Steve Jobs Art Print Wall Art Tu Je Šialené, Tie Citát Myslíte, že rôzne Tlače Plagát Maliarske Plátno Bez Rámu Domova

Novinka

€6.41

Skladom

Produkt hlava: Steve Jobs Art Print Wall Art Tu Je Šialené, Tie Citát Myslíte, že rôzne Tlače Plagát Maliarske Plátno Bez Rámu Domova

Informácie o výrobku

Maľovanie je vyrobená z Vysoko kvalitné Plátno, ktoré je najlepšie tlačené materiály, látky. Jeho štruktúra je úzko hrubé, má silné umelecké, vodotesný a odolný funkcie,nezmizne do 30 rokov, vhodný pre zavesenie a Vhodná na rámovanie. Za tepla a dodáva v ochrannej papierovej dutinke Vysokej kvalite plagátu tlačené na plátno je 4CM biela hranice každej strane, Ľahký rám, Veľká čínsky múr dekor Krajšie ako Papier Plagát, môžete zachovať v dlhom období

Perfektné voľbou pre dekorácie a domáce dekorácie. Skvelý darček pre vašu svadbu, výročie,deň Vďakyvzdania, Vianoce, Deň matiek, Deň otcov, valentína, narodeniny a iné.

Doprava

Máme loď po celom svete ePacket, CPAM, EMS, DHL, FedEx, TNT, a tak ďalej. Nie sme schopní kontrolovať čas dodania, pretože to je spracovaná služby Tretích strán, ale ak pozemok nie prišli v predpokladanom čase, prosím, kontaktujte nás, pomôžeme vám sledovať ho a dá vám spokojní odpoveď.

Doprava zadarmo cez ePacket alebo Čína Príspevok Registrované Air Mail. Zabezpečujeme aj dopravu cez EMS, TNT, DHL a pod., ktorej budete musieť pridať trochu extra lodné náklady.

Dodacia Lehota

Zaručujeme, lode von do 72 hodín po zaplatení potvrdenie (okrem Dovolenku). Ak existuje akékoľvek neočakávané situácie, budeme vás kontaktovať hneď, ako je to možné, a následné úzko loď vašej objednávky čoskoro.

Doprava dodanie je úplne odlišné od Krajiny a Regiónu, v ktorom žijete. Niektorí z vás potrebujú trochu trpezlivosti, ale to dorazí na vás bezpečne.

1. Čína Príspevok Air Mail: Obvykle 15 - 50 da ys, ale do Brazílie možno potrebné 2 až 3 mesiace. Ak nemôžete čakať tak dlho, prosím, nepoužívajte ho kúpiť, alebo zvoliť iné rýchlu prepravu spôsobom. Vďaka!

2. ePacket: Obvykle 7 - 50 dní

3. Ruský Vzduchu: Do 25 dní

4. EMS: Obvykle 4-15days

5. DHL: Normálne 3-10 dní

6. TNT: Obvykle 4-10days

7. FedEx: Normálne 3-10 dní

Platby

Akceptujeme: VSA, MasterCard, Escrow alebo PAYPAL

Pri použití Viazaný, vaše peniaze sú bezpečne uložené vo vašom účte. Peniaze budú uvoľnené do nás po potvrdení dodania. Platba musí byť vykonaná v 3days objednávky. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zavrieť. Prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Vrátenie a Vrátenie peňazí

100% Dostať Záruka Spokojnosti. V prípade akýchkoľvek otázok, prosím e-mail nás prvýkrát.Ak bol výrobok poškodený alebo stratený v tranzite, výmenu alebo vrátenie peňazí je prijateľné.

Spätná väzba

Ak nie ste spokojní s položku, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu (5 star) pre nás je veľmi dôležité pre nás, veľmi pekne ďakujem!

Ak nie ste spokojní s týmto transakcie z akéhokoľvek dôvodu, prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Budeme robiť najlepšie vyriešiť váš problém. Ďakujem a rád, nakupovanie

Štítky: steve jobs práce, satriani, diamond maľovanie červený strom, farba piesku, canva auto, indi izba, cd dekor, spp gél, berlín, klinec umenie s praskanie poľský

Tvar Vertikálne Obdĺžnik
Predmety Obrázok Maľovanie
Rám režim Bez rámu
Číslo Modelu 20180606
Štýl Moderné
Druh Plátno Potlače
Pôvodný Áno
Názov Značky BAIZERUIS
Technics Sprej Na Maľovanie
Materiál Plátno
Rám No
Médium akvarel
Podpora Base Plátno
Formulár Jeden

Napísať recenziu

Steve Jobs Art Print Wall Art Tu Je Šialené, Tie Citát Myslíte, že rôzne Tlače Plagát Maliarske Plátno Bez Rámu Domova

Steve Jobs Art Print Wall Art Tu Je Šialené, Tie Citát Myslíte, že rôzne Tlače Plagát Maliarske Plátno Bez Rámu Domova

Produkt hlava: Steve Jobs Art Print Wall Art Tu Je Šialené, Tie Citát Myslíte, že rôzne Tlače Plagát Maliarske Plátno Bez Rámu Domova Informácie o výrobku Maľovanie je vyrobená z Vysoko kvalitné Plátno, ktoré je najlepšie tlačené

Súvisiace produkty