Jeseň Zima 2018 Ženy Sarafans Kórejský Vysokej Elstic Oka Teplé Party Šaty O Krk Dlhý Rukáv Pletené Šaty Ženské Oblečenie Pre Voľný Čas

Novinka

€21.40

Skladom

Poznámka 1. Prosím, porovnať tieto detail veľkosti s vy pred zakúpením. 2. Farba produktu sa môže mierne líšiť, pretože každý počítač, monitor zobrazuje farby trochu inak. 3. Nechajte 1-2 cm líši vzhľadom na ručné meranie. Ďakujeme za pochopenie. Rozmery: (1cm = 0.39 v)

Prsia:72-88 cm Rameno:30-34 cm Dĺžka:112 cm Rukáv:56 cm

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3) My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4) obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5) SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6) Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7) v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3) vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt nie je, ako inzeroval.

Budeme nahradiť položky, ktoré sú chybné 30 dní od dátumu ich prijímať. Položky, ktoré majú fyzické násilie nie sú kryté zárukou. Kupujúci preberá zodpovednosť platiť pre vrátenie nákladnej z akéhokoľvek dôvodu, okrem DOA (dead pri príchode). Vrátime vám alebo odoslanie tovaru po obdržaní pôvodnej. Vrátime vám položiek vrátená do 7 dní od jeho obdržania, z akéhokoľvek dôvodu. Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave. Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný. Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie. Na prijímanie položiek, vrátime vám okamžite.

Neprijímame žiadne vráti len pre vás to nepáči!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: tričko ženy dlho tuku, pop muž masturbator, pvc nálepky plavky, spojler e43 mercedes, profil gumené pásy, hosteska práce šaty, vytiahnuť rybu extensible, rc6 tv anténa kábel, baránkom mens krátke

2018 Jesenné zimné šaty
Štýl Midi Šaty
Názov Značky Meitawilltion
Rukáv Štýl Pravidelné
Vzor Typ Mozaika
Veľkosť Knitted Midi Dress
Silhouette Voľné
style2 ženy šaty
Dekorácie ŽIADNE
Výstrih O-Krku
Dĺžka Šiat Polovici Teľa
Materiál Bavlna
Pasu Prírodné
Pohlavie ŽENY
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Sezóna Zimné
style1 Teplé Ženy Šaty
Číslo Modelu LMNL3002

Napísať recenziu

Jeseň Zima 2018 Ženy Sarafans Kórejský Vysokej Elstic Oka Teplé Party Šaty O Krk Dlhý Rukáv Pletené Šaty Ženské Oblečenie Pre Voľný Čas

Jeseň Zima 2018 Ženy Sarafans Kórejský Vysokej Elstic Oka Teplé Party Šaty O Krk Dlhý Rukáv Pletené Šaty Ženské Oblečenie Pre Voľný Čas

Poznámka 1. Prosím, porovnať tieto detail veľkosti s vy pred zakúpením. 2. Farba produktu sa môže mierne líšiť, pretože každý počítač, monitor zobrazuje farby trochu inak. 3. Nechajte 1-2 cm líši vzhľadom na ručné meranie. Ďakujeme za pochopenie.

Súvisiace produkty