CUSROO 2021 Ženy Krátke Rukáv Cyklistika Dres Zákazku Ropa Ciclismo MTB Bike Jednotné Cyklus Tričko Cyklistika Dres Svetlo Modrá

Novinka

€10.80

/ €15.44

Skladom

POZNÁMKA:tabuľka veľkostí pre referenčné účely, Ručné meranie,2-3 cm chyba!prosím pochopiť.Pretože rôzne na sebe návyky a osobné tela typu.Sme len odporučiť podľa väčšiny kupujúcich návyky,konkrétne veľkosť je určený kupujúcim .

1. otázka: Ako si vybrať vhodné veľkosti sám ? Čo by som mal urobiť, ak nemôže pochopiť veľkosť grafy?

Odpoveď: A. Pred kúpou prečítať veľkosti grafu opatrne, naše šaty sú vyrobené podľa veľkosti grafu uvedené, nie štandardnej Európskej alebo Americkej veľkosti. Je chyba merania sa pohybuje v rozmedzí 1-2 cm. Veľkosť grafu v prsia a pás s obklady a strečing dva rozmery, samotný nákup je možné kombinovať s stretch veľkosť zvoliť, v prípade obklady môže pretiahnuť 10-15 cm, zodpovedajúce poprsie môže zvýšiť 20-30 cm, Nohavice môžete úsek 8-13 cm, zodpovedajúce pás môže zvýšiť 16-26 cm. Za normálnych okolností, chyba merania v 1-2cm rozsahu.

B. Ak nemôžete potvrdiť svoju veľkosť, najlepší spôsob je, kontaktujte nás, budeme reagovať na vás na prvýkrát, ktoré vám pomôžu vybrať správnu veľkosť.

Otázka č. 2: Uvedené modely môžu byť prispôsobené dizajnu? Napríklad pridať osobné meno, meno tímu, a tak ďalej.

Odpoveď: Na splnenie rôznych potrieb zákazníkov, CUSROO zobraziť všetky bicykli jednotné štýlov, ktoré je možné prispôsobiť, samozrejme, bude vhodné na nabíjanie niektorých poplatky.

Otázka č. 3: Oblečenie na tepelný prenos vzor bude slabnúť to? Ak vyblednuté ako to urobiť?

Odpoveď: Všetky naše oblečenie vzory sú tlačené do thermal transfer technológií, vysoká teplota farby do tkaniny, nezmizne. Vrátime vám v plnej výške, ak nie je vyblednutiu.

Otázka č. 4:na oblečenie farba zubov normálne? Ako sa vyhnúť to deje?

Odpoveď: Potrebujete vytlačiť časť tkanina je zvyčajne biely, vzhľadom na svoje unikátnu pružnosť, keď sa natiahnuť alebo pri nosení na tele, keď tam bude biela jav, to sú normálne podmienky. Ak sa zaujímate o takéto problémy, skúste si vybrať správnu veľkosť, nevoľte príliš malú veľkosť. Ak sa vám páči veľmi tesné oblečenie, prosím, zvoľte tmavšie štýl, alebo kontaktovať službu zákazníkom, poskytneme vám niekoľko rád.

Otázka č. 5: Pás na zápästie nebude príliš dlho neplatí? Ako si vybrať podbradník?

Odpoveď: Popruh veľkosť je vo všeobecnosti založené na štandardný dizajn tela, normálne nie je príliš veľká alebo príliš malá. Ak je detí alebo dospelých s nízkou výškou, skúste si vybrať č popruh nohavice, ak naozaj potrebujete popruhy, prosím, kontaktujte nás, môžeme prispôsobiť veľkosť vášho popruh.

Otázka č. 6: Ak sa mi nepáči na kvalitu uvedených produkt, tam sú kvalitnejšie výrobky?

Odpoveď: Ak máte pocit, že kvalita zobrazené produkt nie je to, čo chcete, môžete nás kontaktovať a my sme kvalitnejší výrobok pre vás vybrať.

Otázka č. 7: Čo mám robiť, ak je kvalita problém?

Odpoveď: Vysoké štandardy kvality a služieb je naša snaha o CUSROO značky cieľ, ak dostanete problémy s kvalitou výrobkov, problémy sa v prvom kontaktujte nás, poskytneme vám uspokojivé riešenie. Podrobnosti sa vzťahujú na produkt predaj predpisov.

Otázka č. 8: Po prevzatí tovaru, ak veľkosť nevhodné, ako to urobiť? Môžem ju vrátiť?

Odpoveď: Ak ste bohužiaľ si zlú veľkosť, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako dostanete tovar. Zvyčajne sme postupujte takto: (1). Prosím, poskytne zákazníkovi veľkosť produktu, obrázok, na potvrdenie, či sme poslali zlý rozmer pre vás; (2). Ak je to naša zodpovednosť, pošleme vám správnu veľkosť produkty, ak sú vaša zodpovednosť, môžeme vám poskytnúť náhrada, ale musíte znášať návrat dopravu, presnú sumu podľa skutočnej hmotnosti.

POŠTOVNÉ 1). Doba spracovania na konkrétnom poradí sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní. 2). Budete informovaný e-mailom s sledovacie číslo raz balík dopravení von,Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy. 3). Všetky položky, aby ste sa len odoslaný po prijatí platby Treťou Stranou (Banka), Sme loď položky pre zákazníkov prostredníctvom Chinapostair, EMS, UPS, DHL, Fedex alebo leteckou Poštou, podľa aktuálnej situácie . 4). Nie sme zodpovednosť za žiadne vlastné dane, ak uplatniteľné v niektorých krajiny.(posielame medzinárodné balíkové zdanenia zriedka sa stalo v niektorých krajinách), 5). Ako pre dodanie destinácie (adresa), kde len DHL alebo UPS sú k dispozícii, ak je to tzv. vzdialenej oblasti DHL alebo UPS, dodatočné poplatky hradí kupujúci. 6). Snažíme poskytnúť vám najviac spoľahlivé,cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. 7). Ak nechcete prijímať položky na čas, prosím, contace ihneď nás pre ďalšiu pomoc.

Štítky: downhil, dres fox mtb, jersey mtb, tričko fox, fox motocross t tričko, fox mtb, motocross tričko, dres fox motocross, fox mtb nohavice, jersey motocross

Sezóna Leto
Funkcia Anti-pot
Zips Dĺžka Full Zips
Pôvod CN(Pôvodu)
Šport Typ Jazda na bicykli
Pohlavie ŽENY
Číslo Modelu 21
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Názov Značky CUSROO
Položka Druh Dresy
Materiál Spandex
Textílie Typ Uhlopriečny
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke

Napísať recenziu

CUSROO 2021 Ženy Krátke Rukáv Cyklistika Dres Zákazku Ropa Ciclismo MTB Bike Jednotné Cyklus Tričko Cyklistika Dres Svetlo Modrá

CUSROO 2021 Ženy Krátke Rukáv Cyklistika Dres Zákazku Ropa Ciclismo MTB Bike Jednotné Cyklus Tričko Cyklistika Dres Svetlo Modrá

POZNÁMKA:tabuľka veľkostí pre referenčné účely, Ručné meranie,2-3 cm chyba!prosím pochopiť.Pretože rôzne na sebe návyky a osobné tela typu.Sme len odporučiť podľa väčšiny kupujúcich návyky,konkrétne veľkosť je určený kupujúcim . 1.

Súvisiace produkty