teploty&Časovač, Nerez Tepelná Ponorenie Obehové čerpadlo pre Kuchyňa

Oznámenie: Prosím zadať Objednávku prostredníctvom Hanke.sk Štandardná Doprava ,Ďakujem !

Popis: Inkbird wifi Sous Vide presnosť sporák pomôže variť ako profesionál. Jednoducho spárovať s Inkbird Smart app spravovať variť všade vašej wifi rozsah, potom bude zadarmo si a mať viac času s rodinami a priateľmi. Najmä jednoduché použitie a čistenie, Dal presnosť sporák na akékoľvek hrniec s vodou a presuňte požadovanú potravín v zalepenej taška alebo skleného pohára, potom nastavte temp a časovač. Vlastnosti: Wifi Diaľkové Ovládanie--Stiahnuť Inkbird Smart aplikáciu do iphone alebo Android telefónu, bude zadarmo si a variť všade. Vaše celé rodiny a priateľov môžete ovládať tejto jednotky prostredníctvom wifi v rovnakom čase, bez obmedzené pre viacerých ľudí spojiť. Základné nastavenie postup tiež môže skončil na jednotke.

✔ Nástroje pre Nový Životný štýl -- INKBIRD Sous Vide Sporák prináša profesionálne reštaurácia varenie technológie domov, ktoré varené akýkoľvek druh mäsa—hovädzie, bravčové, jahňacie, alebo hydiny, obzvlášť dobre s rýb a morských plodov, všetky zeleniny, vajec, mnoho ovocie a dezerty. Zostáva potravín živín, uchováva vitamíny úrovne potravín na 90% po varení.

✔ Presnosť Teploty a Časovač - - Veľký LCD ovládací displej, teplota rozsah a presnosť :77°F~210°C (25 ° C~99ºC ) a 0,1℃(1°F ). Max časovač rozsah 99 hodín 59 minút. Tiež čitateľný LCD displej: (W)36 mm*(L)42mm ,128*128 Dot Matrix LCD. Varenie doma s sous vide zabezpečuje a zvyšuje bezpečnosť potravín.

✔ Rovnomerné a Rýchle Teplo Obehu --1000 wattov nech cirkulácie vody ohreje vodu rýchlo a naplno mäso ponuky a vlhké. Hodí sa na všetky pot a oblek pre zelenina, mäso, ovocie, syr,vajíčka a tak ďalej.

✔ Ľahko sa Čistí -- Odnímateľné nerezové čerpadlo bývanie a všetko mokré časti sú z nerezovej ocele, takmer žiadne čistenie potrebné, po použití stačí jednoducho čistiť a udržiavať ho v suchom mieste. Variči sedí vo vani teplej vody a nikdy sa nedostanú do priameho kontaktu s potravinami, takže čistenie je hračka(nečistite ovládací panel a displej vo vode)

✔ Jednoduché Použitie - Žiadne ďalšie potrebné vybavenie. Dajte presnosť sporák na akékoľvek hrniec s vodou a presuňte požadovanú potravín v zalepenej taška alebo skleného pohára. Jednoducho nastaviť temp a časovač kdekoľvek wifi rozsahu voľných seba a urobiť chuť potravín s viac živín a vitamínov.

✔ Ochrany a Teplotný Alarm-To bude jednotka pracovať a upozorní vás, ak hladina vody je nižšia ako minimálna. Tiež bude alarm vás, keď teplota dosiahne cieľová hodnota nastavenia. Nerezová oceľ sa ľahko čistí. Zatiaľ čo tento prístroj nie je vodotesný. Hladina vody nemôže v priebehu max linky. Špecifikácie: Príkon(USA):120v 60 hz, Príkon ( EU,AU,UK ):220V Vykurovací Výkon:1000W Dĺžka Kábla:1.2 m Čitateľný LCD: (W)36 mm*(L)42mm ,128*128 Dot Matrix LCD Teplota Ovládanie Rozsah: 77°F~210°C (25 ° C~99ºC ) Teplota Presnosť:0.1℃(1°F ) Rozsah Nastavenia Času:Max 99 hodín, 59 minút Nastavenie Času Minimálny Interval:1 minúta Smerový Čerpadla: 360 Stupňov ohrevu

Package Includeds:

1 x Sous Vide Sporák

1 x užívateľská Príručka

FAQ

FAQ 1: Ako sa Pripojiť ?

Riešenie: 2.4 G WIFI, a zapnutie GPS. V režime blesku, potom, prosím, pokúste sa pripojiť. Môžete tiež nájdete v návode na prevádzku.

FAQ 2: Prečo museli Zapnúť GPS ?

Riešenie: Pretože oficiálnu žiadosť od spoločnosti google . A Android mobilné telefónne spojenie APP potrebuje otvoriť GPS.

FAQ 3: že Zastaví Automaticky, Keď Dôjde Nastavenie Teploty ? Alebo si ho pri Konštantnej Teplote?

Riešenie: Po dosiahnutí stanoveného cieľa teplota, bude to pripomínať a stlačte set time stálu teplotu. Po dosiahnutí nastaveného času, bude pripomenutie, ale to sa nezastaví automaticky, a to bude držať konštantnú teplotu.

FAQ 4: Moc?

Riešenie: 1000W

FAQ 5: Môže to byť Vymeniteľná pre Čistenie?

Riešenie: z Nehrdzavejúcej ocele segmentov možno vybrať a umyť.

Štítky: vysoký tlak piest čerpadlá, čistič, vysávač, bezdrôtový, ovládanie teploty, vide, pomalý hrniec nibs skale hrniec, odmrazovania zásobník, kolo temp radič, INKBIRD, detekcia tvárí držiaka telefónu, prípade inkbird

Vykurovacieho Výkonu Výkonný 1000W
Teploty presnosť 0.1 C (1F )
Názov Značky INKBIRD
Príkon(USA) 120v-220v
Pôvod CN(Pôvodu)
Typ Napájania ŽIADNE
Použitie Domácnosť
Max. Meranie Teploty 70°C - 99°C
Názov Sous Vide WI-FI Kulinárske Sporák 1000W Presné Teploty&Časovač
Číslo Modelu ISV-100W Wifi Sous Vide
Typ Displeja Digitálne
Teória Regulátor Teploty
Nastavenie Času Minimálny Interval 1 minúta
Štýl Stojí Stanice
Čitateľný LCD (W)36 mm*(L)42mm ,128*128 Dot Matrix LCD
Teplota Ovládanie Rozsah 77F - 210F (-25 - 99C )
Rozsah Nastavenie Času Max 99 hodín, 59 minút
Smerový Čerpadla 360 Stupňov ohrevu
Dĺžka Kábla 1,2 m
Veľkosť Displeja 2.0 - 3.9 Cm

Napísať recenziu

Inkbird Vákuové Pomaly Sous Vide WI-FI Potravín Sporák 1000W Výkonné Obehové čerpadlo Ponorné - LCD, Digitálny Časovač, Displej, Nerez

Inkbird Vákuové Pomaly Sous Vide WI-FI Potravín Sporák 1000W Výkonné Obehové čerpadlo Ponorné - LCD, Digitálny Časovač, Displej, Nerez

Inkbird Sous Vide WI-FI Kulinárske varná doska 1000 W Presné Teploty&Časovač, Nerez Tepelná Ponorenie Obehové čerpadlo pre Kuchyňa Oznámenie: Prosím zadať Objednávku prostredníctvom Hanke.sk Štandardná Doprava ,Ďakujem ! ​ Popis:

Súvisiace produkty