5 Gang 12V Kolískový Spínač pre Auto Morských Lodí ističe Preťaženie Chránené LED Svetlo Kolískový Spínač Okruhu Panel

Novinka

€5.33

/ €7.72

Skladom

F eatures: 5, Modré LED Bodka Svetla Prepnúť Prepínače. Elegantný & Moderný dizajn, vysoká kvalita hliníka , ktorý je ideálny pre váš stroj. Jednoduchá inštalácia, môže byť inštalované horizontálne alebo vertikálne (Horizontálne voliteľné). Nerezová Oceľ Skrutky a etikety v cene, vhodné ako pre 12V a 24V systémy Panel je vopred káblové. Popis: urob si sám, Ako sa Vám Páči --- 5-Gang Modrý podsvietený Kolískový Spínač, tieto spínače nie byť podpísané a môžete priradiť prepne na vaše potreby. Multi-Purpose --- Najlepší zápas s elektroinštalácie postroj pre ovládanie osvetlenia z Led Svetelný Panel, Led Pracovné Svetlá, Hmlové Svetlomety, Svetlomety, zadné svetlá a Pomocné Svietidlá, atď. Viac Bezpečné a Odolné --- Postavený s poistkami, ľahko nahradiť, chrániť panel z viac-kúrenie, viac-bežné, v priebehu nabíjania a skratu. Špecifikácie: Materiál: ABS, nylon, hliníkový plech Farba Svetla: Modrá Položku Farba: Čierna Prepínače k Dispozícii:5 Gang (LED SVETLO, BAR, BODOVÉ SVETLÁ, obrysové SVETLÁ, SVIETIDLÁ, ZOMBIE SVETLÁ, svietenie A pod.) Amp Hodnotenie na okruhu:15amp Max Prevádzková Teplota: -25 stupňov 80 stupeň Elektrické Životnosť:10000, aby a break cyklov pri plnom zaťažení Hodnotenia IP:IP67 Veľkosť:cca. 16.5*4*7.5 cm Package Zahrnuté: 1* Prepnúť Panel 4* Skrutky Poznámky: 1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2. Vzhľadom na rôzne osobné meracej techniky, môže byť 1-7 cm chyba fyzického. Ďakujeme!

Štítky: solárny panel, loď na čítanie, auto prepínač symbol, napájanie relé, camper rv, modul relé, elektrický spínač pomocou časovača, visiaci zámok prepínač, mi prepínač, 5 relé 12v

Špeciálne Funkcie Prepnúť Panel
Názov Modelu Iné
Veľkosť approx. 16.5*4*7.5cm
Položka Farba čierna
Druh Materiálu ABS, nylon, hliníkový plech
Položka Šírka 4cmcm
Položka Hmotnosť 95gg
Amp Hodnotenie na okruhu 15amp Max
Pôvod CN(Pôvodu)
Externé Testovanie Certifikácia ce
Položka Výška 7.5cmcm
Položka Dĺžka 16.5cmcm
Farbu Svetla modrá
Prevádzková Teplota -25 stupňov na 80 stupňov
Položka Priemer 1inchinch
Hodnotenia IP IP67
Elektrické život 10000 urobiť a break cyklov pri plnom zaťažení
Materiál ABS, nylon, hliníkový plech
Názov Značky CNSPEED
Položka Druh Auto Relé

Napísať recenziu

5 Gang 12V Kolískový Spínač pre Auto Morských Lodí ističe Preťaženie Chránené LED Svetlo Kolískový Spínač Okruhu Panel

5 Gang 12V Kolískový Spínač pre Auto Morských Lodí ističe Preťaženie Chránené LED Svetlo Kolískový Spínač Okruhu Panel

F eatures: 5, Modré LED Bodka Svetla Prepnúť Prepínače. Elegantný & Moderný dizajn, vysoká kvalita hliníka , ktorý je ideálny pre váš stroj. Jednoduchá inštalácia, môže byť inštalované horizontálne alebo vertikálne (Horizontálne voliteľné).

Súvisiace produkty