Kvalitné Módne Feadthers bez Ramienok Čierna Biela Obväz Top HL Nočný Klub Krátke Topy

Novinka

€17.26

/ €19.61

Skladom

Príležitosti: Plaviek

Miesto Pôvodu: Guangdong, Čína (pevninská časť))

Názov značky: HL

Materiál:90% Hodváb,9%Nylon,1%Spandex

Veľkosť:XS S M L

Upozornenie:

Všetky naše produkty sú uvedené v obrázkoch.akceptujeme všetky veľkoobchod,maloobchod a drop shipping podnikania a zmiešané objednávky sú k dispozícii tiež.Ak potrebujete akúkoľvek pomoc,pls, neváhajte a kontaktujte nás!Ďakujeme!

Doprava:

1.Podmienky Prepravy:

Pred objednaním prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie vášho prednostné zásielky metóda. Položky sú dodávané len po zaplatení je potvrdené Escrow.

2.Lodné Spoločnosti

Podporujeme zásielky "EMS" "DHL"

Ak potrebujete pomoc pri výbere rýchle a spoľahlivé prepravné spoločnosti, prosím kontaktujte nás priamo a my sa budeme snažiť pomôcť. Spätná väzba:

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s položkami môžete objednať, prosím zanechať spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

Štítky: hnedý top, pierko tank top, top, tank top ženy, biele pierko uzáver, váš telefón korzet bez ramienok, krava vesta, husto top nohavice, sóda top, horná trubka

Materiál Spandex
Oblečenie Dĺžka Krátke
Pohlavie ŽENY
Textílie Typ Pletené
Položka Druh topy
Topy Typ Tank Topy
Vzor Typ Pevné
Názov Značky celurvei
Dekorácie Perie

Napísať recenziu

Kvalitné Módne Feadthers bez Ramienok Čierna Biela Obväz Top HL Nočný Klub Krátke Topy

Kvalitné Módne Feadthers bez Ramienok Čierna Biela Obväz Top HL Nočný Klub Krátke Topy

Príležitosti: Plaviek Miesto Pôvodu: Guangdong, Čína (pevninská časť)) Názov značky: HL Materiál:90% Hodváb,9%Nylon,1%Spandex Veľkosť:XS S M L Upozornenie: Všetky naše produkty sú uvedené v obrázkoch.akceptujeme

Súvisiace produkty