Avantree DG80 Bluetooth 5.0 USB Bluetooth Audio Vysielač Adaptér (Externý) pre Hudbu, Hovory, Hry, Filmy na PC

Novinka

€24.51

Skladom

Avantree DG80 Bluetooth 5.0 USB Bluetooth Audio Vysielač Adaptér (Externý) pre Hudbu, Hovory, Hry, Filmy na PC, Mac, PS4, aptX Nízku Latenciu, Plug & Play, Mini Veľkosť

[Bluetooth-zapnutie zvukových zariadení] Použitie s vaším PC, notebook, Mac, PS4 alebo Nintendo Prepínač herné konzoly, aby si streaming na vaše obľúbené reproduktory alebo slúchadlá. Poznámka: 1. Len pre Audio, nefunguje pre myši, klávesnice alebo herné ovládače. 2. Párovanie / spojenie sa stalo cez DG80, nie na váš počítač. [Žiadne lip-sync delay] Zažiť bezdrôtová sloboda chôdza kdekoľvek v dome! Bluetooth 5.0 DG80 môže dosiahnuť dosah až 100' v otvorených line-of-sight podmienok a do 60' v interiéri. POZNÁMKA: Operácie rozsah môže byť ovplyvnená fyzické prekážky a bezdrôtové pripojenie k rušeniu. [Rozšírený long range] S Bluetooth Triedy I technológie, List prenáša audio signály až do 60ft / 20m bez akéhokoľvek rušenia. [Plug & play] Nie tech narkoman? Žiadny problém! S našimi vysielač Bluetooth, nie je potrebné sťahovať žiadny ovládač. Jednoducho pripojte vysielač a zapnite pripojenie zariadenia a oni sa auto connect pre konečného užívateľa príjemný zvukový zážitok. [Hráč sen] DG80 umožňuje súčasnú hudbu a hlas počas hrania, keď spárovaná s pár Avantree slúchadlá povolené s fast stream technológie. E. G. Avantree Aria, Konkurz, NB16)

Je to dlhý rad, vysoká kvalita, aptX Nízku Latenciu USB Bluetooth AUDIO vysielač. To LEN podporuje Audio Prenos, a nie je pre klávesnice, myši, zariadenia, herné ovládače, alebo prenos dát.

Odporúča: Bluetooth-zapnite PC, alebo notebook (Windows, OS, Linux, atď.). Bluetooth-zapnite hernú konzolu (PS4, Nintendo Switch, atď.). Použitie s Bluetooth slúchadlá, reproduktory a prijímače na prenos hudby, alebo online chatu. Použitie s aptX-Nízku Latenciu ( dosah až 30 metrov / 100 stôp v čerstvom vzduchu bez prekážok / rušenie. Faktory životného prostredia môže mať vplyv aj na rozsah.

Nefunguje / neodporúča: Nie Bluetooth-zapnite Tv, káblové reproduktory stereosystému alebo stereosystému v aute systémov. Nie pracovať s klávesnice / myši, mobilné telefóny, herné ovládače, tlačiarne, projektory a iné WS (Bluetooth Nízke Energetické zariadenia. Podporuje prenos hlasu a hudby jeden kanál len pre non-FastStream (FS) BT slúchadlá. Pre súčasný prenos hlasu a hudby počas hrania, pozri podrobnosti v FAQ - Q2 nižšie. Použitie s non aptX-Nízka Latencia zariadenia bude vyrábať audio delay 70-200ms - nie ideálny pre sledovanie videa filmy.

Špecifikácia Bluetooth verzia: 5.0 Bluetooth profil: A2DP, HFP, HSP, AVRCP Audio kodek: aptX-LL, aptX, FastStream, SBC Prevádzkový rozsah: Až 30 metrov v otvorenom priestore bez obštrukcie Produktu hmotnosť: cca. 10g Produkt veľkosť: 25 mm(L) x 7 mm(W) x 13mm(H)

Dôležité Poznámky pre použitie s PS4 a Nintendo Prepínač:

Na Avantree DG80 používa Triedy 1. CSR chipset uvedené na 30 metrov / 100 stôp v OTVORENEJ OBLASTI životného prostredia, bez akejkoľvek steny alebo podlahy v ceste.

