Suroviny čistého titánu, 0 stupeň hubky titán 500 g jednotková cena

Novinka

€20.43

Skladom

GB 0 stupeň hubky titán je možné kúpiť v celku, sudy, môže byť tiež určených na predaj v maloobchode, konkrétne cena konzultovať obchodník. Obsah titánu je väčší ako 99.8% Hubky metal titanium vyrába kovové tepelná redukcia. Čistota % (hmotnosť) je vo všeobecnosti z 99.1 na 99.8. Celkové množstvo nečistoty prvok % (hmotnosť) je 0,3 až 0.9, prímesi prvok kyslík % (hmotnosť) je 0.06, aby 0.20, a tvrdosť (HB) je 100 až 157, a je zaradený do piatich stupňoch WHTiO na MHTi4 v závislosti na čistotu. V snahe získať základné suroviny priemyselné zliatiny titánu. Hubky titán výroby je základný odkaz z titánu priemysel, ktorý je surovinou pre titanium, titanium prach a iné titán komponentov. Na ilmenite sa zmení do titán tetrachloride, umiestnené v hermeticky nehrdzavejúcej ocele, tank, a plnené argónom plyn reagovať s nimi kovový horčík získať "hubky titánu". Ako porézne "hubky titánu" nemôžu byť použité priamo, a musí byť pretavila sa do kvapaliny v elektrickej pece byť obsadený do titán ingot.

Štítky: výfukové titanium, meď kovového prášku, veľký make-up, výchova k demokratickému občianstvu titanium, riad titanium, vonkajšie titanium, cbr1000rr výfuku, cbr1000rr rúry, Titán, honda cbr1000rr šál

Veľkosť 500g
Štandardné alebo Neštandardné ŠTANDARD

Napísať recenziu

Suroviny čistého titánu, 0 stupeň hubky titán 500 g jednotková cena

Suroviny čistého titánu, 0 stupeň hubky titán 500 g jednotková cena

GB 0 stupeň hubky titán je možné kúpiť v celku, sudy, môže byť tiež určených na predaj v maloobchode, konkrétne cena konzultovať obchodník. Obsah titánu je väčší ako 99.8% Hubky metal titanium vyrába kovové tepelná redukcia. Čistota % (hmotnosť)

Súvisiace produkty