5 ks/Set Drahokamu Rukoväť Nail Art, Lakovanie Perá UV Gél Bodkovanie Manikúra Kefy

Novinka

€2.30

/ €3.70

Skladom

5 ks/Set Dvakrát Konci Nail Art, Lakovanie Perá Akryl Drahokamu Rukoväť UV Gél Kreslenie Bodkovanie Manikúra Kefy

Funkcie:

1. Kompletné Žiadosti Nail Art Štetec: Jeden súbor na uspokojenie všetkých nail art design požiadavka, 5 ks uv gél na nechty, kefa s bodkovanie nástroje, skvelé pre nail art študent alebo začiatočník, takže rôzne veľkosti bodky a vytvoriť krásne nechty vzory v sekundách - kreslenie čiar, swirls, jemné detaily, koberčeky, kvety, marbling a kamienkami. Čo je viac, nechty prášok a vločky môžu byť tiež zbierajú tieto kefy.

2. 10-v-1 Nail Art Pen: Dual-end, nie je potrebné kupovať kefy a bodkovanie perá samostatne. A namiesto desiatky perá, tieto nastaviť mať len malý priestor na obliekanie-tabuľka. Táto sada štetcov môžete sa ľahko zmestí do malej make-up taška alebo kabelka, bez ohľadu na to, pre svoj víkendový výlet, business travel alebo osviežujúci dovolenku.

3. Vysoká Kvalita a Módny Dizajn: celá kefy sú veľmi dobre remeselne, na štetina nikdy rozpadne alebo vypadnúť ovplyvniť skončil na nechty, dekorácia. Prichádza s lesk kamienkami vo vnútri rukoväť, prima & elegantný dizajn robí tieto nail art kefy perfektný darček pre ňu.

4. Ľahko Sa Čistí: Po použití kefy použiť lesk, gél, môže použiť alkoholu alebo acetón alebo baby sprchový gél na čistenie štetiny rozprávkovo s minimálnym úsilím.

5. Domov DIY Nechtov Na Komfort: Na lakovanie nechtov kefkou set je trvalé pre každodenné použitie, môžete ho používať doma, pohodlie, získať vaše nechty si ako v salóne.

Špecifikácia:

Materiál: Noriek Vlasy + Nehrdzavejúcej Ocele

Veľkosť Produktu: Ako Je Znázornené

Veľkosť balenia: 160 X 20 X 20 mm/6.3 X 0.79 X 0.79"

Množstvo: 5 ks

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

5 ks X Nail Art, Lakovanie Perá

Štítky: hoffmann x pro prípade, rozmliaždeniu horor bábika, pearl jam galaxy s7, svetlomety crv 2015, pletený sveter velvet, flounce rukáv dieťa, vreckový mini hračka pre psa, mtb hydrolic sedlo, pearl jam základné

Položka Druh Nechtov Kefkou
Číslo Modelu Nail Art, Lakovanie Perá
Materiál Noriek Vlasy + Nehrdzavejúcej Ocele
Veľkosť 160 X 20 X 20mm/6.3 X 0.79 X 0.79"

Napísať recenziu

5 ks/Set Drahokamu Rukoväť Nail Art, Lakovanie Perá UV Gél Bodkovanie Manikúra Kefy

5 ks/Set Drahokamu Rukoväť Nail Art, Lakovanie Perá UV Gél Bodkovanie Manikúra Kefy

5 ks/Set Dvakrát Konci Nail Art, Lakovanie Perá Akryl Drahokamu Rukoväť UV Gél Kreslenie Bodkovanie Manikúra Kefy Funkcie: 1. Kompletné Žiadosti Nail Art Štetec: Jeden súbor na uspokojenie všetkých nail art design požiadavka, 5 ks uv

Súvisiace produkty