Solárny Nepremokavé Oxygenator Aerator Čerpadlo Vzduch Kyslíka pre Akvarijné Ryby Nádrž Kyslíka Vzduchu Aerator

Novinka

€11.47

/ €17.38

Skladom

Popis: To je vysoká kvalita akvárium kyslíka ryby čerpadlo vzduch. Vyrobené z vysoko kvalitných ABS materiál je tvrdý a odolný pre použitie. Silný, vysoko výstup čerpadlá splniť väčšinu akvárium vzduchu požiadavky a sú postavené na zabezpečenie rokov spoľahlivej, bezproblémové použitie. Gumy stabilizátora nohy a technologicky vyspelý dizajn ponúka hladké, tichá prevádzka. Ideálne čerpadlo vzduch pridať vodu pohybu a kyslíka pre ryby nádrž na zvýšenie zdravotného vody a dať vaše ryby príjemné prostredie. Vlastnosti: Vyrobené z vysoko kvalitných ABS materiál, tvrdý a odolný. Elegantný farebný a štýlový dizajn. Poháňaný slnečnou energiou, bez batérie alebo elektriny potrebné, energeticky úsporné a šetrné k životnému prostrediu. 100 stupňov skladací solárny panel, jednoduché nastavenie najlepší uhol absorbovať slnečnej energie. Vstavaný 2200mAh vysoká kapacita batérie, môže pracovať na dlhý čas až do 20 hodín, akonáhle je dostať sa úplne nabitá, medzitým, táto čerpadlo vzduch môžu byť účtované DC napájania pomocou kábla USB. Vnútorné dosky prijíma dovezené single-chip mikropočítačový intelligent control, podpora neustáleho tlaku a konštantný prúd nabíjania, preplatok vypúšťanie ochrany a nízky elektrický budík, bezpečné na používanie. Technologicky vyspelý dizajn ponúka hladké, tichá prevádzka. Ideálne čerpadlo vzduch pridať vodu pohybu a kyslíka pre ryby nádrž na zvýšenie zdravotného vody a dať vaše ryby príjemné prostredie, zlepšenie celkového zdravotného akvárium. Špecifikácia: Stav: Úplne nový Typ: DC čerpadlo vzduch Materiál: ABS Farba: Biela Batéria: 3,7 V 2200mAh 18650 Lítiová batéria(Súčasťou balenia) Menovité napätie: 1.8 V Maximálny prúd: 150MA dB: 50dB Minimálny prietok vzduchu: 0.3 L/min Pracovný hodinu: ≥20hours(plne nabitá) Solárny panel: 5V/1.45 W Indikátor svetla: Zelená oscilácie pomaly: Práca Červené svetlo oscilácie: Nabíjanie Červené svetlo: plne nabitá Priemer vzduchu v ústach: 4.4 MM(vonkajší vzduch ústa 5.1 MM) Veľkosť: 13 x 8 x 4.2 cm / 5.12 x 3.15 x 1.65 palcový(Cca.) Package Zahrnuté: 1 x Akvarijné Čerpadlo Vzduch 1 x DC nabíjací kábel 1 x Ventil(30 cm) 2 x Rúry(1 m) 2 x Bublina kameňmi, 1 x Rovno cez konektor 1 x Používateľská príručka Poznámka: Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním. Vezmite prosím na vedomie, že farby sa môžu existovať chromatické aberration ako rôzne umiestnenie obrázkov. Tento produkt je elektronický produkt, celý stroj nemôže byť umiestnený vo vode, a zneužívania diera nemôže byť blokované. Po výmene batérie, výrobok sa musí aktivovať okruhu pred tým, než môže byť použité normálne, spôsob aktivácie je umiestniť solárne batérie v nedeľu po dobu 5 sekúnd, alebo vstup, 5V napätie z USB nabíjací port na 5 sekúnd. Tento produkt je solárny výrobok. Nabíjanie rýchlosť sa vzťahuje na silu slnka. Pravidelné čistenie nečistôt na solárne môže zlepšiť účinnosť nabíjania.

Upozornenie: Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním. Vezmite prosím na vedomie, že farby sa môžu existovať chromatické aberration ako rôzne umiestnenie obrázkov.

O Spätnú Väzbu

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Pls nám dať 5 Hviezd

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby. Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Platby

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

Štítky: vzduchové čerpadlo skimmer, kompresor hailea, prietokomer hala, m4 sherman, akvarijné ryby live, vzduch akvarijné čerpadlo, ponorné čerpadlo 12 v 12w, 10 l generátor kyslíka, olivový koncentrátor kyslíka, sobo akvárium príslušenstvo

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky TOPINCN

Napísať recenziu

Solárny Nepremokavé Oxygenator Aerator Čerpadlo Vzduch Kyslíka pre Akvarijné Ryby Nádrž Kyslíka Vzduchu Aerator

Solárny Nepremokavé Oxygenator Aerator Čerpadlo Vzduch Kyslíka pre Akvarijné Ryby Nádrž Kyslíka Vzduchu Aerator

Popis: To je vysoká kvalita akvárium kyslíka ryby čerpadlo vzduch. Vyrobené z vysoko kvalitných ABS materiál je tvrdý a odolný pre použitie. Silný, vysoko výstup čerpadlá splniť väčšinu akvárium vzduchu požiadavky a sú postavené na zabezpečenie

Súvisiace produkty