AC Diaľkovo contol RKK502A101F RKK502A101G RKK502A101D Pre Mitsubishi Heavy Industries, klimatizácia

Novinka

€8.17

Skladom

A/C klimatizácia, Diaľkové contol

Vhodné Na mitsubishi RKK502A101G RKK502A101D RKK502A101F

LS on-Line Obchod Politiky

Doprava

Máme loď na celom svete. Prosím, pozrite si naše prepravné kalkulačka určiť prepravné náklady.

Zadarmo doprava je štandardná doprava spôsobom, 20-30 dní na prispôsobenie tovaru, ak ste v zhone, prosím, vyberte si rýchlo shippig spôsobom: DHL

položka budú spracované a dodané v rámci 1-3 pracovných dní. Sledovacie číslo bude e-mailom na vás raz položky boli spracované a odoslané. Kontaktujte nás, ak ste nedostali vašu sledovacie číslo zásielky alebo potvrdenie o doručenie po 3 pracovných dní.

Pre medzinárodné zásielky, sme nemôže zaručiť presnosť dodacia lehota ako každá krajina má svoje vlastné odbavenie požiadavky. Prosím, obráťte sa na miestne vlastné maklér pre dodatočné informácie/požiadavky. Zákazník je zodpovedný za ďalšie vlastné poplatky, maklérske poplatky, cla a/alebo dane. Tieto poplatky nie sú zahrnuté môžu byť zhromaždené v čase dodania tovaru. Tieto poplatky sú nevratné.

Všetky prepravné a manipulačné poplatky sú nevratné.

Služby Zákazníkom

Ak potrebujete pomoc, obráťte sa na nás. Tešíme sa na poskytovanie vás vynikajúce služby!

Vráti

L. S. ponúka našim zákazníkom 90 dní (90 dní od dátumu vystavenia faktúry) spokojnosti výmenu alebo vrátenie peňazí záruka na všetky nákupy, s výnimkou ľudské škody a škody spôsobené poruchy alebo zlyhania projektora. Pre kompletný záručný podrobnosti, prosím kontaktujte nás.

Produkt Vrátiť Postup

Ak sa chcete vrátiť výrobok, musíte zavolať alebo e-mail a získať Return Merchandise Authorization ("RMA") číslo v rámci záruky zdaňovacie obdobie pre produkt (popísané vyššie). L. S willnot akceptovať vráti bez predchádzajúceho povolenia a RMA číslo. Raz vydané, RMA čísla sú platné pre 40 dní, počas ktorých musí byť vrátený L. S. Zákazník by mal viditeľne zobraziť RMA číslo(y) na expedičné označenie krabice s vrátený výrobok.

L. S nevracia k Zákazníkovi pôvodné prepravné poplatky.

Nebudeme akceptovať všetky položky, ktoré má fyzické poškodenie. Fyzické poškodenie je akékoľvek poškodenie, ktoré nie je spôsobené akýmkoľvek bežným opotrebením. Ak budeme prijímať položky, ktoré je fyzicky poškodené, že bude vrátený kupujúcemu na svoje náklady.

Spätná väzba

Ak z nejakého dôvodu máte pocit, že nie sme si zaslúži pozitívnu spätnú väzbu, prosím, kontaktujte nás a nám umožňujú zlepšiť vaše nákupné skúsenosti s nami. Ďakujeme!

Štítky: contol, vzduchu motora, klimatizácie split systém, klimatizácia lg, klimatizácia, diaľkové ovládanie pre mitsubishi, ovládanie mitsubishi, cnc riadenie, klimatizácia domov, DC Motor, cnc ovládanie mach3

Číslo Modelu RKK502A101F
Názov Značky mingfulai
Použitie Klimatizácia
Bezdrôtová Komunikácia IR
Package Áno

Napísať recenziu

AC Diaľkovo contol RKK502A101F RKK502A101G RKK502A101D Pre Mitsubishi Heavy Industries, klimatizácia

AC Diaľkovo contol RKK502A101F RKK502A101G RKK502A101D Pre Mitsubishi Heavy Industries, klimatizácia

A/C klimatizácia, Diaľkové contol Vhodné Na mitsubishi RKK502A101G RKK502A101D RKK502A101F LS on-Line Obchod Politiky Doprava Máme loď na celom svete. Prosím, pozrite si naše prepravné kalkulačka určiť prepravné náklady. Zadarmo

Súvisiace produkty