Tu sú niektoré bežné príčiny krátky rad / nestabilný audio pre DG80: rozsah, závisí tak od vysielacie a prijímacie zariadenia. Prosím test prijímajúceho zariadenia Bluetooth s mobilným telefónom na potvrdenie rozsah je prijateľné. Prevádzka rozsah môže byť ovplyvnená fyzické prekážky (steny, ľudia, atď.), bezdrôtové rušenie (Wi-Fi routery, Bezdrôtové TV adaptéry, atď.). NESTABILNÝ Bluetooth spojenia môžu spôsobiť rozsah a problémy so zvukom. Prosím obnoviť / zmazať párovanie histórii OBOCH ZARIADENIACH a re-pair / pripojiť znova. Ak ste pripojený na DG80 do portu USB 3.0, prosím, zmenu na iný (najlepšie non 3.0) USB port. USB 3.0 štandard je známy rušenie problémy s Bluetooth. Audio problémy môžu byť spôsobené pomalým pripojením k internetu, ak ste streamovanie obsahu (video alebo hudba), z on-LINE zdroj. Prosím skontrolujte vaše internetové rýchlosť je prijateľné. Nestabilná výkon z USB portu môže tiež spôsobiť rozsah a problémy so zvukom. Ak používate stolný počítač, skúste USB portu na zadnej strane počítača, pomocou predlžovacieho kábla. Môžete tiež skúsiť pomocou rozbočovača USB s napájacím adaptérom.

Q2. Ako môžem vysielať Hudbu a Hovoriť súčasne?

Na FastStream codec umožňuje aj hudbu a hovoriť kanály pracovať súčasne. Na DG80 podporuje FastStream a ak sa používa spolu s FastStream kompatibilné slúchadlá prinesie oveľa lepšie, stereo zvuk, zatiaľ čo v TALK režime. V súčasnosti existuje len málo slúchadiel na trhu, ktoré podporujú FastStream (aj keď toto číslo sa zvyšuje). Ak chcete túto funkciu používať,,prosím nákup pár Avantree FastStream podporované Bluetooth slúchadlá, napr. Avantree Aria, NB16, Konkurz alebo DG59 nastaviť, atď.

Štítky: auto bluetooth, modrá, bluetooth receiv, audio rozhranie pre nahrávanie, podpora pc hier, Hudobná hračka, audio vysielač bluetooth pre tv, transmisor bluetooth usb, bluetooth dongl, stick usb

WIFI Štandard ŽIADNE
Rozhranie USB
Podpora Pamäťovej Karty No
Obsah Audio
Názov Značky avantree
Podpora formátu AAC No
Podpora Apt-x No
High Definition Podporu ŽIADNE
Funkcia ŽIADNE
Package Áno
Číslo Modelu BTDG-80-BLK
Bezdrôtové Typ Bluetooth
Zvukovej Stopy Dvojité

Napísať recenziu

Avantree DG80 Bluetooth 5.0 USB Bluetooth Audio Vysielač Adaptér (Externý) pre Hudbu, Hovory, Hry, Filmy na PC

Avantree DG80 Bluetooth 5.0 USB Bluetooth Audio Vysielač Adaptér (Externý) pre Hudbu, Hovory, Hry, Filmy na PC

Avantree DG80 Bluetooth 5.0 USB Bluetooth Audio Vysielač Adaptér (Externý) pre Hudbu, Hovory, Hry, Filmy na PC, Mac, PS4, aptX Nízku Latenciu, Plug & Play, Mini Veľkosť [Bluetooth-zapnutie zvukových zariadení] Použitie s vaším PC, notebook, Mac,

Súvisiace produkty