Bezdrôtový Bicykli Elektrické Vzduchu Nafukovacím Auto Kompresor Požičovňa Čerpadlo Vzduch Nabíjateľná Pneumatiky Čerpadla Auto Nafukovacie Pneumatiky Univerzálne

Novinka

€22.26

/ €27.15

Skladom

Popis:

1. Elektrické prenosné čerpadlo vyvinuté! Prosím, prečítajte si tento návod na obsluhu starostlivo pred použitím čerpadla prvýkrát.

2. Tento produkt je vyvinutý pre núdzové čerpanie vysoko-tlak pneumatiky používané v požičovňa medzinárodných súťažiach. Je tiež vhodná na nafukovanie bežných bicyklov, áut, motocyklov, lopty, nafukovacie hračky a iné zábavy a produkty cestovného ruchu.

Špecifikácie:

Vstupné napätie: nabíjačka 5V/2A

Pracovný prúd: 1-5A,

Maximálny prúd: ≤5A

No-zaťažovací prúd: ≤2A

S USB nabíjanie: 5V 1A

Vzduch účinnosť: poplatok 1.95 horských pneumatiky pre 2 minút

Núdzové osvetlenie: 80 lúmenov 7 hodín

Pracovná teplota: -20℃~70℃

Hluku v decibeloch: 60~80 decibelov

Nabíjanie metóda: Micro USB

Čas nabíjania: približne 3 hodiny

Dosiahnuteľný tlak: 150PSI/10.3 BAR/990KPA/10,5 KG/CM

Veľkosť: cca 120*78*50mm/4.72*3.07*1.97 palec

Návod na použitie:

1. Vložte pin jeden koniec nabíjačky do auta USB vopred, a vložte druhý koniec kábla USB zapojte do USB konektora na vrchnej časti čerpadla účtovať čerpadlo vzduch. Normálny čas nabíjania je 4 hodín po prvé nabitie a až do každej poplatok je plne nabitá.

2. Zapnite vypínač napájania sa na LCD obrazovke sa začne na displeji, stlačte prepínacie tlačidlo na prepínanie medzi štyrmi tlak vzduchu jednotiek PSI, BAR, KAP, KG/CM2, vyberte jednotku, ktorú chcete odstrániť, a stlačte tlačidlo plus alebo mínus tlačidlo, ak chcete nastaviť, čo potrebujete. Hodnota tlaku vzduchu, po prestane blikať, stlačte tlačidlo napájania na spustenie inflácie, spodná LED svetlá pri nafukovanie, LED svetlo sa automaticky vypne po automatické nabíjanie sa zastaví.

3. Krátke stlačenie svetlo tlačidlo na prepínanie medzi motocykle, autá, a gule.

Displej motocykel mode predvolené 28PSI

Zobrazenie auto mode predvolené 36PSI

Displej loptu mode predvolené 8 PSI

4. Po nastavení profilu režime, krátko stlačte tlačidlo - alebo +, ak chcete nastaviť predvolené hodnoty tlaku, dlhé stlačte tlačidlo - alebo +, ak chcete rýchlo nastaviť predvolené hodnoty tlaku.

5. Stlačte tlačidlo napájania na štart inflácie. Keď inflačný tlak dosahuje tlak hodnota, ktorú nastavíte, smart nafukovacím bude automaticky zastaviť infláciu okamžite pracovať, ale LED svetlo je stále zapnutý, a potom stlačte vypínač napájania vypnite ho.

6. Keď inflácia je dokončená, odskrutkujte air tube na dokončenie inflácie, a dávajte pozor na pripojenie pneumatiky inflácie konektor ak chcete zistiť, či je horúce, je normálne, že tam bude malé množstvo úniku vzduchu keď je konektor unscrewed.

7. Ak je posudzovaná, že tlak v pneumatikách príliš vysoko, môžete použiť pneumatiky inflácie konektor na skrutku na príslušné miesto na ventil core defláciu a znížiť tlak.

8. Odskrutkujte pneumatiky inflácie konektor od hlavného motora, vložte ju do skladovanie otvoru na dne fľaše, dal valec preč, a umiestnite ho na suchom, vetranom a bezpečnom mieste.

Balenie Zoznam:

1*M8 Čerpadlo Vzduch Hosť

1*Trubice Nafukovacie

1*Nafukovacie Konektor Pre Príslušenstvo

1*USB Nabíjací Kábel

Štítky: kompresor časti 220 v, resun hailea čerpadlo vzduch, sr2ez, 70mai čerpadla, audi čerpadlo vzduch pneumatiky nafukovacím, obchodné kompresor príslušenstvo, malé kompresora motora, vzduchu v pneumatikách nafukovacím, 2 valcový kompresor, auto čerpadlo vzduch pneumatiky kompresora vw

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Julam

Napísať recenziu

Bezdrôtový Bicykli Elektrické Vzduchu Nafukovacím Auto Kompresor Požičovňa Čerpadlo Vzduch Nabíjateľná Pneumatiky Čerpadla Auto Nafukovacie Pneumatiky Univerzálne

Bezdrôtový Bicykli Elektrické Vzduchu Nafukovacím Auto Kompresor Požičovňa Čerpadlo Vzduch Nabíjateľná Pneumatiky Čerpadla Auto Nafukovacie Pneumatiky Univerzálne

Popis: 1. Elektrické prenosné čerpadlo vyvinuté! Prosím, prečítajte si tento návod na obsluhu starostlivo pred použitím čerpadla prvýkrát. 2. Tento produkt je vyvinutý pre núdzové čerpanie vysoko-tlak pneumatiky používané v požičovňa

Súvisiace produkty