Automobilový klimatizácia odpor snímača 4.7 K odporu FP01-WDK02 model snímača Dropship

Novinka

€6.65

/ €9.23

Skladom

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Vlastnosti: Vysoko presné lineárne(2%) a nízke náklady sú jednou z predností odpor snímača. To bol navrhnutý tak, aby spätnú väzbu pozíciu studený/teplý vzduch klapka. Jednoduchá inštalácia a pohodlné na používanie. Je vhodný pre automobilový klimatizácia, modely lietadiel a iných miestach. Odpor snímača je citlivým komponentom, ktorý priamo konvertuje napätie signálu na elektrický signál a hlavne pre merania sily, tlaku, zrýchlenie, posunutie, krútiaci moment, a tak ďalej. Odporové Snímače len, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky! Špecifikácia: Odpor: 4.7 K Výstupu: Lineárna Lineárna:-/+2% Maximálne Napätie: 34 VDC Menovitý Výkon: 50 °C (122 F), 0.25 W Rn Zvyškového Odporu: ≤ 6% Rn Ekvivalent Odolnosť voči Hluku: ≤20% Pracovná Teplota: -40 °C ~ + 85 °C Materiál: ABS&Kov Rozmery: 4.9x2.8 cm/1.93x1.1inch Farba: Zelená Množstvo: 5 Ks/veľa Poznámka: 1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. 2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Balenie obsahuje: 5 x Odpor Snímača (bez maloobchodného balenia)

Štítky: pm10 senzor, blind spot senzor, disk box edc15, micro switch, 12v pir senzor, adaptér usb3, vnútorný bradavky, automobilový prepínač, automobilový klimatizácia odpor snímača, klimatizácia prepínač

Materiál Zmes
Názov Značky TCAM
Číslo Modelu 1AA80302
Druh Optické-Elektronika Snímača
Pôvod CN(Pôvodu)
Výstup Prepínanie Snímače

Napísať recenziu

Automobilový klimatizácia odpor snímača 4.7 K odporu FP01-WDK02 model snímača Dropship

Automobilový klimatizácia odpor snímača 4.7 K odporu FP01-WDK02 model snímača Dropship

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Vlastnosti: Vysoko presné lineárne(2%) a nízke náklady sú jednou z predností odpor snímača. To bol navrhnutý tak, aby spätnú väzbu pozíciu studený/teplý vzduch klapka. Jednoduchá inštalácia a pohodlné na používanie.

Súvisiace produkty